Şimdi Ara

Neden düşük FPS aldığımı açıklayabilecek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci: Amd Athlon 7750 Dual Core
    Ram : 3gb

Çoğu oyundan düşük FPS alıorum sistemim Guild Wars 2 için yeterli gözüküyor ama ben genede düşük fps alıorum neden kaynaklabilir.
    Directx, driver, günceldir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenjinn

Ekran kartım Nvidia Geforce 9800gt

Çoğu oyundan düşük FPS alıorum sistemim Guild Wars 2 için yeterli gözüküyor ama ben genede düşük fps alıorum neden kaynaklabilir.

aynı konuyu 2 kere acmışşsın forum kurallarını oku
  • Merhaba oyunlarda düşük fps aldığınızı belirttiniz oyunlardaki kasılma donma gibi sorunlar sıcaklıktan kaynaklanabilir AIDA64 indirip kurun Sistem yük altındayken ve Sistem boştayken algılayıcı bölümünü açın SS olarak buraya atın bakalım sıcaklık değerlerine
    Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
  • bir de sistem laptopsa bataryayı çıkarıp prizden oynadığında daha az kastığını göreceksin

Athlon 64 X2 Dual Core 4600+

Login
    GeForce 7800 GS
    Radeon X1800 Series 256MB

Login
    2 GB
    Win Xp 32
    DX 9
    25 GB

GD Adjusted Requirements
    Core 2 Duo E8190 2.6GHz
    Athlon II X2 235e

Login
    GeForce GT 240
    Radeon HD 5570 512MB

Login
    4 GB
    Win Xp 32
    DX 9
    25 GB

Recommended Requirements
    Core 2 Quad Q6400 2.13GHz
    Phenom 9650 Quad-Core

Login
    GeForce GTS 450 2GB DDR3
    Radeon HD 5670 1024MB

Login
    4 GB
    Win 7 64
    DX 10
    25 GB

Burada da goruldugu gibi sisteminiz min ile adjustment arasinda kaliyor. dusuk fps almaniz cok dogal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

quote:

Ekran kartım Nvidia Geforce 9800gt

aynı konuyu 2 kere acmışşsın forum kurallarını oku

sitede bi problem vardı topic acılmadı tekrar basdım açılınca gördümki 2 kere açılmış kasıtlı yapılmış bişi deil...

Orijinalden alıntı: Legend_007

Merhaba oyunlarda düşük fps aldığınızı belirttiniz oyunlardaki kasılma donma gibi sorunlar sıcaklıktan kaynaklanabilir AIDA64 indirip kurun Sistem yük altındayken ve Sistem boştayken algılayıcı bölümünü açın SS olarak buraya atın bakalım sıcaklık değerlerine

Başka bi arakdaşda daha benim ekran kartından ar ama benim kadar düşük fps almıyor :/

• quote:

quote:

Merhaba oyunlarda düşük fps aldığınızı belirttiniz oyunlardaki kasılma donma gibi sorunlar sıcaklıktan kaynaklanabilir AIDA64 indirip kurun Sistem yük altındayken ve Sistem boştayken algılayıcı bölümünü açın SS olarak buraya atın bakalım sıcaklık değerlerine

Başka bi arakdaşda daha benim ekran kartından ar ama benim kadar düşük fps almıyor :/

Hocam bunlar yük altındamı yoksa boştaki ısılarmı oradaki ısılar çok yüksek yük altında olsa bile.. Fan temizliği gerekiyor.

Laptop mu kullanıyorsun yoksa masaüstü mü
    Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G

• quote:

quote:

quote:

[size=5]Merhaba oyunlarda düşük fps aldığınızı belirttiniz oyunlardaki kasılma donma gibi sorunlar sıcaklıktan kaynaklanabilir AIDA64 indirip kurun Sistem yük altındayken ve Sistem boştayken algılayıcı bölümünü açın SS olarak buraya atın bakalım sıcaklık değerlerine

Hocam bunlar yük altındamı yoksa boştaki ısılarmı oradaki ısılar çok yüksek yük altında olsa bile.. Fan temizliği gerekiyor.

Laptop mu kullanıyorsun yoksa masaüstü mü

Hayır hiç bi program açık deil sadece donanımhaber açık ve dereceler suandada aynı. Ekran kartımın fun ı tamamen temizledim. İşlemciyi çok iyi temizlemesemde onun Funıda temizledim sayılır. :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.