Şimdi Ara

Neden Sizin AD Carry en iyisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lol oynamaya başladım 1 hafta falan oldu.çabuk kaptım.malum arkadaşlar level 30 olunca hızlı ögrendim, hala 30 levellarda ezilebiliyiorum ama hızlı ögreniyorum.

neyse ad carry champleri sevdim.

ashe ile oynuyorum, ultisi iş yapıyor iyi karakter abilityleride fena degil kaçmaya çalışan adamlar için eziyet oluyor.ama bence çokta inanılmaz etkili degil.

sizin favori adcarryniz hangisi ve nedenini yazarsanız hem güzel bir sohbet olur hemde ben biraz daha ogrenmiş olurum.

bid ashe den sonra ne almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOyigittr -- 13 Eylül 2012; 15:23:47 >

AOE Ulti
    Pasif
    Spammable Q
    Kaçış-yakalama skilli E

Ben genelde Corki,Ezreal oynarım iyi kaçış mekanizmaları , op damageleri var aklıma başka bişey gelmedi diğer arkadaşlar yazarlar muhakkak

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Draven. Diğer ad carrylere göre çok iyi denemez ama en zevk aldığım herodur. En azından uğraş var. Sonra ezreal skillshot olayı olduğundan.
  • Ashe en kolay oynanılan,yeni başlayanların ilk göz ağrısı carrydir.Favorim Ezreal.Skillshot tabanlı bir ad carry hem kaçmak için hem yakalamak için güzel bi E skilli var.Harash için Q,buff debuf için W Ulti de global daha ne olsun? Pasifi de AD oynuyorsan çok güzel.AD carryler çabuk ölürler o yüzden hangisini alırsan al diğerine göre üstün diyemeyeceğim.Ben derim ashe den sonra Graves al onunla oyna.Hem diğerlerine göre daha kolay ve daha geç ölür focusta.Sonra Ezreal,Corki,Kogmaw,Vayne falan bakarsın bunlarda uzmanlaşmak daha çok vakit ister...
  • Damage output bakımından en iyi ad carry kogmawdır, iyi korunan bi kogmaw saniyeler içinde karşı takımı eritebilir fakat kaçış mekanizması olmadığından pozisyon almak ve takımının seni koruması çok önemlidir.
    Vaynede earlyde zayıf olsada 1v1 de asla kaybetmiycek carrylerden biridir inanılmaz bir chase gücü vardır, genelde girdiğiniz teamfightlarda killerin hepsi sizde kalır ^^ Late'de oyundan kopmamış bir vayne'e sahipseniz kazanmaya bir adım daha yakınsınız demektir.
    Burst bakımından en iyi ad carryler corki ve gravesdir.Bu iki şampiyonunda range'i düşüktür. Aralarındaki fark ise Graves daha tanky ve DPS'i yüksektir. Corki'nin ise inanılmaz bir chase mekanizması vardır ^^
    Harras, mobility ve early gücü, kolay farm ve aoe ultisi olan bide ezreal abimiz vardır oynaması çok zevklidir.
    Birde urgoth amcamız var, bu amcamızın görevide karşıdaki ad carry saf dışı bırakmak oynatmamaktır, çok yüksek DPS'i bulunmaz range'i , skill spam ve tanky olması nedeniyle oyunun early ve mid kısmını ad carrye zehir edebilir.
    Kısacası en iyisi yok counterlamak , yanındaki supportla uyumlu olmak maça göre ad carry seçmek var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    13 yıl önce açıldı
    HANGİ SERVER EN İYİ
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kogmaw:q pasif %30 as aktif armor+mr kırıyor,w her vuruşa max canın %6 magc damage+imba range,e imba slow,ulti 1sn cd +güzel bir damage

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Late game vayne'in namını herkes bilir

It's Always Sunny In Sefaköy

I miss the warm embrace I felt
    First time you touched me
    Secure and safe in open arms
    I should have known you'd crush me

• graves benim mainim.e ile çok kolay kaçıp yakalıyor.w ile junglera büyük kolaylık sağlıyor.q ve ulti inanılmaz burst dmg vuruyor.ayrıca bütün ad carry leri counterliyor (yüksek range'leri counterlayamıyor)
    uzun uzun anlatmak isterdim ama şu an vaktim yok.graves almak istersen yardımcı olabilirim.
  • caitlyn, varus oynarım. ikiside hiç tercih edilmez, diğer ad carrylere göre up oldukları için ama çok iyi işler yaparlar aslında. caitlyn range'i ile karşı ad carry'i kastırmaz, q skilli çok fazla damage vurur, w skilli sayesinde gank yemez, e skilli kaçmak ve kovalamak için etkili bi ultisi sorunlu o da çok kolay engellendiği için ama ultisini harras için kullandığım için hiç sorun olmuyor. varus'da heal almış ad carrylere karşı çok iyi gidiyor, ultisi felan fightta baya iş yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afflatum

Late game vayne'in namını herkes bilir

En nefret ettiğim şampiyonlardan bir tanesi. Tamamen tank eritmek için yapılmış.

Feuer und Wasser kommen nicht zusammen
    Kann man nicht binden sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen

und bin im Wasser verbrannt

Im Wasser verbrannt
  • Vayne

Oyna ve gör.
  • Ezreal : Sürekli spamlanabilen, güzel damage vuran, on-hit effectli olan (crit hariç) güzel bir qsu var, ad carrylerin olmazsa olmazı atak speed arttıran pasifi, ayrıca karşının atak speedini azaltan ve güzel dmg vuran bir w skilli, kaçma-kovalamaya yaran nispeten düşük cooldownlı bir e, aoe damage vuran bir ulti. bu aralar favori carrymdir

Graves : 2 patchte bir riotun sektirmeden nerf attığı ad carrylerden. pasifi sayesinde tanky, q-r ile aoe burstu sağlam olan, w skilliyle aoe slow+oyunda hiçbir ad carryde olmayan vision azaltma özelliğiyle hayat kurtaran, yine nispeten düşük cooldownı olan, kaçma kovalamada yarayan ve çok güzel as buff veren bir e skilli.

Corki : Son patchte ulti yenilenme süresi + w cd nerf yedi ama hala kullanılabilir bir hero. skill kombinasyonlarıyla çok güzel burst + aoe damage vuruyor. ultisiyle güzel poke yapıyor. w'su ile çok büyük mesafe katediyor, kaçma ve kovalamada harika.

Kogmaw : Kaçma skilli yok fakat w fulleyip ilk item olarak phantom çıkarsan çok op damageler verebileceğin bir hero. earlyde kırılgan ama midden late'e doğru yaklaştıkça açılan bir ad carry, late gamede range'i ve damage'i ile durdurulamaz oluyor. iyi ellerde harika işler başarabilir

Vayne : Kaçma-kovalama-movement speed-stun her şey bu heroda mevcut, ayrıca true damage-invisible özellikleri de var. lategamede kogmaw gibi terör estiren ad carrylerden

• yalnız kimse de sivir demiyor

It's Always Sunny In Sefaköy

I miss the warm embrace I felt
    First time you touched me
    Secure and safe in open arms
    I should have known you'd crush me

• Graves Her skili işe yarıyor ultisi sağlam damage veriyor.
  • NOT DRAVEN , DRAVENNNNNNNNNNNN
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.