Şimdi Ara

Neden iphone ? Sorusuna Düzgün Cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly

    Biz sana burada neden iPhone olduğunu anlatamayız.Kullanırsan anlarsın neden iPhone olduğunu

    O kadar arkadaş. Bin tane konu açıldı böyle. Yine ergenler geldi fanboy dendi androitçi dendi böyle saçma salak şeyler dediler birbirlerine insanlar; sonra android taraftarı iphoneu eline aldı, ve bütün konuşulup tartışılanlar çöp oldu onun için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre iphone en kullanışlı , en pratik , en stabil telefon bu yüzden kullanıyorum. Yoksa isterse dual core i7 4 çekirdekli 8 gb ramli samsung lg falan olsun o telefon kullanışlı olmadıktan sonra napıyım ben donanımı bir işime yaramaz. Zaten 3Gs kullanıyorum 600 mhz işlemci ve 256 mb ram yetiyo İOS sayesinde. Kısacası iphondan başka telefonu kullanmak bana işgenceden başka bir şey olmadığı için iphone kullanıyorum.
  • şu appstore daki uygulamaları gösterenleri valla anlamıyorum... sanki bütün uygulamaları kullanıyorlar ya... bende i5 var abi telefon deli hızlı akıcı, kullanımı çok basit ve güzel sevdiriyor kendini, bendeki olay şu s3 kullanırken her ekranda menüye dokunduğumda şimdi takılcak mı acaba diye beklerken mutlaka bir yerde haklı çıkarıyordu, iphone de artık öyle bişey görmediğim için rahat ediyor içim...
  • İphone u olanların hava attıklarını düşünen android sever arkadaşların durumu tamamen psikolojik, telefona aşırı değer verdikleri için, iphonu olan biri telefonunu çıkarınca otomatik olarak ezildiğin hissediyor(öyle düşünüyor), doğal olarak iphone u olanların hava attıklarını düşünüyor, halbuki böyle birşey yok.
  • Kardeşime iPhone nümü verdiğim için bir arkadaş Android telefonları aklıma soktu ve Xperia S yi aslında en büyük etkeni olan ekranı yüzünden aldım. Telefonla geçirdiğim ilk 3 gün gerçekten iyiydi dedim ki adamlar yapmış iOS filan hikaye, fakat sonra telefon yavaşlamaya ve siyah ağırlıklı arayüz beni boğmaya başladı, markette telefonumun desteklemeği oyunları oynamak için saatlerce internetten .apk ve data dosyaları aradım yok adreno uyumlu yok Mali filan derken buldum ama sonuç hüsran oldu. Yaklaşık 2 hafta kullandım ve sonunda cihazımı satmak zorunda kaldım.

    -Android iyi güzel hoş fakat hani sen onu değildi o seni kullanıyor gibi tuhaf bir hissiyatsızlığı var
    -Apple daki o akıcılık yok telefonu kutudan çıkart kullan çok hızlı ve akıcı fakat birşeyler yukleyince telefon yavaşlıyor ve insan onca para verdiği aletin yavaş çalıştığını görünce morali bozuluyor soğuyor cihazdan
    -Birşeyler yapmak için çok fazla vakit harcıyorsun, en basiti twitterdan birşey kopyalayıp mesajla atmak istiyorsun ama kopyaladığın şey haricinde mesajda yok Twitter indirme linki yok o yok bu bir sürü zaman kaybı yaşıyorsun
    -Sonra geri tuşu, ben bu tuşun çalışma mantığını 2 hafta boyunca çözemedim, her ne kullanırsan kullan geriye dönüyor yani eğer 3-4 program açıksa kullanmak istediğin şeye dönmek için oldukça zaman kaybediyorsun. Bana bu geri olayı çok mantıksız ve kullanışsız geldi.
    -Birçok arayüz kullandım ama hiçbiri iOS gibi sezgisel ve kullanıcıya zevk veren cinste olmadı, bence Apple bu arayüzü değiştirirse bir çok kişi mutlu olacak fakat o müthiş kullanıcı deneyimi tehlikeye atılacaktır.
    -Şu anda iPad 4 kullanıyorum ve müthiş bir cihaz gerçekten, Xperia S ve Tab 10.1 kullanmış biri olarak görüşüm Android gerçekten iOS un çok çok gerisinde, hissiyatsızlık ve kullanıcı deneyimi olarak çok başarısız.
    -Herşey kağıt üstünde var o var bu var ama iş kullanmaya pratikliğe gelince gerçekten çok zevksiz ve işkenceli bir hal alıyor.
    -Her programın arayüz seçenekleri farklı yerlerde iOS ta olduğu gibi ne kullanırsan kullan herşey aynı düzende yerli yerinde olmuyor ve bu cihazı kullanım hızını, basitliği ve zevkini ortadan kaldırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 9 Aralık 2012; 16:50:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok basit olacak belki ama menünün arayüzünü seviyorum iPhone'da. Simgeler hep aynı şekil yuvarlak köşeli kare. Çok estetik. Android'de bu yok. Simgeler ayrı telden çalıyor. Mağazada Samsung Galaxy s3 inceledim. Çok güzel telefon dedim ama iPhone'daki aşkı uyandırmadı. Bu telefon mutlaka benim olmalı diyemedim. Windows 8li Lumia telefonun da arayüzünü çok çirkin buldum. Ama yıllar önce 3GS geldiginde mağazada ben bunu dedim. Bu telefonu çok istedim. Bu nedenle halen bu telefonu kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenitra -- 9 Aralık 2012; 18:00:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.