Şimdi Ara

Nedir bu ban saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce Girakonda +8shell set +8 eagle eye li carim apede 4 kisilik partydeylen dcc yedim ardindan girmeye calisinca ban yedim partydeki pri koxpermis bunda benmde birazcik hatam vardi tabi koxperi party aldigim icin ticket attim bise yapmadilar bende yeni car actim +7 wf +7 kro +7 shell felan yine dizdim cari 76 lwl dim exp kasiyim dedim yeni soldaki apeye gittim 1 saat civari kastim partide koxper felan yoktu cunku heal kendim yapiodum sonra bizim pt tek tek herkes yine dc ve ban bu sefer hicbir illegallik yoktu buda acilmassa bu oyunu pc den siler dahada sitesini bile acmam ne b*ktan bi sistemi vardir gercek human koxperler bdw de cosuyo olan bize oluyo ticket attim cevabi altta

Knight Online World Destek Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Hesabınızla ilgili sorun yaşadığınız için üzgünüz.

Ancak hesabınıza ait bir karakter ile Kullanıcı Sözleşmesi'ne aykırı bir ihlalde bulunduğunuzu tespit etmiş bulunmaktayız.

Hesabınız süresiz olarak erişime kapatılmıştır.

Knight Online World Takımı olarak bu gibi faaliyetlere asla ve asla tolerans gösteremediğimizi
    belirtmek isteriz.

Lütfen bu gibi sorunlardan kaçınmak için herhangi bir hile porgramı kullanmayınız, kullananları uyarınız.

Bu konudaki anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Crowley -- 31 Ağustos 2012; 17:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki seferdir apede yiyorum koxper olmadigina cok eminim zaten ben pot basiyodum dedigim gibi ilk ban yedigimde hackshield yoktu bunda hackshield var nasil hile acabilirimki sanki adamlar ban atiyo gerisiyle ilgilenmiyolar

AMD FX 6100 3.3 Ghz || 16 GB DDR3 1600 Mhz || 64 GB SSD - 1TB Samsung HDD || XFX HD 6870 256 Bit || Windows 7 Ultimate x64
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu hastalık nedir yav ?
    10 yıl önce açıldı
    Cs go da bu silah muhabbeti nedir?
    11 yıl önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.