Şimdi Ara

[NEDEN OPEL YETKİLİ SERVİSLERİ ÇOK ŞİKAYET EDİLİYOR ?[/color][/quote] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
21.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ;
    Markanın güvenliğine,sağlamlığına ve kalitesine güvenerek Nisan 2012 de zeytinburnu balkan otomotivden opel corsa 1.3 dizel araba aldım ve ailemle birlikte kuşadasına tatile çıktım arabadan gelen duman ve koku üzerine tatil yaptığım yere en yakında bulunan aydın da yetkili servise arabamı götürdüm. Aracımda mazot kaçağı olduğu tespit edildi (1500 km ve daha 1 ay olmadı aracı aldığım) ellerinde parça olmadığını ama beni mağdul etmemek için arızalı serviste bekleyen bir araçtan parça takabileceklerini söylediler.
    Markasına güvenerek aldığım araç ilk başta ailemi yakıt kaçağı sebebi ile tehlikeye soktu,1 yıl bekleyip ailemle çıktığım tatilimi ziyan etti,maddi olarak fazladan yakıt yaktım ve km yaptım hatta garantili bir parçaya işçilik ücreti ödemek zorunda kaldım.
    opel den aldığım cevap ise biz size neden garanti veriyoruz bunlar için şu an mahkemeye başvurdum bakalım ne olacak




  • 2 hafta önce gaziantepte dolu nedeni ile araççlar hasar gördü.Onarım için kaskolar bir üst rakam belirlemiş.Toyota japonyadan volkwagen almanyadan bi ekip getirmiş ve araçları kaskonun ödediği rakama yapıyor.Gaziantep opel yetkili servisi Teymur otomotiv ise 700 tl den başlayan ve hasar durumuna göre yukarı çıkan (benden 1300 tl istediler=hasarı abartarak rapor tutmuşlar sonradan düzelttiler=700 tl) fiyat farkı istediler.Opel genel müdürlüğüne taşıdım konuyu: onlarda opel servislerinde standart fiyat olmadığını ,serbest piyasa olduğunu,aracı gidip toyota ya yada başka bir firmaya yaptırabileceğimi söylediler. Siz bu lafın üstüne Opel alır mısınız? Opel servisine gider misiniz? Ben çevreme ve dostlarıma opelden uzak durun diyorum çünki OPEL TÜRKİYE BAKKAL ZİHNİYETİİLE ÇALIŞIYOR,SERVİSLERİDE
  • maalesef 3 gün önce SIFIR classic 3 aldım (kocaeli opel ekcan). bana teslim edilen aracın o kadar söylememe rağmen lastik basınçlarını kontrol etmemişler bayiden çıkar çıkmaz ilk virajda araba yolda gezindi allah esirgedi, hemen ilk bulduğum lastikçiye girdim lastik basınçları facia hem aralarında çok ciddi fark var hemde 20-30 bar yüksek, bu durumu bayiye ilettiğimde hiç de ciddiye almadılar hatta bizde hata olmaz dediler, 3 gündür arabayı kullanıyorum markaya da arabaya da çok soğuğum bir daha mı opel mi asla
  • Çok beğenmesem de daha önce seat ibiza arabamı yağ değişimi için götürdüğüm servis stepne nin bile havasını kontrol etmişti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x

    valla 10 yıldır opel kullanıyorum.
    bundan sonrada alacağım ilk marka opel olur.
    ama sunuda söyleyeyim ne zaman ki opel servisine işim düştü hiç bir zaman servisten mutlu ayrılamadım.


    konuya 2007 yılında yazdığım yorumun girişi bu şekildeymiş.
    neredeyse 6 yıl geçmiş bu yazımdan.
    ve aynen dediğim gibide yaptım.
    bu yazıdan sonra 2 araba daha aldım kendime ikiside opel oldu.
    ancak bu yazıma kadar hep opel servislerine gitmiş olan ben artık preiyodik bakımların tamamını serviste yaptırmaktan vazgeçtim. ve bu sayede artık servisten mutlu ayrılabiliyorum. mesela en son bakımımı serviste 250 tl ye yaptırdım ki aynı bakımı parçaları kendim alsam 200 tl civarında sanayide yaptırabilirdim (3-50 mobil yağ ile)
    artık serviste kampanya olduğu zamanlar bakım için servise götürüyorum araçları, kampanya yoksa parçalarını kendim alarak ustama yaptırıyorum.
    çok şükür ki şu ana kadar araçların ufak tefek ıvır zıvırlar hariç hiç bir arıza problemi olmadı (şeytan kulağına kurşun)
    bu arada ekcan'dan araç alan arkadaşa ise neden ekcanı tercih ettiğini sormak istiyorum.
    istanbul bayileri ile ekcan fiyatları arasında ciddi fark oluyor. istanbul şuradan iki adım oradan neden almadınız acaba?




  • Bende konuyu hortlatayım.

    10 gün önce 460 TL olan bakım ücreti için şimdi 540 TL istiyorlar.

    Dolar kuru farkı diyorlar.

    Heralde opelde çalışan arkadaşlar dolar üzerinden zam alıyorlar.

    Görende arabayı komple değiştiriyorlar sanacak...

    Gerekli yerlere şikayet ettim, umarım sonuç alırım.
  • Makyajlı kasa astra j sport dıreksıyonunda soyulma oluştu;

    Araç garantısınden faydalanmak ıcın Ataköy opel denen gereksız servıse yakın oldugu ıcın gıttım ve sonuç hüsran! Değişim olmayacak kaplama yapılacakmış şaka gibi!

    Gayet titiz bir kullanıcı olan , yüzük,saat gibi aksesuar kullanmayıp,aracın içine dışarı bile temızletmeyıp kendı temızleyen ve asla kımyasal kullanmayan aracımın dıreksıyonu opel tarafından cekılen bır fotoyla kullanıcı hatası olarak degerlendırıldi. Opel merkezle görüştüm ve durumu anlattım onlarında yaklaşımı aynı.


    Binlerce lira para verip aldıgınız opelın müşteriye verdıgı degerı görün arkadaşlar; Hyundaı gelıp kapının onunde aracın dıreksıyonunu değiştirirken opel kaplama yapalım dıyor. Opelın aracınıza verdıgı garantı bu!

    Bundan sonra ne opel alır binerim ne de sımdıkı aracın bakımlarını 2 kat vererek servıse yaptırırım ,garantı falan hıkayeymiş




  • yunus2003 kullanıcısına yanıt
    aradan 10 yıl geçmiş hiçbirşey değişmemiş. araç 40binde şanzıman değştirdim 75bin oldu 2 yıl garantisi dolmadı yine bozuldu. suçu da bana atıyorlar. mahkeme yoluna mı gitsem gidip rezalet mi çıkarsam servisin önünde benzin döküp aracı mı yaksam bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.