Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.782
Cevap
19
Favori
256.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Ghost Games`in internet sitesi kapatıldı, artık site Electronic Arts`ın stüdyolar kısmına yönlendiriyor.
    Ghost Games..Ghost Oldu
  • Selam arkadaşlar, müsadenizle size bir sorum olacak? PS Store'de "NFS Heat Deluxe Edition" 189 TL'ye satılıyor. Baya uygun gibi gözüküyor(tabi indirime bakılınca yoksa yine de ciddi para yani) sizce almalı mıyım? Açıkçası oyun dünyasına uzak biriyim. Bir kaç yıl önce Ps4 aldım ama pek oyun oynayamıyordum. Koronavirüs süreciyle malum biraz oyun oynamaya başladım. İndirimler ile fifa20, nba2k20, mortal kombat x, rdr2 gibi oyunları deyim yerindeyse stok yaptım şimdi gözüm yukarıda da belirttiğim gibi NFS Heat oyununa takıldı. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada bu oyunla 500 TL'lik bir harcama yapmış olacağım ve bu benim için normal şartlarda bir çılgınlık sayılırdı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal190387 K kullanıcısına yanıt
    Selam.
    Bence bu oyun o kadar etmez. Deluxe edition ın da çok bir getirisi yok. Hatta hiç yok diyebilirim.

    Olabildiğince uygun fiyata standart sürüm alınıp geçilmeli diye düşünüyorum. EA access e gelince o servise abone olmak da bir diğer alternatif.
  • Anladım, en son PC'DE Most Wanted ve Carbon oynamıştım, takipte etmediğim için NFS'nin ne durumda olduğunu bilmiyorum. O fiyata değmiyorsa erteleyim ilerde uygun olursa alırım, olmazsa da sorun değil. Teşekkür ederim paylaşım için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for Speed Heat, Criterion Games`e geçirildi. Artık resmi geliştiricisi Criterion Games ve Criterion internet sitesine Heat eklendi. Ghost Games`in son işlemleri tamamlandı, isim hakları hala EA`e ait fakat feshedilmiş durumda.

    EA Gothenburg, Criterion Games`e Frostbite tabanlı hataları çözmek için yardımcı olarak atandı.

    Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 23 Mayıs 2020; 23:27:19 >
  • Oyun iyidi be ustam oyuna bakabilselerdi keşke ama yapacak birşey yok malesef.Diğer oyunu bari tutursalar o kadar insanlar bağırıyor şu olmasın bu olsun diye.Mesela insanlar undergroundtaki modifiye çeşitliliği istiyor.Most wantede modifiye çok azdı hikayesi kleşeydi fakat oyunun verdiği gaz verdiği o intikam duygusu en iyi oyunlarının arasına soktu.Yani bunca yıldır ne istediğimizi artık anlasalar.Heat biraz yaklaştı eksikleri ve fizik sorunları yüzünden başaramadı.Bu sefer vurdulu kırdılı modifiyenin ırzına geçeceğimiz ve o intikam hissini sonuna kadar hissetirecekleri oyun yapsalar bari.
    Razor şuana kadar gördüğüm en neyse oyun karakterlerinden yaw.Adam gözümüzün önünde bizim kıza asılıyor hile yapıp arabamızı alıyor onun yüzünden hapse düşüyoruz adam hala bizle dalga geçiyor.Küçükken hep diyyordum bunlarla uğraşmak yerine gece razorun evine gidip adamı öldürüp arabamızı alıp direk 1. olmak varken kim uğraşır teker teker yükselmekle diye.




  • Criterion: Bu gece NFS Heat`in geleceği hakkında konuşacağız. Oyun son güncelleme üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen bu 2 ayda 3.5M yeni oyuncu kazandı, bu oyuncuları yüz üstü bırakamayız/bırakmamalıyız. Sizi ne zaman bilgilendireceğimiz hakkında bir fikrimiz var, fakat planlarımızı şu an açıklamayacağız.


