Şimdi Ara

Neden fazladan yanlışınız geldiğini açıklıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinizinki böyle midir bilemem ama benim geçen sene yaptığım yanlışların nedeni şöyleydi

Şimdi bildiğiniz gibi ösym hem soruların yerlerini hem de şıkların yerlerini değiştiriyor. Özellikle öncüllü sorularda bu çok sakat bir şey. Çünkü yaptığımız denemelerdeki öncüllü sorularda ekseriyetle I II ve III cevabı E şıkkında oluyor. Siz bir soruyu I II ve III olarak bulunca aklınıza direk E şıkkı geliyor. Kitapçıkta doğru işaretleseniz bile bazen kodlarken aklınızda "hepsi" olarak kaldığı için direk E şıkkını işaretleyip geçebiliyorsunuz.

Bunun dışında benim sınavda 3 üzeri 2 yi 6, 5x2=12 bulduğum da oldu. Doğru bulup yanlış işaretlemeler dahi olabiliyor. Ayrıca böyle bir anda sınav sonunda optiğin üzerindeki karalamaları sayarken bir kodlamayı iki kere saymak veya hiç saymamak işten bile değil. Sınav çıkışında " matematikten 30 fenden 32 yaptım." derken eve geldiğinizde "fen 30 mat 32" olarak da hatırlayabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi normalde yapmayacağımız hataları sınav anında yapabiliyoruz. Benim geçen sene yaptığım hata böyleydi. Dediklerimi dikkate alarak lys de daha dikkatli olun.

Eğer eminseniz yanlış bir şeyler olduğundan tabi ki itiraz edebilirsiniz.Ben sadece "sınav yanlış okundu." diyerek heveslenmeyin diye söylüyorum. Sizin yanlış kodlama ihtimaliniz yanlış okunma ihtimalinden yüksek. Teşekkür ederim.

• Bende tam tersi türkçe 4 tü 2 gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim turkce haric birebir ayni. Hafizam kuvvetlidir. Turkcem 7 yanlisti fakat 5y gozukuyor. İmkansiz bir sey cunku ne isaretledigimi hatirliyorum. Turkcede sorun var bence. Gerci benim isime geldi ama.

Orijinalden alıntı: iamego

Benim turkce haric birebir ayni. Hafizam kuvvetlidir. Turkcem 7 yanlisti fakat 5y gozukuyor. İmkansiz bir sey cunku ne isaretledigimi hatirliyorum. Turkcede sorun var bence. Gerci benim isime geldi ama.

Bende de 1 net fazla gözüküyor Türkçe. Ama matematik ve Fen birer net eksik. İşaretlemedim mi naptım acaba

Orijinalden alıntı: berkpeles

Benimde Türkçeden beklediğimden az yanlış geldi şaşırtıcı acaba şıklar falan mı değişti Türkçede oynama var galiba herkeste

Bende de türkçe 2 yanlış fazla gözüküyor.tövbe ya bi daha okutturacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Of 1.5 sosyalde 0.75 turkcede gitti

nasıl tekrar okutturacaz ne zaman açıklanacak optikler biliyormusun benim de iki soru türkçede yanlış yapılmış görünüyor ama ben eminim

Orijinalden alıntı: 2016ygslys.

Aynen doğru benim için de D şıkkı 1,3 ; E şıkkı 1,2,3 :D

Farkına vardığına göre LYS de daha dikkatli olursun artık
  • Şimdi farkettim benim de Türkçe 1 yanlış fazla gelmiş. Acaba şık değişimli soru mu var?

• Benim sadece Türkçede hata var 2 boşum olmasına rağmen 39 soru işaretlemiş gözüküyorum 1 boşum varmış gibi gözüküyor böyle bir şey imkansız hâlâ gözümün önünde 2 tane anlatım bozukluğu sorusunu peş peşe boş bıraktım
    38 soruyu 39 Nasıl yapıyorlar kafam almıyor. Fazladan 1 yanlış var bari soru sayısı doğru olsun yine yanlışım çıkarsa çıksın. İtiraz edecem, çok büyük ihtimalle geri dönüş bile yapılmayacak dilekçeye vereceğim paraya da yazık olacak ama yine de yazacam..

• quote:

Orijinalden alıntı: smyycbngl

Benim sadece Türkçede hata var 2 boşum olmasına rağmen 39 soru işaretlemiş gözüküyorum 1 boşum varmış gibi gözüküyor böyle bir şey imkansız hâlâ gözümün önünde 2 tane anlatım bozukluğu sorusunu peş peşe boş bıraktım
    38 soruyu 39 Nasıl yapıyorlar kafam almıyor. Fazladan 1 yanlış var bari soru sayısı doğru olsun yine yanlışım çıkarsa çıksın. İtiraz edecem, çok büyük ihtimalle geri dönüş bile yapılmayacak dilekçeye vereceğim paraya da yazık olacak ama yine de yazacam..

Dilekçeye belli bir süre içinde cevap vermek zorundalar.

• İnşallah cevap verirler bir arkadaş geçen sene itiraz etmiş cevap yazmadılar bile dedi

Dikkat hatası gerçekten doğru.Abi 500+350+150'yi işlemini 900 bulup işaretledim resmen ya banknot sorusunda.Sınav çıkışı foruma girince fark ettim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.