![]() Salı günü gönderdiğim çıkma teklifine cevap vermedi. Geçen gün başka bir sebepten ağır bunalıma girdim ve gün ortası 70' lik Fiona Rose devirdim. Sonra "Demek bunca zaman görüşmediğimiz halde benimle görüşmek istemiyorsun, kendine dikkat" şeklinde mesaj attım buna. Normalde mesajlarıma ya cevap vermeyen yada günler sonra cevap veren bu tip hemen ardından yukarıdaki mesajları art arda gönderdi. Bu defa da ben cevap vermedim. Bu sabah kalktığımda sabahın 4' ünde bana mesaj gönderip sildiğini farkettim. Ben de son mesajı yazıp gönderdim ve hemen ardından "Herkesten sil" deyip sildim. O saatte bana yanlışlıkla mesaj gönderip silecek biri değil, ne yazmış olabilir? |
Neden ve Neyi Sildi?

-
-
Tanga giyme yazmıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
whatsapp möhendislerinde iş yok; otel gibi işyerinde dana gibi yiyip içip mıçıp yatıyolla.. Halbuse bu yatan danalardan birisinin aklına " silinen mesajların görülebileceği" (whatsapp premium) gibi ücretli bir paket çıkarsalar, ordan da voleyi vururlardı...Çünkü yukardaki kıl yumağı forum üyesi gibim silinen mesajların mahiyetini merak edip, öğrenmek için üstüne para verecek çoook müptezel var...
-
Konuyu açan bireyin dikkat etmeyip, benim dikkatimi şeyen birşey var: Bu zamana kadar attığın nerdeyse her ekran görüntüsünde "period" undan bahsedip senin bitmek tükenmek bilmeyen cinsel arzularını savuşturmayı başarabilmiş...Yalan mı atıyo yoksa gerçek mi orasını bilemem...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Nisan 2024; 13:43:23 > -
O mesaj arkadaşın da dikkatini çekmişti:
”Abi sen yine de buluşsan tek amacının sex olmadığını da gösterirdin” dedi.
Daha önce bana “Abi sen de hor kullanmışsın” diyen arkadaşa sordum:
”Boşver abi, sex yoksa ne demeye buluşacaksın ki, nasıl başladıysa öyle devam etsin” dedi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elin ruskisi seni nasıl da peşinden koşturup ekiyor ama sen buna bak.. Bi sie çekemedin bu ecnebiye, hala daha peşinden koşup yalvarıyorsun...
-
-
işte bu konuda hamzanın yorumunu merak ediyorum
@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamza5806@hamz
-
Aşk mesk olayi okuyamam hocam bunu vahtım yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladım hocam :)
-
Uzman kadın arkadaşa sordum:
"Abi senden daha iyisini bulmuş, uzak dur ondan, hatta yine mesaj gönderirse cevap vermeden sil" dedi...
-
Cüzdanı yağlı başka birini bulup seninle ise kendi avucundaki oyuncak gibi oynadığını aylar önce burdan ifade ettik ama dinletemedik. Bizi dinlemeyenler gelmiş bu durumu sözde uzman bir karıya sorarak akıl alıyorlar...Şimdiden çöp olan bilet masraflarının yasını tutabilirsin. Senin gibi cimri birisine çok koymuş olmalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 10 Temmuz 2024; 16:49:29 >
En Beğenilen Yanıtlar

Tanga giyme yazmıştır
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X