Şimdi Ara

Neden Pejo Kötüdür? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
4
Favori
17.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

    Bu ülkede kac yildir Peugeot kültürü varki Markanin mazisi iyi veya kötü biline..?
    Benim bildigim J9 minibüs ve yahudi Mercedes olarak bilinen 504 disinda pejo 10-15 sene öncesine TR pazarinda
    Yoktu.

    25 sene önce autoshow fuarında pejo mi 16 modelini görmüş ve hasta olmuştum. Daha eskisini hatırlamıyorum. Muhtemelen 80 li yıllarda özalın ithalatı serbest bırakmasıyla aç pazara saldıran diğer markalarla beraber girmiştir. Oldcit diye iğrenç bir araba (direksiyonunun iki tarafındaki iğrenç boynuzlarını unutamadım), aleko diye bir lada bozması bile girmişti.
    Yani suçlu tarih değil. Kalitesiz işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

    Pahalı. Yeni 308 cok güzel, içi dışı, motoru. 82 kusur fiyat yazıyor.
    69 a Leon Fr , yeni 150 hp.act lı.


    64000 e 1.4 golf comfort aldım. 308 in tipi hoşuma gitti ama fiyatını görünce şok oldum. Zaten düşük kalitesi de malum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kuzen 1 yıl 206 kullandıktan sonra bu araba gitmiyor diye sattı aracı bakım hariç sanayiye girmemişti araç.
    Sonra gitti Japon diye Almera aldı,yapma etme dedik parçası felan bulunmaz geçenlerde triger sorun çıkarmış 2bin bayıldıEn son Almerayı satıp binek reno r12 alıcam diyordu teknoloji yoksunu bir araç olsun babında
  • Peugeot diyip yerden yere vuranlar var da yapmayın etmeyin 2016 model yepyeni bir araba "peugeot" da olsa artık o eski sorunları kalmadı. Çevremde kullanan var yeni 308i ve gayet memnunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis


    quote:

    Orijinalden alıntı: reodentreomantik

    quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    quote:

    Orijinalden alıntı: reodentreomantik

    quote:

    Orijinalden alıntı: CassiusClay54

    Hocam Citroen sadece Dsdenmi ibaret ? Yada pejo sadece 508denmi ibaret ? Reno latitut ile lagunadanmı ibaret ? D segmenti araçta bırakta biraz elitlik olsun dimi ? Latitut, laguna, c5 madem bu kadar iyiler nerde satış rakamları ? Yıllarca neden Passatın gerisinde kaldılar ? Laguna o kadar çok tutulduğundanmı yerini latitute bıraktı ? Yada latitut o kadar çok sattığındanmı yerini Talismana bırakıyor ? Kalitelerinden dolayımı bu araçlar satışta bu kadar passatın gerisinde ? Görüldüğü üzere yıllardır Passat var. Selametle vesselam.

    Bi bak bakalım bizim ülke dışında Vwye kim bu kadar değer veriyor.
    Bizim ülkede seçicilik diye bişey yok aa komşu passat almış hemen bende alayım
    Talismana vw logosu koy passat kadar satmazsa bende bir şey bilmiyorum.Dacia logana git vw logosu koy jetta kadar tutulur satar Premium olur emin ol.
    Futbol takımı işine döndü bu araba işide benim için hava hoş böyle daha iyi zaten varsın passat çok satılsın piyasası yüksek olsun ben 2004 passat alacağıma gider Laguna 2 privilege alırım 25-30 milyara rahatça kullanırım.
    Konfor mu konfor güvenlik mi güvenlik donanım mı donanım ne ararsan var.
    Yorum yazmıyacam demiştim duramadım yazdım yine

    o senin inanmak istediğin şey. tüm dünyada vw için bir kalite algısı vardır. bak bu da amerikalıların vw'ye bakış açısı:

    http://www.autoguide.com/car-comparisons/2015-toyota-corolla-vs-volkswagen-golf

    "At this point you might be asking yourself, “So how does the Corolla sell so well?” Simply put, value. The Corolla starts at $17,775 after destination charges, which makes it much more affordable than the Golf and offers ...But the Golf is the better car all around, albeit with a price premium. It won’t sell in the same volume as the Corolla, but the new Golf offers better comfort, refinement and performance. Is that worth the extra cost? In our opinion, yes it certainly is."

    eliyle elleyip gözüyle bakıp test eden biri vw ile diğerleri arasında fark yok diyorsa arabadan anlamıyor demektir. fransızı italyana dökülür. japonu dökülmez ama o da konforsuzdur. vw'de hepsi bir arada.
    daha yeni gittim gördüm. yeni fiat ege. kapıları tangır-tungur. sanki 15 yaşında bir fiat uno kapısı. hiçbirşey değişmemiş.

