Şimdi Ara

Neden millet dışardan getirilmediğini kanıtlamak zorunda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Madem mühürsüz oy pusulaları geçerli sayılacak bunların dışarıdan getirilmediğini bize kanıtlaması gereken YSK'nın kendisidir! Ben nereden bileceğim? Bana bu pusulaların içeriden değiştirilmediğini, boş oyların yerine kullanılmadığını bu seçimin asıl görevlileri kanıtlamak zorundadır.

• Bu ülkede adalet aramaya lüzum yok. Ne yapın edin yurt dışına kaçın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten öyle bir şey yok. Aldıkları karar tamamen hukuka ve kanunlara aykırı. Referandumun iptali gerekir. Referanduma ağır şaibe karışmıştır.

O mühürün vuruluş amacı zaten başlı başına zarf ve pusulaların dışarıdan değil ysk nin dağıtmış olduğuna dair bir karine sağlamaktır. Şekil olsun şık duruyor diye vurulmuyor o mühür.

Az önce daha öncelerde benzer kararlar var dedi takip ettim. Arkadaşlar o kararlar mühürün mürekkep fazlalığı dolayısıyla pusulanin önüne geçmesi ile alakalı. Evet ön yüze yansımış mühürler geçerli olabilir. Buradaki itiraz buna değil. Buradaki itiraz zarfların hiç birine mühür vurulmamasına. Yukarıda ne dedim? O mühür zaten zarfların dışarıdan değil ysk tarafından dağıtıldığına karine olsun diye vuruluyor. Hiç vurulmaması demek zarflar dışarıdan Getirilebilir, ihtimal dahilinde demek.
    Ayrıca ysk nin yaptığı açıklama bugünku olaya has bile olsa bu kanun 2010 tarihinde değişmiştir. 2010 öncesine ait kararlar hüküm ifade etmez.

Ortalık fena karışacak gibi. Bu referanduma ciddi şaibe karışmıştır.
    Bu mesleği hakkında bir kaç kanun ve sayısız Genelge var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 17 Nisan 2017; 0:2:54 >

• Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Ki birsürü evet mührü basılan videolar fotoğraflar mevcutken daha bir tane Hayır adına yapılmış bir olay yok! Oylarımız çalındı dostlarım çalındı !

• anayasa mahkemesi anayasaya uygun karar vermiyor

şimdi de YSK kanunlara göre düzgün seçim yapamıyor

nasıl ülke burası?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Benzer kararlar alındığında kanun daha değişmemişti.Değiştikten sonra kanun neyse uygulanmak zorunda.Onca senelik seçim kültürümüze resmen , inkar edilmeksizin şaibe karıştı, bir bu eksikti.Allah yardımcınız olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.