Bildirim
Nedir bu hız sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hızınız çok güzel, teorik olarak en fazla 10 mbit alıyorsunuz zaten, tarifeniz 8 mbite kadar olmalı... -
quote:
Orijinalden alıntı: deneme1
hızınız çok güzel, teorik olarak en fazla 10 mbit alıyorsunuz zaten, tarifeniz 8 mbite kadar olmalı...
10 değil 100 mbit alması lazım değerlere göre sanırım. -
quote:
hızınız çok güzel, teorik olarak en fazla 10 mbit alıyorsunuz zaten, tarifeniz 8 mbite kadar olmalı...
Sorunun çözümünü buldum arkadaşlar. Tivibu + 2 PC + 2 telefon falan bağlantı yapılıyordu. Buda interneti bi hayli yavaşlatıyormuş. Ancak yinede müşteri hizmetlerini arayıp port değişikliği talep edeceğim. -
roket sevisini aktif ettiniz heralde. Hızınızı kablolu ile test edin. Tam verim alırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
quote:
10 değil 100 mbit alması lazım değerlere göre sanırım.
doğru download hızı 100 bin 015 imiş , ben 10 bin 015 okudum. 1 sıfır eksik ama bu kadar hız varmıydı türkiyede? -
quote:
Orijinalden alıntı: wızard06
roket sevisini aktif ettiniz heralde. Hızınızı kablolu ile test edin. Tam verim alırsınız
kabloluyla daha yavaşlıyor anlamadım gitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X