Şimdi Ara

Neden Uzaklaştırıldım Varmı Açıklamada Yapabilecek Yürekli Bi Admin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • anlamadığım nedenlerle konu dışından ikide bir uzaklaştırılıyorum.Zaten foruma sık uğramam bir-iki tane konu açıyım dedim onlarda kapanmış.adı üstünde konu dışı hangi teleonu alıyım kararsız kaldım beyler diye konu açıyorum uzaklaştırılıyorum.bu forumda görevini kötüye kullanan egosunu tatmin eden ,kuş beyinli adminler var. Hayır küfür eden,yaların,emerin diyenler forumda elini kolunu sallayarak dolaşırken ben niye uzaklaştırılıyorum.NOT:Hala haklı olduğunuzu düşünüyorsanız,İsterseniz sadece konu dışından değil tüm forumdan süresiz uzaklaştırın umrumda değil,takmam.Bu foruma üye olurken tek amacım eğlenmekti...

• telefon forumu varken konu dışına açmış olman sebebiyle olabilir.

ayrıca mesajınla nickin ahenkle dans ediyor
  • bende sevgilime hediye alsammı diye öneri almak amaçlı konu dışına konu açtım 15 gün uzaklaştırıldım...

Ayrıca 50ye yakın konum kurallara TAMAMEN UYGUN olduğu halde sebep gösterilmemeksizin silindi.. sebebini sordum ama cevap veremediler, veremezlerdi çünkü konularım tamamen kurallara uygundu...

Dediğin gibi YALARIN, EMERİN diyenler ve AHLAKSIZCA KONU AÇANLAR hiç bir ceza almazken yada çok az ceza alırken, biz de KONU DIŞINA, KONU DIŞI KONU AÇTIĞIMIZ İÇİN 15 GÜN SEBEP GÖSTERİLMEKSİZİN UZAKLAŞTIRILIYORUZ...

Şimdi bu konuyuda kitlerler böyle biter ama bu haksızlık hep devam edecek... adminler kafalarına göre konu silmeye ve bizleri uzaklaştırmaya devam edecek

• quote:

Konu Dışı
    Her şey , hayat, şu, bu, vs

konu dışının açıklamasında HER ŞEY yazıyorsa ları nasıl veriyolar ilk önce bunu açıklamaları lazım

Orijinalden alıntı: febelsa

quote:

Konu Dışı

konu dışının açıklamasında HER ŞEY yazıyorsa ları nasıl veriyolar ilk önce bunu açıklamaları lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende uzaklaştırıldım ve hiç bir mesaj açıklama yapılmadı. Kafaları esince uzaklaştırıyorlar bari bir mesaj gelse şundan ötürü uzaklaştırıldınız dense tamam ama hiç bir şey yok.

Orijinalden alıntı: JAMESx

bir çeşit, dikkat çekebilecek bir PROTESTO felan düzenleyelim

asdfadfads iyi fikir

• quote:

Orijinalden alıntı: hesap_lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: febelsa

quote:

Konu Dışı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.