Şimdi Ara

Neden hiç bir teknoloji markette htc 10 stoğu yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikli herkese merhaba. Bugün 3 büyük teknoloji markete gittim htc 10 nun kalmadığını ve stok sorunu yaşandığı için gelmeyeceğini söylediler. Neden böyle oluyor ?



  • Aynı durum htc A9 için de geçerli. HTC nin çok büyük bir pazar payı yok, samsung gibi, iphone gibi satıcısını mutlu eden marka değil, vitrin ömrü çok fazla oluyor htc nin, ama samsung olsun, iphone olsun daha hızlı satılan markalar. Tahminim satıcılar stok yapmak istemiyor diye düşünüyorum ben. Tabii bunlar benim tahminim.
  • başka marka al sen de. Saati sıkıntı, wi fi çekmez, muhattap yok, ne uğraşıyorsun ki?
  • sırf müzik için almak istemiştim,
  • sadece htc degıl lg de yok.. bunların turkıye pazarından cıkması an meselesi
  • Yüksek fiat la çıkan kısa sürede fiyat ı hızlı düşen bir telefon stok için uygun değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beats audio ile gerçekten müzik kalitesi farkediyor. iki yıldır htc 7 kullanıyorum sadece şarj soket yerinde sıkıntı yaşadım o kadar
  • anadolulu1 kullanıcısına yanıt
    htc telefonları değeri en çok düşen telefonlar aslında. s7 edge s8 çıktıktan sonra 6 ay içinde 2500 bandınd rahat iner mesela
  • Ben bi ara görmüştüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartalizma67 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı soruyu bende soruyordum ki öğrendiğim bilgi şu: Htc ve LG Türkiye pazarından çekilmişler. HTC alan arkadaşlara geçmiş olsun zira teknik servisiyle alakalı çok ciddi şikayetler var. HTC teknik servisinde çalışan bir arkadaşımın dediğine göre orjinal yedek parça ellerinde yokmuş. Müşterilerin bir çoğu bilmiyor teknik serviste öyle şeyler oluyor ki insanı dava ederler falan diye belirtmişti.
  • Özellikle LG fiilen Türkiye pazarından çekildi. Yetkiyi distribütörlere devrettiler, bunun paralel ithalattan bir farkı yok. HTC de düşük satış rakamlarından dolayı çoğu yerde bulunmuyor. HTC bildiğim kadarıyla henüz çekilmedi ama o da yakındır.

    Ürün ithalini kendisi yapmayan firma pazardan çekilmiş demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haggard1963

    Özellikle LG fiilen Türkiye pazarından çekildi. Yetkiyi distribütörlere devrettiler, bunun paralel ithalattan bir farkı yok. HTC de düşük satış rakamlarından dolayı çoğu yerde bulunmuyor. HTC bildiğim kadarıyla henüz çekilmedi ama o da yakındır.

    Ürün ithalini kendisi yapmayan firma pazardan çekilmiş demektir.

    Ben htc cekildi diye biliyorum ki yeni urunlerini de getirtmedi trye u ultra u play ve yeni cikan telefonlari yok. Eski telefonlarda stogu bittigi an hic bulamayiz marketlerde. Zaten yok gibi birsey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc Turkiye'den cekilmedi ve cekilmeyecigini de firma yetkilisi acikladi gectigimiz aylarda sikintiniz olmasin bende a9 abimde de htc 10 var serviste de sikinti yasamadik bundan once de m7'm vardi gayet memnunum.



    "Gelişmelerin ardından HTC Türkiye'den basın açıklaması yapıldı:

    Son günlerde çeşitli mecralarda yer alan HTC'nin Türkiye'den çekildiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. HTC Türkiye'de, global pazarlama ve satış stratejlerine ilişkin uygulamalar çerçevesinde, yeni bir yapılanma süreci içerisindedir. HTC'nin, Türkiye'deki tüm iletişim, pazarlama, satış ve satış sonrası destek faaliyetleri devam etmektedir. HTC Türkiye, önümüzdeki dönemde de Türkiye pazarındaki kapsamlı faaliyetlerini sürdürecektir. Sizi ve sizin aracılığınızla kamuoyunu bilgilendirmek isteriz."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC Türkiyeden çekiliyor diye duymuştum ben ondan olabilir
  • Ben HTC müşteri hizmetlerini aradım. Çekilme yok, Temmuz içinde yeni modeller gelecek diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji mağazaları doğru düzgün satış yapamıyorlar ki. Apple'ı, Samsung'u da dahil buna. Artık bir Hepsiburada gerçeği var. Aynı cihazı daha ucuza alıyor millet. Bazen banka kampanyaları falan da oluyor.



    Vatan'da, Bimeks'te, Teknosa'da 2200₺ olan Nokia Lumia 1520'yi; Hepsiburada'da 1500₺'ye almıştım, hiç unutmam. Aradaki farka bakın arkadaşlar. Neredeyse iki cihaz alınıyor.



    An itibarı ile Samsung Galaxy S8 fiyatları;



    Vatan: 3999₺

    Teknosa: 3999₺

    Hepsiburada: 3399₺



    Hepsiburada'da plus modeli bile Vatan'daki, Teknosa'daki plus olmayan versiyonundan daha ucuz: 3739₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.