Şimdi Ara

Neden sürekli normal skill?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir smurf açtım. kda oranını 3 den aşağı tutmadım sürekli göz diktim, takım oyunu oynadım. ilk 10 maç 9 win 1 lost . nedense bir türlü high skill e geçmedi normal skill den çıkamadım .neden böyle oldu yorumu olan var mı?

• Kazanmanın ya da kaybetmenin bizim tahmin ettiğimizden daha az etkisi var bracket olaylarında. Ayrıca olay sadece ward atmak ve kda değil diye epey anlattı yine bu forumda arkadaşlar. Skillerini doğru target a ve zamanında kullanmak, tp rotasyonuyla kill almak, tower damage , item build gibi birsürü şey diye düşünüyoruz.

Daha ranked oynaman için önünde bir sürü maç var. High skille çıkayım diye kendini şartlandırmak yerine bol bol oyun atıp/izleyip oyununu geliştirmeye bak. Bunları yaptıktan sonra bakmışsın ki high skille çıkmışsın zaten.

Ayrıca dotabuff plusın yoksa yasp.com dan çok az bir ingilizceyle maçlarını biraz daha iyi analiz edebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpagos -- 24 Mart 2016; 18:07:31 >

Orijinalden alıntı: Harpagos

peki sağlam oynayıp oyunu domine ettiğim bazı maçlarda skill gözükmüyor bunun nedeni nedir? weaver , wk ve dp maçlarına bakın mesela

Kardeş oyun sürelerine bakıyorum, K/D'ne bakıyorum da pek de domine edememişsin sanki.

Onun belli bir sebebi yok. Bazen göstermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU FPS DROP NEDEN?
    geçen yıl açıldı
    item alırken kasma var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.