Yahu anlayamadığım olay. Bu kadar kitap yazıyorsunuz. Bir sürü uğraş, emek var ancak gidiyorsunuz soruyu jet hızıyla gram açıklamadan çözen hocalara video çözüm yaptırıyorsunuz. Bazı çözüm videolarından hocanın mikrofonun sesi az oluyor yada boğuk oluyor. Daha ne diyeyim?! Tamam yine de hocadır, emeğe saygı ancak bu kitaba biz para veriyoruz. Açıkçası benim bir kitap alacağımda ilk dikkat ettiğim kısımlardan biri çözümlü olmasıdır. Ancak böyle çözüm yapacaksanız cevap anahtarından farkınız ney? Hele matematik sblerinin bazıları daha x konusuna gelmeden y konusunu x konusuyla çözüyor. Gel de bu çözümü beğen! 40 kitaptan birinin çözümleri anca iyi oluyor. (Birey B Geo/ Karekök TYT gibi..). Yayınevlerini anlayamıyorum çözüm yapacak hocaya birkaç soru çözdürün belli olur zaten tarzı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmdownbro -- 12 Ocak 2021; 20:27:46 > |
Neden SB Çözüm Videolarının Çoğu Kötü?

-
-
Kitabın kapağında çözümlü yazsın diye çözüm yaptırınca böyle oluyor.
Beni de çok irrite ediyor bu durum, bazı hocalar var ki Birey B Mat ve Geo çözen hoca gibi hiç üşenmeden her soruda tekrar yaptırır ki ağzına sağlık, bazıları da var ki soruyla ilgili hiçbir detayı bile vermeden aha bak burdan şu geldi hadi cevap bu diyip ışık hızında çözümü bitirmeye çalışır, böyle çözüm yapacaksanız hiç yapmayın arkadaş zorla yaptırıyoruz sanki, kitabı çözümlü diye alıyoruz adam saniyeler içinde çözüp kurtulmaya çalışıyor, yakında sadece cevap anahtarını okuyup geçmeye başlarlarsa şaşırmam.
-
Yahu böyle çözüm yazacaklarına keşke çözümsüz yapsalar kitaplarını da en azından çözümlü diye almış olup pişman etmeseler adamı. Diyecek kelime yok...
-
işlerini severek yapmadıklarının kanıtı(en azından dandik çözenlerin)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 12 Ocak 2021; 20:2:43 > -
Lise sondayken okul bize Raunt vermişti. Bir gün bir geometri sorusunda takılmıştım. Bayağı ama 10-15 dakika uğraştım soru bir türlü çıkmıyor. Çözüme baktım çözüm 30 saniye. Ulan dedim bu soruyu 30 saniyede mümkün değil neyse girdim çözüme benim başta kurduğum denklemi yazdı kağıda burdan da çözerseniz cevabı şu şık çıkar dedi işaretledi geçti. Kaç gün küfür ettim bu herife hatırlamıyorum. Bak yine aklıma geldi neyse hesabımı banlatmayacağım zaten bu kaçıncı banım bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X