Şimdi Ara

Neden yasak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar app plaka neden yasak bilen var mı?

• app plakalarda mühür olmadığı için olabilirmi?
  • Resmi bir mührü yok sanırım ondan
  • artık muhur vuruyolar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthuyn

artık muhur vuruyolar ama

Muhur varsa yasak degil usta. Muhru vur ardina bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar app plaka neden yasak bilen var mı?

epey tartışılmış

http://forum.donanimhaber.com/m_61609940/tm.htm
  • acaip bir ulkede yaşıyoruz ne olucak sonucta plaka muhurlu muhursuz ne farkeder
  • plakalarda mühürler zaten teke indi.benim app de var mühür.fakat karakterleri marjinal değil o yüzden trafikte dikkat çekmiyor sorun yaşamadım
  • webislander W kullanıcısına yanıt
    nerde kaça yaptırdın hocam nerden muhurlu
  • yasak değil... önceki aracımda vardı hem muayeneden geçmiştim hemde polis çevirmesinde sorun olmuyordu, bağcılarda 40 50 liraya mühürlü şekilde veriyorlar
  • conquête kullanıcısına yanıt
    ben polise sordum şuan yasak diyor her turlu 2 adet muhur olması gerekiyomuş onlar sahte muhur vuruyomuş kıl birine denk gelirsen resmi evrakta kaçakçılıktan tutanak tutar diyor
  • Neden yasak??

Cebinizdeki 100 Lirayı gidin renkli olarak fotokopi çektirin ve alış veriş yapmaya çalışın bakalım, ne kadar başarılı olacaksınız... Bu yüzden yasak...

Yani; Sahte olduğu için yasak... Mühür var diyen arkadaş o mühürü kime ve nerede yaptırmış açıklarsa daha net bilgi verebilirim.
  • ben eski aracımı alırken o şekilde aldım... hatta bende sorun olmaz mı diye sorduğumda olmaz demişti satıcı, bağcılarda bi yer söyledi ama hatırlamıyorum. Muayene ve çevirmede sıkıntısız geçiyordum, polisler çevirmede plakaya bakıyordu ama bi sorun çıkarmıyorlardı
  • Bende yaptiracaktim da gerek yok ya durduk yere polislerle dalasmaya.Bu sahte derler anlat dur bakalim muhuru varda söyle de boyle de..
    Ceza yazacak yer ariyorlar zaten.Arabaya binmeye korkar olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlışınız var şu an sıfır araba alanların hepsinde tek mühür var zaten.ben özellikle sıfır plaka alanları inceledim.tek mühüre düştü yani.
  • quote:

nerde kaça yaptırdın hocam nerden muhurlu

100 lira
    istanbuldan
  • Forumdan bir arkadaş aracını 0 alırken plaka app olsun diye rica etmiş ve onlar da app plaka basılı teslim etmişlerdi.
  • ben polise sordum yasak dedi o zaman polis bilmıyor ben yazarım hemşerim dedi artık cam filmi de yasak değil diyolar ama polis çatır çatır ceza yazıp araç bağlıyor
  • quote:

acaip bir ulkede yaşıyoruz ne olucak sonucta plaka muhurlu muhursuz ne farkeder

Tabii yaa,rauhsatada mühür basmasınlar hatta ehliyete bile imza atmasınlar mühür vurmasınlar ohhh her kes kafasıba göre hareket etsin ne güzel dün ya valla oh be.
  • Ben de şunu merak ediyorum. Neden app plakaya gerek var? Bir de app ne ola ki? Trafiğin verdiği plaka yeterli değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.