    Bu gece aynı zamanda Heat sunucuları 3 saatliğine kapatılacak, bakım ve iyileştirmeler yapılacak.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Bu çok hoş bir haber yalnız helal olsun Criterion Games’e. Oyuncuları artık düşünmeliler. Öyle oyunu çıkarıp bizden bu kadar eyvallah diyip gitmekle olmuyor. Ne firmalar var kaç yıllık oyuna sürekli destek sağlıyor, güncellemeler veriyor. Mesela ben oyunu Kasım ayından beri oynamıyorum ve bu ara almayı düşünüyordum. Şu haber beni mutlu etti açıkçası epey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haydi be Criterion games ekibi. Göreyim sizi. Şu oyuna ve devamında, nfs serisine hakettiği değeri verin.
    Yıllardır sağlam bir oyun gelmiyordu. EA in açgözlülüğü ve üst üste yanlış kararlarıyla, nfs markası düşüşteydi. Heat in bir potansiyeli vardı ama ona henüz ulaşamadı.
  • Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

    Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |
  • bu oyun kaç level arkadaşlar 36 oldum ama hala high heat event lar kıtlı bende heat level 3 nasıl olacam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Ateş seviyenizin 3 olması gerekiyor, yarış yapıp polislerle uğraştıkça artıyor. (Ekranın üst kısmında ortada alev işaretinin içindeki sayı.)
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Son levelin 50 , Gece yarışı yapıp heat levelini yükseltip 3 level olduğunda açılacaktır heat 3 yarışların 3. leveli yaptıktan sonra 5e yükseltirsen heat 5 eventlerin açılır onu beraber çıkar derim ama kaptırırsan hepsi gider en zevklisi o zaten
    Kolay yarışlar olacak veya köprüye yönlen orda çok daha kolay atlatırsın polisleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saolun 3 polisten kaçtım daha önce niye kilitli olduğunu anlamadım 3 'ün açık olması lazım degilmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Mayıs 2020; 12:38:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Need for Speed Heat, Criterion Games`e geçirildi. Artık resmi geliştiricisi Criterion Games ve Criterion internet sitesine Heat eklendi. Ghost Games`in son işlemleri tamamlandı, isim hakları hala EA`e ait fakat feshedilmiş durumda.

    EA Gothenburg, Criterion Games`e Frostbite tabanlı hataları çözmek için yardımcı olarak atandı.

    Allahın belası Criterion geri döndü ha, al birini vur ötekine. nerde bizim Black Box be. benim artık zerre umudum yok seriden. Özellikle şu break to drift saçmalığı devam ettiği müddetçe hiç yok :( neyse hocam sana bi sorum olucak sen bi ara içerden bilgiler alıyordun, NF Underground 2'nin remasteredı gelcek deniliyordu noldu o iş bi bilgi var mı?




  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    EA, yıllardır hata üstüne hata yaparak seriyi dibe doğru götürdü. İzlediği yanlış politikalar ve 2015e kadarki sürede, her yıl bir nfs çıkarma hastalığı yüzünden , bazı efsane olabilecek oyunlar gerçek potansiyeline ulaşamadı. Cut content ve downgrade mevzuları işte. EA in baskıcı ve aceleci politikası yüzünden kaldırılan onlarca güzel içerik.

    Ghost games e ilginç ve anlamsız şekilde sabretti EA. son 3 oyunda 2şer yıl geliştirme süresi verdi hatta. Rivals ile birlikte koskoca 4 oyunu bunlara emanet etti. Ancak bu da hataydı. Yanlış zamanda yanlış firmaya yanlış oyunu emanet ettiler.

    Critrion games, hiç olmazsa fena olmayan mw 2012 & oldukça iyi ve beğenilen 2010 hot pursuit i yapmış, çok daha yetenekli ve deneyimli bir ekip. Ghost gibi saçmalamayacaklarına, seriyi yukarı çekeceklerine emin olabilirsiniz. Payback gibi facialar, son 5 yıldaki gibi yarım oyunlar görmeyeceğiz diye düşünüyorum. Yani çok da enseyi karartmaya gerek yok.

