Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.782
Cevap
19
Favori
256.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Link var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    Hocam black panda mı ne onun 30dk izledim oyun içi sadece süprizi kaçmasın izleme fazla , 180sx ten sonra ben tatmin oldum en azından karamsar değilim , rivals oynadıysak bunu öperek oynarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=-r-v4zSAhAk&feature=youtu.be
    Beyler bu videoda adam full grip vs full drift videosu cekmis ve yarislarda bir kac saniye farkla full gripte daha hizli gecmis ayrica videoda full gripte arac kontrolu gayet iyi gibi duruyo bi bakin derim.

    Bir kaç spoilersiz video daha izledim grafiksel olarak hala 2015in yanina yaklasamaz ama modifiye olarak oyun her ne kadar underground 2 kadar olmasada gayet iyi duruyor. Riders on the storm'u tekrar duymak çok guzeldi.umarim İ am Rock ve ona benzer bir kac eski muzik daha vardir oyunda.bu arada hikaye videolarini bilerek izlemedim spoiler olmasin diye, izleyenler spoiler vermeden yazabilirler mi acaba nasil guzel mi yeterince iyi duruyor mu hikaye?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 16 Ekim 2019; 1:44:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Hikâye gayet güzel. Mercer beklediğimden daha ciddi çıktı, cringe bir şey de yok şu anlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saçma sapan oyun için o kadar emeğe yazık, konuyu açan arkadaşa ithafen
  • Yani şu fiziği nasıl yapamıyorlar hala akıl sır erdiremiyorum abi GTA da bile araç sürüşü daha zevkli neden odun gibi bu arabalar bu oyunda forza horizonda arcade onun gibi olmasada yaklaşabilirler.Sesler mesela muazzam modifiye konusu oyle 124 araç olması güzel (güncellemelerle çoğalırsa harika) ama gel gelelim sürüş olmuyor yapamıyorlar. EA accsess 10 saat ile yetincem ucuzlayınca alırım sanırım sırf modifiyeleri için.
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Klibi yapan arkadaşın bunu e30 ile yapması güzel olmuş , farkı görmek için daha iyi tercih olamazdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuffyBey

    5:10 Riders on the storm yeni mix çok güzel çok güzelll ince detaylar bunlar 🤙🏾🤘🏾

    Alıntıları Göster




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _GRKM_



    Alıntıları Göster




  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Listede bulamadım , video sahibi kendisi eklemiş galiba .. Ea es geçtisyse yazık olmuş demektirhttps://nfssoundtrack.com/nfs2019/
  • müzikler çok kötü. adam gibi rap şarkı yok mu abi piyasada. rock zaten yok habire trap koymuşlar. payback müziklerini beğenmeyenler vardı buna ne diyecekler 25. yıl dedik belki eski müziklerden bir şeyler koyar dedik yok hiç biri.
    https://nfssoundtrack.com/nfs2019/
  • Baştan aşağı rezil bir liste. Adam akıllı rock müzik bile yok, hani nerede Most Wanted 2005’teki Avenged Sevenfold - Blinded in Chains’ler, Disturbed - Decadence’ler, Hand of Blood’lar ve Nine Thou’lar? Ayıptır lan, “ezhel çok iyi yeaaaa” diyen yeni nesil veletlere mi hitap ediyorsunuz anlamadım ki. Most Wanted 2005 kaç sene olmuş çıkalı arada bir aklıma gelir dinlerim müziklerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Hikâye gayet güzel. Mercer beklediğimden daha ciddi çıktı, cringe bir şey de yok şu anlık.
    iyi bari sevindim.bu arada carbondaki en favori aracım olan 2006 model Subaru İmpreza WRX STI bu oyunda geri dönmüş çok güzel modifiyesi var ve ayrıca ilginçtir izlediğim videoda araç kullanışı mükemmel olmuş. gene ilginçtir çoğu videoda trafik çok az ve şehir bomboşken bu izlediğim videoda baya trafik vardı ve oynayan kişi tıpkı bnm underground2de yaptığım gibi aracı trafikte arabaların arasında iğne değiliğinden bile geçirebiliyordu çok şaşırdım gerçekten çarpmadan sollamalar yapılabiliyormuş demekki oyunda. yada sadece subaruda böyle de olabilir bilemicem (subaru impreza wrx sti ztn gerçek hayatta da grip psikopatı bir arabadır).

    ilginçtir çok hoşuma gitti :)

    edit:link: https://www.youtube.com/watch?v=8prxOQMQM0A



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 16 Ekim 2019; 13:9:37 >




  • deadlight54 kullanıcısına yanıt
    yaşlanıyoruz ve hiçbirşeyi beğenmiyoruz harbiden listede tanıdık yok neredeyse , INNA var

    bide şuna bak




  • Arkadaşlar kusura bakmayın zevkinize saygı duyuyorum ama bu tarz araba yarışlarına Rock Jazz falan çok fazla gitmiyor olmuyor yani. Rap hip hop R&B sokakları yansıttıgı ıcın iyi oluyor. Listede tanıdık yok diyorsunuz ama artık o eski şarkıcılar piyasadan çekiliyor gibi bir şey.O eski oyunlardaki chingy olsun snoop dogg olsun son ne zaman album yada hit muzik çıkarmışlar ki olsun. Trap ve yeni yetme Rapciler moda artık. Listede tanıdık isimlerde var.

