millette genel sorun bu aslında. bir d2 sevdası almış başını gidiyor. ölüm maçı atarken bile ısrarla dust 2 oynamak istiyor insanlar. Başka harita keşfedeyim göreyim gibi bir dertleri yok yani. Adam global olmuş diyorum başka map oynayalım cache inferno mirage falan ben onları bilmiyorum diyor. Ulan global olmuşsun o mapleri bilmiyorsan ne diye bu oyunu oynuyorsun. Mid'e smoke at, shorttan flash ile çık side'a molotov at bombayı kur bekle. Böyle sistem mantık mı olur Allah aşkına. bir mirage bir cobble bir train oynayın oyunun zevkine varın. Train hele awp oynayan oynamayı seven birisi için mükemmel bir harita. Millet deli gibi dust 2 oynayınca hilecilerde genelde oraya geliyor. Takımdakiler ısrar etmedikçe dust2 oynamıyorum. mirage cache train overpass cobble ağırlıklı oynuyorum ve güzel takım geldiğinde ciddi anlamda zevk alıyorum. Tabiki diğer haritalarda smurf ya da hileci denk geliyor. Hatta cobblestone'da biri maç sırasında ban yedi baya komikti :) şu da ss'i :http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/1614923862778888549/B2974092636AD444C4ADC939E547C111218A5095/
yani insanların biraz daha değişime öğrenmeye açık olması gerek bence, ve yeni şeyler denemekten korkmamalı, zaten zeki olan kendini geliştirmek isteyen yeniliklere açık olan adam diğer mapleri öğrenmeye çalışıyor, diğer maplerin smoke molotov flash videolarını izliyor kendini geliştiriyor.
arkadaşlar konu içeriğini okumayanlar direk mm de neden d2 oynuyolar diye anlayıp cevap yazıyor.
ben hile kullananların neden %80 d2 ağırlıklı oynadıklarını eleştirmiştim. adamlar hala ban yememiş yav direk mevlana hilesi açtılar 1 ay olmuş.
rica ediyorum konuya giren herkes şu linkini attığım profilleri raporlasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme