Bildirim
|
Ya arkadaşım o kadar boş yapıyorsunuz ki artık... Kızlarla aranız o kadar kötü ki artık umutsuzluktan kendi kendinize yalanlar uydurup onları gerçekmiş gibi görüyorsunuz. 10 seneye seks robotları çıkacakmış,gerçeğinden daha iyi olacakmış. :ASDQWEASDQWE |
sen de belli ki kendini kandırıyorsun kılıflar üretiyorsun toplumun baskısına yenik düşeceğin için şimdiden alıştırıyorsun kendini. kaldı ki şu anda öyle şişme bebekler var ki bir atsam ağzının suyu akar. öyle zornocu bile yok gerçek hayatta. he bir de seks robotları şi |
Nereden biliyorsun bakire kız kalmadığını? Tüm ülkenin kızlarını soyup vajinalarına mı baktın? Çevreni değiş,herkese bok atacağına.. |
Günümüzde zaten bakire kız kalmadı ki niye evleneyim? Sevişmek için düğün masrafı gelinin kardeşine altın takı vs kaldı ki evlendikten sonra bile aldatmalar oluyor. |
yeni nesil kadınlar erkekleri evlilikten soğuttu.gelecekte evlenmeyen sayısı artacak.boşanmalar artacak.birde kanunlar hep kadından yana nafakadır vb gibi.birde masraflar gecinmek zorlaştı.birde kadınların dırdırları mızmızları o bu derken insanların evlenmeme tercihine saygı duyuyorum.mutlu huzurlu |
Cok sevdigim bir filden alıntı: Filmlerde ve tebrik kartlarında... ...bize sadece evlenmemizi, çocuk sahibi olmamızı... ...ve ekonomiyi devam ettirmemizi empoze ediyorlar. Evlilik ekonomide sadece bir kilit noktadır. |
Toplumun baskısını kırmaya çalışıyorum şurda, benim gibi kaç kişi var bu düşünceler içinde olan ne yapsam acaba diye. Birilerinin sesiyim ben. |
katılıyorum hocam. en yakınından en uzak akrabaya kadar çevremde ne kadar evlilik gördüysem neredeyse hepsi huzursuz, neredeyse hepsinde mutsuz edici sebepler var. |
Bu yazdıklarına bakarak karşıdakiler şöyle böyle diyorsan bu açık açık seninde net böyle olduğundandır başka açıklaması yok insanoğlu önce aynaya bakmalı, bakmalı ki kendini de görebilsin.. Neden diyorum bunu; |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|