Bildirim
Neden düşük FPS aldığımı açıklayabilecek varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyunlar güncellendikçe sistemin eskidiğini hisseder o yüzden dostum ;) _____________________________ Yaptığım onlarca iyiliğin tek yanlışta unutulduğundan beri kötü biriyim... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kenjinn
Ekran kartım Nvidia Geforce 9800gt
İşlemci: Amd Athlon 7750 Dual Core
Ram : 3gb
Çoğu oyundan düşük FPS alıorum sistemim Guild Wars 2 için yeterli gözüküyor ama ben genede düşük fps alıorum neden kaynaklabilir.
Directx, driver, günceldir...
aynı konuyu 2 kere acmışşsın forum kurallarını oku_____________________________ -
Merhaba oyunlarda düşük fps aldığınızı belirttiniz oyunlardaki kasılma donma gibi sorunlar sıcaklıktan kaynaklanabilir AIDA64 indirip kurun Sistem yük altındayken ve Sistem boştayken algılayıcı bölümünü açın SS olarak buraya atın bakalım sıcaklık değerlerine _____________________________ Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G -
bir de sistem laptopsa bataryayı çıkarıp prizden oynadığında daha az kastığını göreceksin
_____________________________ Yaptığım onlarca iyiliğin tek yanlışta unutulduğundan beri kötü biriyim... -
Minimum Requirements
Core 2 Duo E4400 2.0GHz
Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
Login
GeForce 7800 GS
Radeon X1800 Series 256MB
Login
2 GB
Win Xp 32
DX 9
25 GB
GD Adjusted Requirements
Core 2 Duo E8190 2.6GHz
Athlon II X2 235e
Login
GeForce GT 240
Radeon HD 5570 512MB
Login
4 GB
Win Xp 32
DX 9
25 GB
Recommended Requirements
Core 2 Quad Q6400 2.13GHz
Phenom 9650 Quad-Core
Login
GeForce GTS 450 2GB DDR3
Radeon HD 5670 1024MB
Login
4 GB
Win 7 64
DX 10
25 GB
Burada da goruldugu gibi sisteminiz min ile adjustment arasinda kaliyor. dusuk fps almaniz cok dogal..._____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
Benimle aynı ekran kartı olan arkadaşlar 60 70 fps ile oynarken ben 20 - 30 ile oynuorum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: notebook-yk
quote:
Ekran kartım Nvidia Geforce 9800gt
İşlemci: Amd Athlon 7750 Dual Core
Ram : 3gb
Çoğu oyundan düşük FPS alıorum sistemim Guild Wars 2 için yeterli gözüküyor ama ben genede düşük fps alıorum neden kaynaklabilir.
Directx, driver, günceldir...
aynı konuyu 2 kere acmışşsın forum kurallarını oku
sitede bi problem vardı topic acılmadı tekrar basdım açılınca gördümki 2 kere açılmış kasıtlı yapılmış bişi deil..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_007
Merhaba oyunlarda düşük fps aldığınızı belirttiniz oyunlardaki kasılma donma gibi sorunlar sıcaklıktan kaynaklanabilir AIDA64 indirip kurun Sistem yük altındayken ve Sistem boştayken algılayıcı bölümünü açın SS olarak buraya atın bakalım sıcaklık değerlerine
Başka bi arakdaşda daha benim ekran kartından ar ama benim kadar düşük fps almıyor :/

Hocam bunlar yük altındamı yoksa boştaki ısılarmı oradaki ısılar çok yüksek yük altında olsa bile.. Fan temizliği gerekiyor.
Laptop mu kullanıyorsun yoksa masaüstü mü_____________________________ Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
-
quote:
quote:
quote:
[size=5]Merhaba oyunlarda düşük fps aldığınızı belirttiniz oyunlardaki kasılma donma gibi sorunlar sıcaklıktan kaynaklanabilir AIDA64 indirip kurun Sistem yük altındayken ve Sistem boştayken algılayıcı bölümünü açın SS olarak buraya atın bakalım sıcaklık değerlerine
Başka bi arakdaşda daha benim ekran kartından ar ama benim kadar düşük fps almıyor :/

Hocam bunlar yük altındamı yoksa boştaki ısılarmı oradaki ısılar çok yüksek yük altında olsa bile.. Fan temizliği gerekiyor.
Laptop mu kullanıyorsun yoksa masaüstü mü
Hayır hiç bi program açık deil sadece donanımhaber açık ve dereceler suandada aynı. Ekran kartımın fun ı tamamen temizledim. İşlemciyi çok iyi temizlemesemde onun Funıda temizledim sayılır. :/_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler