Şimdi Ara

neden kimse VOLVO tavsiyesinde bulunmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir suru insan cesitli model ve miktarlarda arac tavsiyesi istiyor. ama dikkatimi cekti kimse volvo tavsiye etmiyor. sebepleri nelerdir acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gereksiz pahalı
  • o paraya audi varken kimse volvoyu almaz.
  • Ulan 2007-2008 Merso C serisi alıyorsun o paralara volvonun aklıyok aklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA
    o paraya audi varken kimse volvoyu almaz.

Audi, Volvo dan çok daha pahalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Volvo s60 lar 70 80 milyar o paraya ne audiler mercedesler var. en kötüsünden c180 alırım 70 milyara
  • yasam garantisi veren tek aracmis. ayrica 2000-2001 s40 17-18 bin civarinda bu model bi reno veya fordla ayni 2004-2005 ler 24-25 bin civarinda yani bi focus veya megane2 ile ayni para

• Çünkü volvo nun hitap ettiği kesim bambaşka. burdakiler fiat vw renö citroen filan önerir zaten dh de takılanların çoğu memur yada öğrenci, özel sektörde çalışan adam zor zaman bulur forumda kaynatcak.
  • quote:

quote:

quote:

Volvo s60 lar 70 80 milyar o paraya ne audiler mercedesler var. en kötüsünden c180 alırım 70 milyara

Yorumsuz...
  • Volvo'nun urettıgı araclar ortada zaten tavsıyeye gerek varmı?

• fiyatlar anlamsız ve bana göre tipsiz bi arabayı sadece güvenli diye mi alacağız?
  • volvonun amblemide tam erkek isi erkegi sembolize eden isaret

• Öğrenilmiş varsayım.

ilk arabası x marka olan insan o araçtan memnunsa x marka arabayı över ve yeniden almak ister.
    ilk bilgisayarı x marka olan o markadan memnunsa ondan daha iyisi yoktur..
    ve daha nicesi.. Öğrenilmiş varsayım..

En kötüsü de herhangi bir ürün, araç ve daha nice şey hakkında SIFIR bilgiye sahip insanların "ön yargısıdır"..

Satış rakamlarına bakıp "en çok satanı" en iyi algılayan zihinde bunu böyle anlayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 20 Aralık 2012; 21:39:12 >
  • Cevap basit, ikinci eli yok. Bu dezavantajını görmezden gelecek bir avantajı da bulunmuyor. Fiyatları düşürüp piyasada yaygınlaşması lazım.
  • Hem boşverin, kimse tavsiye etmesin lütfen..

Mesela 2.0 T (lpg uyumlu) S60 gibi güzel bir araç her yerde olmasın..

Diğer renklerine para aldıkları için Beyaz renk X marka aracı tercih edilsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Cevap basit, ikinci eli yok. Bu dezavantajını görmezden gelecek bir avantajı da bulunmuyor. Fiyatları düşürüp piyasada yaygınlaşması lazım.

turuncu sakal arkadaşım, tamam fiyatları yüksek. Bu fiyatları düşürsünler. Hepimiz için güzel bir şey bu. Bakım fiyatlarını da düşürsünler. Bu da güzel...
    Ama bu ikinci el meselesine ben katılmıyorum. Yani biz 100 tane x marka satarken 20 tane volvo satılıyorsa bu aracında ona göre ikinci eli olacaktır..

Mesela ikinci eli çok iyi diye malum firmanın araçlarını alıp liste fiyatından daha yüksek isteyenler var.
    E bol miktarda arayanda var.. Ve o kadar çok ilan var ki..

Senin ilanın olmazsa diğer ilan, diğer araç vs... çok fazla.. Yani "hemen" satılmama olasılığı yine var. Çünkü bol miktarda var.. volvo aracın "hemen" satılma olasılığı ilana düşen araçtan yüzlerce olmadığı için neredeyse aynı seviyede kalıyor gibi.. Tabi durumlar değişkenlik gösterebilir..
    Genel olarak durumu anlatabildim mi bilmiyorum..

İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 20 Aralık 2012; 21:42:14 >

• quote:

quote:

quote:

77 bine golf alan vardi bu forumda

• volvo türkiyede pazarlamayı iyi yapamıyor. 2 saatliğine fiyat düşürüp alıcılarına ters gidiyor vs. Küçüklüğümden beri volvo'ya hayranım. Çünkü geçmişten bu yana çizgisinden hiç ayrılmadı. Hep güvenliği önemsedi. Bu da gerçekten takdire layık. Amma velakin günümüz Türkiyesi'nde daha gösterişli,daha popüler,doğuş oto-borusan gibi distribitörlere sahip markalar hep ön planda ve 2.elleri daha iyi durumda. Hâl böyle olunca volvo gibi kaliteli marka da belirli bir kitlenin dışına pek çlkamaz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Cevap basit, ikinci eli yok. Bu dezavantajını görmezden gelecek bir avantajı da bulunmuyor. Fiyatları düşürüp piyasada yaygınlaşması lazım.

turuncu sakal arkadaşım, tamam fiyatları yüksek. Bu fiyatları düşürsünler. Hepimiz için güzel bir şey bu. Bakım fiyatlarını da düşürsünler. Bu da güzel...
    Ama bu ikinci el meselesine ben katılmıyorum. Yani biz 100 tane x marka satarken 20 tane volvo satılıyorsa bu aracında ona göre ikinci eli olacaktır..

Mesela ikinci eli çok iyi diye malum firmanın araçlarını alıp liste fiyatından daha yüksek isteyenler var. Peki bol miktarda arayanda var.. Ve o kadar çok ilan varki..
    Senin ilanın olmazsa diğer ilan, diğer araç vs... çok fazla.. Yani "hemen" satılmama olasılığı yine var. Çünkü bol miktarda var.. volvo'nun satılma "hemen" satılma olasılığı ilana düşen araçtan yüzlerce olmadığı için neredeyse aynı seviyede kalıyor gibi.. Tabi durumlar değişkenlik gösterebilir..
    Genel olarak durumu anlatabildim mi bilmiyorum..

İyi forumlar..

Tamam da sıfırı volvoyla aynı fiyatta olan ve ikinci eli iyi olan bir araç düşün. O araç 2 yıl sonra örneğin 50 bine satılıyorken volvo daha düşük fiyata satılıyor. 2. el araç almak isteyen biri için volvoyu tercih edecek bir neden olmuyor. Bu yüzden de satıcı mecburen fiyatını düşürüyor. Bir zamanlar chevrolet de aynı durumdaydı ama cruze ile bu sorunu hallettiler. Türkiyede çok tercih edilen araçları almak daha mantıklı geliyor insanlara. Bir s60 passattan pahalıya satılıyorsa milletin ne alacağı bellidir. s60 passattan kötüdür demiyorum belki daha da iyidir ama satın alma kriteri sadece arabanın iyiliğinden oluşmuyor. İnsanlar araba alırken bundan 5 sene sonrasını da düşünmek zorunda.

• Kicikirik 1 metrelik kauçuk hortumu kaç yıl önce 600 lira olan ve yan sanayisi bulunamayan bir arabayı kim ne yapsın? Volvoya yığınla rakip marka var hiçbiri de Volvodan aşağı kalmaz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.