    Yurt dışında vw halk aracı olarak geçiyor.Almanyada bir suru tanıdığım var orda araca para veren bmw audi alıyor bizim gibi vwye deki para verip almıyor.
    O egea dediğin aracın üstünde vw yazsa satış rekoru kırardı emin ol.
    Ayrıca attığınız sitede bildiğiniz araç incelemesi.Buna dayanarak bakış açısı değerlendirilemez.
    Onlarda aynı zira halk aracı olarak görüyorlar vw markasını zaten olması gerekende o bizim ülkede ise vw passat mercedes s clas'tan bile konforlu diyenler gördüm.

    hep aynı masal. Kimse makam aracı demiyor. S mercedes ayarında diyeni de görmedim. Ama bir focus, civic, corolla, astra ayarında da değil. Sınıfının 1 numarası. Ege nin üstüne vw logosuymuş filanmış da. Bütün dünya saf. Bi vw düşmanları akıllı. Kalite farkı o kadar bariz ki aklı başında herkes görüyor.

    Tabi canım vw 1 numara 3 ay sonra 10-15 milyar masraf çıkardı diye konu açanları çok gördük.
    Çevremde bolca mevcut vwyi tüm araçlardan iyi sanan insanlardan.
    Daha fazla tartışmak istemiyorum kim hangi aracı beğeniyorsa onu alsın burda boşuna tartışıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 19 Şubat 2016; 8:03:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CassiusClay54

    Hocam Avrupa da tabiki Vwye fazla değer verilmez vergiler ortada. Amerikayı hiç katmıyorum bile. Avrupada çoğu insan Mercedes,Bmw,Audi'yi rahatça alabiliyorken gidipte Vw,opel,Skoda,Renault,Peugeot almazki. Gurbetçi akrabalar söylüyor Audi bile Türkiye'de tutulduğu kadar sevildiği kadar yurtdışında tutulmuyormuş. Buradada vergiler yurtdışındaki gibi olsa çalışan halkın %70i gidipte Vw, Renault almaz.

    Hocam şuan passatın sıfır fiyatına 2.el yüksek model bmw audi alınabilir durumda.Highline versiyonundan hiç bahsetmiyorum
  • özetle pug deyince 206 ve 307 nin bozuk imajları akla geliyor.bizim millet bi soğudu mu ağzınla kuş tutsan senin puanın bellidir.peugeot'un son nesil araçları gayet kaliteli ve sorunsuz.özellikle yeni 308 son derece kaliteli yapılmış.incelerseniz hak vereceğinize eminim
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    1.6 hdi ye 9-10 litre yaktıran adam herhangi bir 1.6 dizel motora 11-12 litre yaktırır belki daha fazla. Şirket aracı 308 imiz var kimin kullandığı belli değil, 9000 km ortalaması 6.3 litre. Sizin değeriniz kesinlikle kullanımla alakalı.

    Dip not: Çok samimi arkadaşım ve ablasında da jetta var. Dikkat edilmeden kullanılıyor. Dsg olan da manuel olan da uzun süre ortalaması 8.1.

    Kimse HDİ nin fazla yaktığını falan savunmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi buradakilerin yarısı fransızların kalitesizliğini ispatlamaya çalışırken yarısı da ne kadar kaliteli olduğunu anlatmaya çalışıyor. ama bence unutulan bir nokta var: peugeot 301 i, citroen ondaki muadili herneyse onu reno da sümbülü üretmeye devam ettiği sürece üzerlerindeki bu kalitesiz etiketi maalesef kalacak. şimdi kimse kalkıp jetta da kalitesiz demesin en kalitesiz jetta bile bu saydıklarımla kıyaslanamaz. devir imaj devri sen sırf filo satıyor diye böyle kalitesiz araba üretirsen üstüne bu yafta yapışır. hele ki reno nun hiç özürü yok. sat sümbülü dacia diye sen de kurtul bu kalitesiz imajından fransızlar da. bak fransızlardan dirhem fazla kaliteli yada sağlam olmayan ford a kimse birşey diyor mu? sebep? ford da bunlara karşılık gelen bir araç yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

