Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.106
Cevap
26
Favori
74.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun multiplayer tabanli mi yoksa singleplayer mi ?? Yani suan almam benim icin daha mi avantajli olur yoksa ilerde ucuzlayinca alsam her hangi bi kaybim olmadan oynar miyim ??
  • Dün gece dikkat ettim yarış haricinde insanlar biryerden biryere giderken gayet sakin efendi şekilde takılıyor , bazıları yan yana park etmiş muhtemelen fotoğraf falan çekmeye çalışıyorlar başka bir grup otoyolda tünelin içinde gazlıyor herkes farklı şeylerle uğraşıyor ve atmosfer süper ben çok sevdim bu oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sistemde oyun oynanabilir mi ? Benzer sisteme sahip indirip oynayan var mı ? Ona göre almayı düşünüyorum.

    Lenovo Z510

    Intel I7 4702MQ

    8 GB ram

    Nvidia Gt 740m
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    yapma hocam özendiriyosun bizide

    Kinguinde 41 dolar civarı buldum, g2a da biraz daha pahalı. Başka ucuz satan yoktur demi
  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası pek fiyat araştırması yapmadım ancak almayı düşünüyorsanız 41 dolar iyi bir fiyat bence daha uyguna bulunurmu derseniz düşük bir ihtimal bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    Geçen gün oyundaydım, çıkıp menüye girdim, birden joystick titremeye başladı noldu diye oyuna döndüm, elemanın teki gerilip gerilip bana çarpıyormuş canı sıkılmış heralde
    Ama evet onun dışında çok trollük yapan görmedim açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yaptıkları iş çok mantıklı the crew anlamıyorsun bile oynarken ücretsiz 2 saat ama değersiz 13tl civarı veriyorsun vault'taki bütün oyunları ücretsiz oynuyorsun 1 ay boyunca gw2,nfs,unravel trial sahip oluyorsun ki nfs trial ile ben oyunun %57'sini bitirdim 500k para biriktirdim oyun bende konsolda olmasına rağmen yinede oynadım. Saat olarak 10 saat oyunu denemeye yetiyor hatta artıyor bile bu kadar acımasız olmayın.2 saat verse 2 saat için şu kadar gb indirilirmi yorumları gelir.




    Oyun hakkındaki yorumum şu insan olması birşeyi değiştirmez the crewde varda ne oluyor insanların üzerinemi sürüceksiniz. Sürekli gece olmasıda güzel ancak ışıklar biraz daha aydınlık olabilirmiş arabaların modifiyelerini göremiyoruz.Gece gündüz döngüsü yok, olsaymış bir fikrim var nasıl düşünmüyorlar hayret gündüz olduğu vakit zaman hızı 4x ilerler gece 1x hatta biraz daha yavaş geçer ve oyunda genelde vakit gece geçmiş olur.Multiplayer kısmı eksik sadece sunucu üzerindeki oyunculara davet atıyor, onlarında 1-2'si daveti kabul ediyor.Lig sistemi kesin gelmeli diye düşünüyorum ve mp kısmının otomatik tüm oyun içerisinden oyuncu aramalı. Puan sistemi gelirse daha çekişmeli olur. Modifiye kısmına gelirsek bir carbon değil ama yinede detaylı bir yapısı var.Modifiye kısmında saatlerinizi harcarsınız.Son olarakta oyun hakkında çok güzel olmuş oynadıktan sonra tekrar oynayasınız geliyor çıkınca içinizde bir burukluk kalıyor kesinlikle her yarış,araba sever alacaktır.İyi oyunlar alan arkadaşlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 18 Mart 2016; 16:28:29 >




  • 115 liraya buldum beylerhttps://www.d u r m a p l ay.com/oyun/need-for-speed/satin-al/origin-cd-key

    dur ma p lay sağlam sitedir sanırım alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaşkınspor -- 18 Mart 2016; 16:17:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

    115 liraya buldum beylerhttps://www.d u r m a p l ay.com/oyun/need-for-speed/satin-al/origin-cd-key

    dur ma p lay sağlam sitedir sanırım alınabilir.

