Şimdi Ara

Nedir bu 3008'in olayı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
8.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Keşke eritme plastik ürünü tasarım harikası Honda civic alsalar.

    Millet arabadan anlamıyor boşver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Peugeot'un stratejisi böyle kolay söylemlerin önünü açtı, ama tabi objektif bakan insan en baştan biliyor neyin ne olduğunu.

    3008 paltformu motor şanzıman vs rifter'dan önce mevcut olan parçalardı malum. Mpv sınıfının can çekiştiği ortada, hal böyleyken çıkarılacak yeni nesil ticari ailesini daha iyi pazarlamak için arka taraf hariç 3008 platformunu kullandılar.

    Hem ticari sınıfında lider bi model yaratıldı hem de donanımlı versiyonu picasso, eski 5008 yerine(!) satabilme düşüncesi doğdu. Tabi iş öyle kolay olsaydı 2010 yılında doblo mpv olurdu
    piyasanın kaymağı deniyor buna iktisat tabirinde

    adamlar olayı güzel analiz etmişler..

    iyikide etmişler kullandığım donanım seviyesini bir 3008 veya 5008 yada c 5 air için almaya kalsam kabaca 300 bin seviyelerine yaklaşıyor fiyat..

    sadece şerit takip siteminin içerdiği paket farkı cıtroende 45 bin lira.

    ben aracı 137.5 binliraya aldım 2019 model

    gt line ve tekno paket.

    grip kontrolünden tutunda yokuş iniş desteğine kadar

    şerit takipler,kör nokta uyarı sistemi

    adaptif hız sabitleme aktif trafik tabela okuma ve

    yorgunluk sistemi vs vs..

    üstelik motor şanzıman ve ön takımda aynı..

    ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Keşke eritme plastik ürünü tasarım harikası Honda civic alsalar.

    Millet arabadan anlamıyor boşver.
    arkadaşım 190 bine lpg li olanından sipariş verdi..

    mart ayında gelecekmiş bekliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Bentley'de bunların sadece 1 tanesi çıksın, firma anında özür dileyip hemen yeni araç verirler ve o soruna neden olan mühendisi ve ekip liderini kapı dışarı koyarlar :)

    Alıntıları Göster
    Yanan Ferrari'ler, geri çağırılan Lamborghini'ler. Ne sorunlar yaşıyor o arabalar. Hangi birine yeni araba verildiğini ya da çalışanın kapı önüne konduğunu duydunuz.. :) Kapitalist dünyada hayal böyle şeyler. Herkes cebini doldurma derdinde burada bir kaç insanda yıllık milyar dolar geliri olan firmaları savunma derdinde.

    Mesela @Panthér

    "Aldım ben zamanında Pejo/Citroen. Düşük kalite araçları zamanında kullandım ben, bu saatten sonra alt kalite marka araç almayı düşünmüyorum.

    Sen bin pejoya sonra premiuma geçersin 5-10 sene sonra"

    yazmış.. Milletin Avrupa'da çocuğuna karne hediyesi diye aldığı arabayı Premium zannediyor. :) Mesela Avrupa'da insanlar bir maaşını daha koyup Premium araba alabiliyorken, burada 100-200.000 geçirdikleri için o 200.000'i verende işte uzay mekiğine bindiğini zannediyor. Mesela 1 serisine binene kadar Ticari denen Rifter'a binmeyi tercih ederim bırak 3008 ya da 5008'i. :) 3008 havada karada döver o 1 serisini. Ama arkadaşa kalırsa 3008 çöp 1 serisi Premium. Üstelik Peugeot'un sorunlarında bahsedip BMW gibi kullanıcısının ocağına incir ağacı dikme potansiyeli olan bir markayı sırtlaması da ilginç.

    Bu konu hakkında ki görüşlerim bellidir. Ne Tiguan ne 3008'e para veririm. Giderim Mondeo falan alırım, para yeterse 508 olur. Bu çakma arazi araçlarına para falan vermem.




  • Nedir bu 3008&#39;in olayı ?




    Param olsa Volvo, XC40 alırım.Başka suv otomobile bakmam.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Sizin değil size cevap veren arkadaş için yazmıştım yanlış anlamışsınız sanırım
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    İster kuru, ister ıslak hiç farketmez. Problemli bir olay. Tercih eden, eder. O da ayrı bir olay.

