Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 10 Haziran 2018; 16:42:0 >



  • Hocam bazı durumlarda daha avantajlı oluyor ama ekran kırılmasını karşılamıyor. Note 4 aldık ithalat garantili, kırıldı 650 TL ye ekran değişti. Biz 500-600 fazla verip distribütör de alsaydık aynı parayı verecektik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafaadli kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. abd falan gibi müşteri haklarının çok sağlam olduğu yerlerde garanti gerçek anlamda garantidir. koşulsuz şartsız. bizim gibi ülkelerde 40 takla atarlar kullanıcı hatası dedirtmek için. 600-700 lira fazla vermeyin sırf garanti için. teknolojinin biraz da şans işi olduğunu unutmayın. ha 100-200 tl olsa fark belki verilir de belki de hiç kullanmayacağın bir şey için fazladan 500-600 kağıt vermek saçmalık. biraz daha ver yeni telefon al zaten. ha ben tüm maaşımı bir telefona yatırıyorum o yüzden benim için çok önemli telefon diyorsan allah yardımcın olsun ne diyeyim.
  • Note 4 ithalat garantili 1830, distribütörü 2500 den başlıyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Evet hocam siz daha iyi bir tespit yapmışsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafaadli kullanıcısına yanıt
    ekran kırılması vb. durumlar ile hatalı urun arasında fark var tabiki. mesela ithal garantili telefon aldınız 1 ay sonra teknik arıza cıkardı ozaman ne yapacaksınız ? muhatap olacagınız servis ve yetkili bulmak çok zor. yeni telefon mu alacaksınız yoksa tamircilerde mi yaptıracaksınız. ithal garantili cihaz almanın fiyat dışında bir artısı yok bence oda benim için sorun değil. Ayrıca servisleri performanslı olmasa bile, gerekli birimlerle iletişim kurarsanız, distribütör garantili cihazlarda kullanıcı hatasından kaynaklanmayan durumlarda mağduriyetiniz her turlu çozulecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de her zaman distribütörden yanayım ama fiyat farkı çok olunca verilmez. Az olursa tabiki daha iyi. Orta sekment bir telefon için değmez. Ama gidersin 3000-6000 TL civarında alırsın distribütörde kafan rahat olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaadli kullanıcısına yanıt
    Valla ben 100 liralık herhangi bir alet bile alacak olsam mutlaka garantisi sağlam olsun isterim. Örneğini verdiğin kırılan ekran değişimi olayı, benim telefonun arka kapağının daha önce ücretli değişim olmasıyla aynı sayılır. Tek fark cihazda daha büyük etkide bir arıza olsa anakart vb. bu durumda mağdur kalırdınız. Servise gönderseniz bile bir şekilde suçu size atarlar bin türlü numara yapabilirlerdi. Ancak benim olduğum durumda; bir arka kapak yerine düzgün yapıştırılamadığı için sıfır cihaz ile değiştiriyorum. Kendi iyiliğin için , mutlaka karşında muhatap bulacağın firma ve garanti tercih etmeni öneririm.
  • Haklısınız hocam ama herkes distribütöre yüklenince fiyatlar çok uçuyor. İthalat sayesinde bir rekabet yaşanıyor ve fiyatları aşağı çekmek zorunda kalıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.