Şimdi Ara

Neden gözlük takıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar başında oldukça vakit harcıyorum.Gözlerim 0.25-.50 arası astigmat.şuan gözlük takmıyorum ama yakında takacak olsam lazerle göz ameliyatı olmayı tercih ederim.Gözü bozuk olanlar neden ameliyat olmuyor,ameliyatın şartlarımı var?

• Bende pc de oturuyodum önceden çok oturuyodum fakat şimdi o kadar sıklıkla oturmuyorum ama yıllarca utandım takmadım şuan gözlük numarası 3.75 oldu ameliyat 18 yada 20 yaşında olunuyor galiba bide oldukdan sonra sürekli tozlardan fln koruman gerekiyomuş diye duydum yanlışım varsa düzeltin
  • Ameliyat olman için göz numarasının ilerlememesi lazım durduktan sonra.Bu da 21 yaşından sonra bi de ameliyattan önce hastahane bi belge mi ne imzalatıyorlarmış galiba bi yerde okumuştum.Bu da bi neden olabilir.Eğer ergenlikten sonra gözün bozulduysa daha ileri yaşta duruyormuş glaiba 26dan sonra mi ne.Ben gözlük yerine lens takıyorum daha iyi.Ameliyat belki olmam ama lens kullanırım ilerde de.

Orijinalden alıntı: airBurN

Ameliyat olman için göz numarasının ilerlememesi lazım durduktan sonra.Bu da 21 yaşından sonra bi de ameliyattan önce hastahane bi belge mi ne imzalatıyorlarmış galiba bi yerde okumuştum.Bu da bi neden olabilir.Eğer ergenlikten sonra gözün bozulduysa daha ileri yaşta duruyormuş glaiba 26dan sonra mi ne.Ben gözlük yerine lens takıyorum daha iyi.Ameliyat belki olmam ama lens kullanırım ilerde de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wejwood -- 7 Eylül 2012; 20:37:41 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.