    Dj Mustard(geleceğin yapımcısı çoğu hit parçanın altyapısını o ayarlıyor)
    2Chainz (bir çok pupuler isimle düetleri var)
    Future
    Asap Ferg
    Offset
    Kendrick Lamar
    Machine Gun Kelly

    Ki asıl payback ve 2015 yapımında (avicii dışında) tanıdık ısım yok.
  • Ya yemişim müziğini oyun güzel olsunda ben müziği kendim açarım
  • Çin Kerhanesinden hallice ortalık, saçma sapan festival dinamikleri, her yarış oyununum içine eden sinematik saçma sapan bir hikaye, şuraya git buraya git tarzı aptal yan görevler ve sinematikler gerek görünüş gerek sürüş olarak estetikten yoksun ve uzay gemisinden farksız otomobil demeye bin şahit isteyen ucubeler. Arap şeyhlerine bile taş çıkartırcasına göz kanatan iğrenç-kaba-saba modifiye parçaları, Ferrari ile yarışan Honda Civic tarzı tutarsızlıklar... 2005'te Most Wanted'ın açtığı yoldan aynen devam. Underground 1 ve Underground 2 dışındaki bütün Modifiye içeren NFS'ler gibi bu da çöpün ve ruhsuzun önde gideni. Buna ilk Most Wanted'da dahil hatta o ilk Most Wanted overrated'ın önde gideni (Hikayesi, oynanışı her şeyi overrated insanların bu sarı sidiğe benzeyen atmosferli poser oyuna bu kadar bayılmasını çocukluk anılarına bağlıyorum sadece. Carbon bile ondan bir tık iyiydi bence.)

    Onu bir kenara koydum Underground'da bile bu modifiye işinin bir raconu vardı mesela ne kadar uğraşırsan uğraş araban çirkin gözükmezdi. Atmosferini ve yansıtmak istediği modifiye seçenkelerini çok iyi yansıtıyordu. Most Wanted'dan sonra oyun araba yarışı olmaktan çıkıp uzay gemisi yarışına döndü. Hot Pursuit, Rivals ve hatta NFS2SE gibi oyunlar gözümde tütüyor. Most Wanted 2012 bile bu çöpten iyidir. En azından oyunda aksiyon, hareket vardı haritası çok kallaviydi uçup kaçacak bir sürü yer vardı bunda o bile yok. Miami'yi yaptık diyorlar bir de bu mu lan Miami ? GTA VC bile o yıllarda Miami'yi daha iyi yansıtıyordu Miami diye yaptıkları şehir kasaba havasında resmen incin top atıyor.

    Bu seriye modifiye saçmalığını ilk kim bulaştırdıysa Allah bin türlü Belasını Versin. Otobanda uzun yollarda Aquatica, Atlantica, Last Resort, Hollywood, Empire City gibi farklı pistlerde yüksek hızlarla mücadele etmenin ve saf sürüş hissinin tadına varmanın çook uzağında kaldık.
    Hiç olmazsa eskiden şu tarz sokak yarışı oyunlarında ilik gibi karılar olurdu SJW'ler ve beden olumlamacılar sağolsun artık onlar da yok.

    Hala açar NFS2SE, NFS3, NFS4, NFS6 falan oynarım. Onlardan aldığım tadı alamıyorum diğerlerinden. İnşallah bu oyun tutmaz da Criterion Games seriyi geri alıp özlediğimiz Hot Pursuit, High Stakes ruhunu yeniden diriltir. Otomobile otomobil olduğu için saygı duyan, araba sürmenin bir ruhunun olduğunu gösteren oyunlardan yeni nesil poser concon oyunlarına geldik. TDU ve Forza'da maalesef bu poser concon oyunlarından benim gözümde. Nerede o eski NFS'ler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 16 Ekim 2019; 16:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

  • Eğer polisleri korna ile rahatsız ederseniz en başta sizi polis sireni ile uyaracaklar daha sonra ateş seviyeniz artacak ve kovalayacaklar. (Ateş seviyesine göre ücret ödeyerek kurtulabilir ya da kovalamaca yaşayabilirsiniz.)
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.