Şimdi Ara

neden mezunlardan 1. çıkmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu hep merak ediyorum.her öss-ygs-lys sınavında 1. lise 4lerden çıkıyor.nedir bu işin sırrı?

not:2010 ygs 1.si sayılmaz.adam ilk yılında kazanmış sonuçta ben ilk yılında bir yer kazanmadan 2. yıl girip 1. olanları soruyorum.

• Ne adamlar var ya böyle denk gelmiş demek ki şimdiye kadar.Belki seneye mezun adam 1. olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wcephei -- 29 Haziran 2012; 9:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yılın 1.'lerinden birisi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisiydi. Sınava öylesine girdiğini söylemişti üstelik. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Geçen yılın 1.'lerinden birisi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisiydi. Sınava öylesine girdiğini söylemişti üstelik. :)

oylesine denmez aslnda dershanelerden para aliyorlar karsiliginda da reklam yapiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geçen yılın 1.'lerinden birisi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisiydi. Sınava öylesine girdiğini söylemişti üstelik. :)

dediğin doğru 2010 1.si cerrahpaşadan birisi ama mezun derken ben ilk yılında bir yere yerleşmeyip 2. yılında 1. olan demek istemiştim.bu adam ayrıca 2009da 16. olmuş zaten konuyla alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotarian -- 29 Haziran 2012; 11:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

quote:

dediğin doğru 2010 1.si cerrahpaşadan birisi ama mezun derken ben ilk yılında bir yere yerleşmeyip 2. yılında 1. olan demek istemiştim.bu adam ayrıca 2009da 16. olmuş zaten konuyla alakası yok.

Üniversiteye giriş sınavları 1966'dan beri yapılıyor. Elbet vardır öyle örnekler de, biz duymamışızdır.

• 1.ci olucak adam zaten 4-5 yıldır çalışıyo yeteri kadar çalışmamışsa mezun olarak geçirecegi 1 sene pek bi şey ifade etmiyo mesela dershanelerdede haftaiçi için derece sınıfı die bi sınıf olmuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.