Şimdi Ara

Neden spor yapanlar daha yakışıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama fark ettim ki özellikle reelslarda videolarda vb. spor yapıp forma girmiş vücudu belirgin olanların aynı zamanda yüz hatları da keskin cildi temiz ifadesi daha sert vb. oluyor, sadece before-after videolarında onlarda zaten bu şekilde de, normalde de sanki gerçekten spor yapıp kalıplananların tipi de iyileşmiş oluyor, böyle bir şey gerçekten var mı yoksa algıda seçicilik var mı?

• yağ oranı düşük olduğu için mi? futbolcular mesela, aktif futbolculuğa kaç yaşına kadar devam ederlerse etsinler, 40 yaşına kadar bile devam etseler, yüzleri hep genç gösteriyo.

ne zaman ki emekli oluyolar, hemen 2 seneye "amca" moduna geçiyolar. bunun asıl nedeni yağ oranlarının artıyor olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam futbolcular vb.den ziyade şu instada vb. fotolar atan fitnessçılardan bahsediyorum hatta onların genelide fitness mankenleri, karşıma çıktıklarında vücutlarından çok yüzleri dikkatimi çekiyor normal insanlar ve futbolculardan da fazla şekilde ciltleri temiz yüzleri toplu gibi oluyor umarım anlatabilmişimdir

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    hımm anladım, belki bakım olayına çok dikkat ediyolardır hocam. malum bu devirde cildin görünümünü baya değiştirebiliyosunuz bakım yaparak.

bakım derken tabi hergün duş almak gibi hijyen kısmını kastetmiyorum, cilde iyi görünsün diye yapılan müdahaleleri kastettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Neden spor yapanlar daha yakışıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %10 ve % 12 yağ oranları arasında yüz hatları daha iyi belli olur. bundan kaynaklı olabilir.

Before - After resimlerinde öncesi kısmına çok özenli hazırlanılmazken sonrası kısmına daha iyi hazırlanılıyor bununda etkisi olabilir.

• Kas gelişimi sonucu kemik yapısı daha belirgin ortaya çıkar ve görsel olarak hiç kimse kabul etmek istemese de spor yapan erkek kadın her zaman daha hoş görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.