    Deluxe edition sürümümü oluyor yazmıyorda sitede. Birde bu gibi sitelerde nasıl indirme yapılıyor satın alınca maile link felanmı gönderiyorlar birde bu şekilde satın alınca orijinden güncelleme desteği alınabiliyormu.cevaplarsanız sevinirim.
  • emretutar E kullanıcısına yanıt
    deluxe edition değil normal sürüm, satın aldıktan sonra size mail ile key gelir origin üzerinden etkinleştirirsiniz. Siteden almak ve originden almak arasında tek fark fiyat, onun dışında originin sağladığı bütün güncellemeleri alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scheissenberg

    @xX.3B.Xx
    Origin ID'im Cagbaba, eklerseniz beraber oynamayı deneriz müsait bir zamanda. Oyun zaten direk online denilebilir, net bağlantısı olmadan girmiyor oyuna diye biliyorum. Oyun dünyasında da 5-10 tane gerçek zamanlı online oyuncu oluyor sanırım. Bu elemanlarla da yarış yapılıyor arada, tam sistemi bilmiyorum yalnız. Ama bu yarışlar esnasında bi lag oldu mu yandınız

    @akt02
    Tabi hocam neden olmasın.

    Bu arada 85000e yakın para kastım. Evo da baya gelişti iyi götürüyor beni ama yeni araç alsam mı diye de düşünüyorum aslında. Var mı öneriniz? Mercedes almayı düşünüyordum ama motoru çok zayıf fiyatına göre.
    Ve arkadaşlar siz de katılır mısınız bilmem ama grip araçları kullanmak çok zor geldi bana, drifte yakın araçları kullanması çok daha kolay oyunun da drift yardımı açıksa. Hafif drifte meyilli araçlar seçmekte ve abartmadan o yöne modifiye etmekte fayda var.

    Hocam benim de xX_3B_Xx sen de ekle akşama kadar unuturum belki.
    Bu visual modifiye bölümünde araç kontrol ayarı var, onu pek anlayamadım, biliyor musun tek tek ne işe yarıyor?
    Birde levelimiz yükselmeden tüm modifiye parçaları görünmüyor mu? Kilitli olanlardan bahsetmiyorum, örneğin; ön tamponu değiştirebiliyoruz ama 3-4 model gösteriyor, daha fazla mıdır yoksa hepsi bu kadar mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

    deluxe edition değil normal sürüm, satın aldıktan sonra size mail ile key gelir origin üzerinden etkinleştirirsiniz. Siteden almak ve originden almak arasında tek fark fiyat, onun dışında originin sağladığı bütün güncellemeleri alırsınız.

    Teşekkür ederim bilgi için iyi oyunlar..
  • Oyun şuan en ucuz nerede arkadaşlar.
  • 10 saatlik trial'i nerden indiriyoruz-aliyoruz link atabilecek ya da site soyleyebilecek var mi ? Bulamadim bi turlu sinir etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Hocam o visual modifiyede lastiklerin-genişliğini açısını, aracın yüksekliğini vs ayarlıyoruz ve bildiğim kadarıyla performansa etki etmiyor.
    İkinci soru için, sanırım hepsi gözükmüyor zamanla açılıyor olması lazım, ancak tam emin değilim.

    Ekledim bu arada
  • Meksika üzeri originden hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    AA ayarynyz nedir acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 18 Mart 2016; 18:19:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaz222

    10 saatlik trial'i nerden indiriyoruz-aliyoruz link atabilecek ya da site soyleyebilecek var mi ? Bulamadim bi turlu sinir etti

    Oyun çıktığı için sanırım origin accessden kaldırıldı trial sürümü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz uğraştırsada mexica üzerinden oyun alınmıştır download başladı herkese hayırlı olsun.
  • emretutar E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 40 dolaramı aldınız hocam.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.