Şimdi Ara

Neden kaybediyorsun cevabı içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Google da elo boost yazıp arattığında birçok site karşınıza çıkar bu siteler size bulunduğunuz ligden para karşılığı istediğiniz lige kadar sizi çıkaracaklarını iddaa ederler ve bunun belli bir ücretini isterler.
    Şöyle bir düşünün lol oynayan kaç oyuncu var bunlardan bazıları para sorunu yaşamayan kişiler olabilir ve bu tür şeylere başvurabilir.
    Kaldıki burada bile ücretsiz boost yaparım diyen çok kişi gördüm.Amaçları kendinden düşük ligde olan kişileri ezerek egolarını tatmin etmek den başka birşey değil.
    Şimdi sen tek başına dereceli giriyorsun diyelim karşı takıma sanıyorsunki senin oyun bilginle tecrübenle denk biri gelecek ona göre oyununu oynayacaksın.Hayır karşına elmas plat vs. neyse senden seneler önce oyuna başlamış oyunda belli bir deneyim kazanmış ve artık bunu paraya çevireyim diyen tipler gelebilir.Yada kız arkadaşı için kahramanlık yapan onun hesabını yükseltmek için girmiş tiplerde gelebilir ki bu tür kişilerle karşılaştım.Kesin birşey değil ama elo boost bu kadar yaygınken bedava yapan tipler bile varken gelme olasılığı yüksek.
    Tek dereceli girip neden sürekli oyun kaybettiğini lig çıkamadığını düşünen arkadaşlar için sorularına cevap arayanlar için yazdım.Tek girmeden de bu tip kişiler organize olmuş şekilde de karşınıza gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 8 Nisan 2016; 11:51:38 >

• bunlar hep bahane 1 gelir 2 gelir 100 kere gelecek değil
    sabrınız ve azminiz hırsınız yoksa şu oyunda ranked oynamayın
  • Sabır ve deneme kabiliyeti. Azim de denebilir, kaybetmeden kazanmak olur mu hiç? Önemli olan o oyuna girdiğinde tüm arkadaşlarını bloklayıp sadece oyuna konsantre olabilmen. Bot iki kill verd,i, jungle gelmedi falan bahane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende her oyunda geliyor demedim zaten gelebilir dedim.Oyuna girip kaybedip çıldırmanın anlamı yok demek istiyorum.Yazdığım gibi oyun adil değil adil şartlarda oynanmıyor bu bariz ortada.bu forumda bile bronzdan çıkamıyorum diye konu aç 10 kişi konuya yazar 10 kişi mesaj atar ver çıkarayım der anladınmı şimdi.her oyun tabiki gelmez ama bu yaygın birşey bilmeyenler için anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 8 Nisan 2016; 12:00:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Grafik ve Web Tasarım>>www.e-tasarim.org
  • Genelde geceleri boosterlar calisiyor bizim takima gelmisti farmi dkyla esit gidiyordu erifin skoruda iyidi milletle dalga geciodu karsiya ve bize itemlere fln laf ediyodu ligi mastermis goya maclarina baktigimda 12win ustuste kdalari ucuk bu tipler karsiyada geliyor geceleri rastlayabilirsiniz

Daha Fazla Göster
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    Beni oyuna başlatan abi paranın işlemediği tek oyun demişti boostu söylemeyi unutmuş

tam tersi çünkü eğer karşıma boost yapan elemanların geleceğini bilirsem benden daha iyi oyuncuların geleceğini bilirsem bende ona göre hazırlıklı oynarım.oyunu daha çok öğrenmeye çalışırım o tiplerin kolayca beni ezemeyeceği hale gelmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 8 Nisan 2016; 19:08:07 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanımdaki adamlar feedlemediği sürece sorun yok.
  • benim için sorun olmuyor sinirlenince master seviyesine kadar çıkabiliyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.