    Blackbox un fişini 2013teki the rundan sonra EA çekti malesef. Ekiplerde belli sayıda blackbox çalışanı vardı ama heat geliştirme sürecinde onlar da isyanı bastı, istifa etti gitti. Nfs markasını eski günlerine, blackbox era efsane dönemindeki gibi yapmayı çok istediler. Most wanted 2005teki bazı aktörler bile göreve hazır olduklarını beyan etmişlerdi.
    Ancak EA, Ghost games ile 25.yıl özel, tuhaf bir pembe mor lgbt pembe kafalı karakterler temalı, biraz pro street, biraz underground biraz most wanted, ayrıca forza horizon a da özenip yıkılabilir objeler derken bu şekilde ısrar etti. Sonuç ortada. 25. yıldönümünde çok şey olmak isteyen ama yapımcı stüdyonun kapasitesinin yetmeyişinden ötürü eksik kalan bir oyun oldu. Criterion ekibi adam edecek, güzel bir güncelleme getirip ekran efektlerini kaldıracak, online ı geliştirecek diye bekliyoruz.

    İstifa verirken blackbox çalışanları sağlam giydirmişlerdi. Aşağı iki mesaj linki bırakacağım, blackbox nerede sorusunun cevabını alacaksınız.
    Sonuç olarak blackbox dönemi oyunlarının remake i ile ilgili hayal kurmamanızı öneririm. Olur da EA , Nfs nin haklarını başkasına satarsa belki durum değişebilir.

    istifa açıklaması;https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140271483

    ikinci ve son açıklama;https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140271841




  • Hocam anlattiğiniz mevzulari ben de biliyorum ben black box nerede derken eski gunlere özlem anlaminda soylemistim.ancak croterion konusunda size hic katilmiyorum malesef. Ha ghost ha criterion benim gozumde ikisi de ayni valla.cikardiklari leş ötesi, burn out çakmasi mekanikli oyunlari ben hic begenmedim valla. Breake to drift belasini da bu adamlar acti başimiza. İlk zmanlar zevkliydi fakat bu break to drift mekanigi yuzunden araclar dönmez oldu. Yeminle underground 2deki fiziklere hala ulasamadilar ya. Hayret ediyorum. Tek umudum Underground 2nin remasteredi gelsin biraz yenilensin tek istedigim bu. Remake demiyorum dikkat ederseniz cunku bunlar onu da batırırlar :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Ne diyeyim, çok haklısınız. Underground 2 altyapısıyla, most wantedtaki hikaye ve devamını güzel bir şekilde güncelleyip bize sunmayı istemişti blackbox. press f to pay respects durumu oldu resmen.

    Benim de sevmediğim şeyleri getirdi Criterion. Aracın 2 darbede hurdaya dönmesi gibi (madem böyle olacak polis kovalamacası eklemenin mantığı nedir), autolog gibi, hiçbir şekilde mw-carbondaki gibi patlamayan, polis kovalamacasında işe yaramayan anca araba hasarını tamir eden benzin istasyonları gibi.

    MW 2012 de 2005teki oyuna direct sequel olarak planlanıyordu. Yapım aşaması ve e3te gösterilenlere kıyasla, final sürümü bambaşka bir oyun oldu adeta. Ama bu elbetteki blackbox ekibinin değil , baskıcı aceleci EA in suçuydu. Most wanted adını kirlettiler. Tıpkı mafia serisine hakaret gibi olan 3. oyun gibi.
    Tüm bunlara rağmen, 2010 hot pursuit gibi güzel bir oyunun hatırına ufak da olsa ümidim var benim. Eski günlere bu politikayla asla dönemezler ama bir ghost games kadar da kötü iş çıkarmazlar en azından. Kötünün iyisine sevinir olduk hocam.




  • Bu oyuna da adam gibi multi gelse artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.