    Bir başka konu üzerinde bir fikir tartışması dönmüş. Direk içinde olmasam da kullandığım araçtan dolayı kısmen bir söz hakkının da bana düştüğünü düşünerek :

    Her makanın, farklı ülkelere satış stratejisi farklıdır. Ülkemizde cebinizde sağlam bir bütçeniz yok ise, kaliteli bir malı ( burada diger araçlara kalitesiz demek istemem. Ancak taktir ederseniz ki belli farklar var ) tam dolu bir şekilde almak için kesenin ağzını epey bir açarsınız. Kese oraya kadar açııldıktan sonra fiyat almış başını gitmiş olur ya zaten. O fiyata aldığınız aracın üst segmentine rahatlıkla çıkabildiğini görürsünüz. F20’nin ön park sensörünün olmadığını yine dile getirmişsiniz. Bunu bilerek alanlar için bir dert değilken, sizin için dert ise ya almazsınız ya da almazsınız degil mi ? Zaten amaç bütçeye göre, istenilen donanıma ait “en iyisini” almak değil mi ? Bu şekilde bakarsak ön park sensörü olan bir b segment araba, ön park sensörü olmayan f20’den daha iyi olmuş mu olacak ? Bu liste alır başını gider.

    Diğer taraftan avukatı değilim, ancak gördüğüm ve bildiğim bir durum olduğu için söylüyorum, “fanboy” olarak nitelendirdiğiniz kişi veya kişiler ( ki zamanında ben de size göre bu sınıfta oldugumu birden fazla defa dile getirmiştiniz ) aracını bilerek, görerek, inceleyerek alam insanlar. Aracın ana konusu içinde karşılaştığı sorunları da aynı şekilde dile getirebilen insan(lar). Fanboy’un kelime anlamını iyi kavramak gerekir diye düşünüyorum.

    Son olarak “kabullenmekten” bahsettiğiniz için söylüyorum :


    Nedir bu 3008&#39;in olayı ?

    Bana hiç kimse bu aracın MPV olduğunu ikna ettiremez. Bu araç Partner yerine gelmiş bir araç. Hiç MPV kullanmamış veya görmemiş olsam tamam derim :) . Üretici belki MPV’nin 1-2 özelliğini alıp bu araca ekleyip “kendince” bir satış stratejisi belirlemiş olabilir. Ancak bunu aklın kabul etmesi çok olası degil gibi. He ticari veya yarı ticari adı her ne ise, bu aracı kullanmak “ayıp” mı ? Elbette hayır. Uyanılacak bir şey mi ? Elbette hayır. En başta dedim ya “kabullenmekten” bahsettiğiniz için bunlardan bahsetme gereksinimi hissettim.

    Ayrıca forum içerisinde çizmiş olduğunuz çizgiye bakarsam, eğer RIFTER sahibi olmasaydınız, bu araca MPV veya başka bir şey ile sınıflandıran birini gördüğünüzde kendinize has üslubunuz ile oldukça yereceğinizi de adım gibi biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3008, Tiguan'dan kanımca daha iyi bir suv.
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Bunun rakibi dacia. Üstteki araçlarla karşılaştırmak komik ötesi olur gülüm. Sen fanboy bölümünde takılsana burda ne işin var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bamorex





    Param olsa Volvo, XC40 alırım.Başka suv otomobile bakmam.
    Ben bu aracın dizel olanını Antalya Bayisinde test ettim. 5 para etmez net. Hele o kamyon gibi çalışan motoru ve test aracında bulunan 21 inch jantlarıyla birlikte makaslı kamyonet gibi davranan süspansiyonlarıyla.




  • İç plastik dışında premium markalardan pek bir eksiği yok. Onu da çok ilgisi olmayan biri farketmez. Baktığı zaman kaliteli, gösterişli bir iç mekan görür. Haliyle çok satıyor. Motor, şanzıman, donanım, tasarım, piyasa. Fiyatı da premiumlara göre uygun, haliyle satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Miyaaav, Miiiyaaavv , Miawwww

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    Ah be arkadaşım! O kadar mesnetsiz yorumu, bir çırpıda fütursuzca yapıyorsunuz ki! Her şeyi bu kadar çabuk basite indirgemenize, üzülmemek elde değil.

    Konunun daha önceleri var, tek bir cümleyi çekip olayı çözmüşsün. Teşekkür ederim.


    *Şimdi oturup bir karış yazıp boşa kendimi yormayayım. Profilim açık oradan mesajlarıma ve açtığım konulara bakarsınız, arama motoru da tüm mesajları verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw sahibiyim. Nerede 3008 görsem bir iç geçirmiyor değilim. Bütçem bu aracı alacak kadar olursa oturur tekrar düşünürüm. Yanlış anlaşılma olmasın araca kötü demiyorum, Fransız araçlara biraz ön yargım var sanırım.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Sürmüşler, klavye hatası hocam kusura bakmayın. Ayrıca adblue tankı gibi ciddi sıkıntılar garantide onarılmıyor gibi yorumlar var bilginize vw de hiç olmazsa iyi niyet vs uyduruktanda olsa bir şeyler var ama gördüğüm kadarıyla pejo servisi vw den daha beter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    dedi 3 yıldızlı VAGBot... asıl çin plastiği VAG markalarıdır...
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    sen çok anlıyorsun ya VAG marlalarını dayat öv yanlıştan dönsünler...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.