    özetle pug deyince 206 ve 307 nin bozuk imajları akla geliyor.bizim millet bi soğudu mu ağzınla kuş tutsan senin puanın bellidir.peugeot'un son nesil araçları gayet kaliteli ve sorunsuz.özellikle yeni 308 son derece kaliteli yapılmış.incelerseniz hak vereceğinize eminim

    206 ve 307 pejonun son 30 yıldaki en başarılı iki modeli. 307 yılın arabası bile seçildi.

    birader sıfırdan 307 almıştı. çok sorunsuz bir araçtı. sürüşü biraz sertti ama (direksiyon, gaz, fren, debriyaj hepsi sertti).

    gerçekten o yıllarda golf karşısındaki en iyi seçenekti. 206 da yine satış rekorları kırdı 307 gibi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0x

    bende de fransız ön yargısı var.

    çünkü fransız kullanıp sorun yaşamayan arkadaşım yok. her ay maaşını 206'sına yatıran arkadaşım vardı mesela.

    pug denince aklıma 2 şey geliyor: az yakıt, bol bol sorun.

    Cem Yılmaz ın "kaynımdada var" fıtık muhabbeti işte, mikrodan makroya, özelden genele.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız.mantıklı seçim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahaman

    Hocam turbo dizel torklu bir araba sürünce gazın ekonomisini unutuyor insan. Varsın 2 kuruş fazla yaksın. Atmosferik Civic, Corolla 2.vitese geçemeden uzuyor araba. Arkandan bakıyorlar melür melür

    Çok öemliymiş gibi antıyorsunuz bile. Maganda kültürü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo Dizel Peugeot her zaman tercihimdir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omcool

    1.6 hdi ye 9-10 litre yaktıran adam herhangi bir 1.6 dizel motora 11-12 litre yaktırır belki daha fazla. Şirket aracı 308 imiz var kimin kullandığı belli değil, 9000 km ortalaması 6.3 litre. Sizin değeriniz kesinlikle kullanımla alakalı.

    Dip not: Çok samimi arkadaşım ve ablasında da jetta var. Dikkat edilmeden kullanılıyor. Dsg olan da manuel olan da uzun süre ortalaması 8.1.

    Kimse HDİ nin fazla yaktığını falan savunmasın

    Kaç yıldır araba kullanıyorum buyrun 10 bin km lik dizel Peugeot 3008 tüketimi. Eğer buna kullanım kaynaklı diyorsanız inceden Bir fanlık var demektir.

    Aynı şartlarda kullandığım dizel passatın da tüketimi aşağıda onu da koyayım görün


    Bu mesaja eklenen görseller:

     Neden Pejo Kötüdür? Neden Pejo Kötüdür?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vetenes kullanıcısına yanıt
    9-10 litre dediniz. 9-10 litrenin fotoğrafını atarsanız üzerinde konuşabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

    özetle pug deyince 206 ve 307 nin bozuk imajları akla geliyor.bizim millet bi soğudu mu ağzınla kuş tutsan senin puanın bellidir.peugeot'un son nesil araçları gayet kaliteli ve sorunsuz.özellikle yeni 308 son derece kaliteli yapılmış.incelerseniz hak vereceğinize eminim

    Geçenlerde pejo 301 kullanma şansım oldu 505 ile arasında pek bi fark göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim 1buçuk yıldır 206 kullanıyorum aldığımda 80.000 deydi aldığım tarihi takip eden 3 ay içinde bakımları hariç komple alt takım ve torsiyon tamiri çıkardı iç döşemeler çok dandik sanki 400000 de gibi bagaj kilit ve kapı gergileri değişecek hâlâ el attığım yer masraf genel itibariyle memnunum benzinde kullandığım halde yakıtda güzel şuan memnun olmama rağmen Peugeot grubuna yanaşmayı düşünmüyorum bir daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimde 206 otomatik bende Megane edc var. Aynı zamanda önceleri pug 407 aracım vardı. Şunu söyleyeyim; Fransız alınmaz :). Ama napalım param golf e, jettaya yetmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omcool

    9-10 litre dediniz. 9-10 litrenin fotoğrafını atarsanız üzerinde konuşabiliriz

    Yarın bulup atayım size Resmi olur mu ? Daha sonra tartışalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.