|
Bildirim
|
Şahsen kötü okullardaki öğrencilerde okuma isteği, okuduğu bölüme karşı sevgi olduğunu düşünmüyorum. Dersleri umursamıyorlar, ödevleri umursamıyorlar. Dersleri de soru ezberleyip v.b bütünlemelerden seke seke bitirip diploma alıyorlar, sonra da iş hayatında istenenleri yapamadıklarından işsiz kalıyorlar. Ortam böyle olunca herkes birbirini aşağıya çekiyor.
İyi okullarda hem öğrenciler istekli, sorumluluk sahibi oluyor hem de ortamındakiler de kendileri gibi olduklarından birbirlerini daha da yukarı taşıyorlar. Sonuç olarak her iş verenin almak isteyeceği elemanlar olarak mezun olmuş oluyorlar. Üstteki arkadaşın dediği etiket, network kısmına da katılıyorum. Benim yazımın ise mesela bir şirketteki mezunlara baktığınızda hep bol miktarda iyi okul ve çok az diğer okullardan çalışanlar olduğunu görürüz ya, bunu daha iyi açıkladığını düşünmekteyim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 9 Haziran 2020; 21:14:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 9 Haziran 2020; 21:13:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbaris -- 10 Haziran 2020; 0:47:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F92CEA8E2 -- 10 Haziran 2020; 11:25:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |