Şimdi Ara

Nedir bu mining?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Nejdat reis bununla ilgili 3 tane video atmış. Nedir bu mining? İyi bir sistem ile günde 200 dolar falan kazanabiliyormuşsun. Şayet böyle birşey varsa satayım fazlalık evimi 100.000TL sistem dizeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 27 Haziran 2017; 13:9:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100bin tl ye günde 300-500 dolar kazandıran sistem yaparsın ama 50-100 dolarda elektrik harcarsın.

hem basit değil vede oldukça riskli.

Kazançlar Birgün artıyor birgün azalıyor.

Ne kadar çok kişi mining yaptıkça o kadar az para kazanıyor millet. Ev baki kalır ama Birgün sabah bi bakarsın ekran kartları erimiş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey b0ss H kullanıcısına yanıt
    Eger dediginiz gibi ise kârlı ama riskli bir seye benziyor. O zaman 95.000 sistem dizerim , 5000TL soğutma sistemi ve klima takarım? Güneş paneli mantıklı olurdu ama Rize çok fazla güneş alan bir yer değil.

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler anladım ne yapmam gerektiğini. Videolar size ait mi?

• o kadar parayı madenciliğe yatıracağınıza bitcoin direk al-sat yapın daha iyi dün 22.00 civarında 1 btc 8030 tl idi sabah 9200tl kadar çıktı 1 günde sadece bu kadar düşüp yükseldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu GB Olayı ne işe yarar?
    18 yıl önce açıldı
    Nedir bu QUADRO
    12 yıl önce açıldı
    Beyler bu nedir böyle bu nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=1868620.0;all
    quote:

o kadar parayı madenciliğe yatıracağınıza bitcoin direk al-sat yapın daha iyi dün 22.00 civarında 1 btc 8030 tl idi sabah 9200tl kadar çıktı 1 günde sadece bu kadar düşüp yükseldi
    Hocam o parayı işler iyi giderse 1 sene de çıkartacağım ama? Hem al sat işinde zarar yapma da söz konusu

• Ether şu anda para kazandırıyor ama gel gelelim onun için kullanılacak ekran kartları artık piyasada yok bırak piyasayı karaborsaya düşmüş durumda
  • Ben de sandim millet sistem toplayip ko da minning yaparak para yapiyor sjhfd bitcoin falanmis

• şuan sahibindende bisiklet ev araba elektronik cihazlar hep bitcoin ile ödenerek alınabiliyor. şaşkınlıkla izliyoruz
  • winchester34 W kullanıcısına yanıt
    Niye şaşırıyorsun hocam dünyadaki en değerli para birimi ile alışveriş yapmak gayet normal değilmi artık
    hocam o olay pek inandırıcı gelmedi adam BOTU para basma makinesi gibi tanıtıyor ama bota para biçiyor hemde ufak bir para 850tl gibi madem o kadar kâr ettiriyor neden halka açık bir şekilde satıyorsunuz satan kişi 15 günde istenildiği taktirde iade ediyormuş parayı fakat iade eden biri pek memnun kalmamışhttps://i.hizliresim.com/YNkGqk.png
    bu forex robotlarına benziyor satılana kadar överler satıldıktan sonra ilgilenmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

Niye şaşırıyorsun hocam dünyadaki en değerli para birimi ile alışveriş yapmak gayet normal değilmi artık

3000 tl ye saniyede kaç hash alıcak sistem toplarım acaba 1 s9 antminer alsam kurtarmazki beni 180 $ ayda galiba
  • winchester34 W kullanıcısına yanıt
    hocam ben madencilik yapmıyorum al-sat yapıyorum oradan ben kazanç elde ediyorum madencilik ile ilgili sorularınıhttps://bitcointalk.org/index.php?board=156.0 buraya sorarsan sana yardımcı olacaklardır
  • Hocam bence zontak işine girin sırf dh de satarak bile zengin olan bir sürü adam tanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hey b0ss

100bin tl ye günde 300-500 dolar kazandıran sistem yaparsın ama 50-100 dolarda elektrik harcarsın.

hem basit değil vede oldukça riskli.

Kazançlar Birgün artıyor birgün azalıyor.

Ne kadar çok kişi mining yaptıkça o kadar az para kazanıyor millet. Ev baki kalır ama Birgün sabah bi bakarsın ekran kartları erimiş..

50-100 dolarıl elektrik nasıl harcayacak hocam sanayi elektrikleri bile o kadar olmuyor çoğu

• Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    80+ Platinium 1000Watt 4 tane PSU alırsam Max 250TL falan gelir.

Peki nedir bu antminer cihazı?

• Zontak uyuşturucu değil mi? Ben uyuşturucu falan satmam. Torbacımıyım lan ben

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.