Şimdi Ara

Neden Digitürk Film/Dizi Paketi Almamalısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir çok diziyi takip ettiğim için, sezonun tüm bölümlerini indirip saklar, sezonun bitmesini bekler, daha sonra da 1-2 günde tüm bölümleri tamamen bitiririm.

    mr. robot için de aynı şeyi yaptım ve geçtiğimiz gün son sezonu izlemeye başladım. izledikten sonra da ekşi sözlükteki yorumları okuyayım dedim.

    okurken, bu entry gözüme çarptı. turgay şeren gibi yok artık e.. a.. tepkisi eşliğinde, "tamam dikta rejimindeyiz ama bu kadar da olmamıştır herhalde" dedim.

    digitürk üyeliğimizde hediye olarak dizi paketi de var, hemen bein connectte o bölümü ekranın soluna, indirdiğim web-dl sürümünü de ekranın sağına alıp aynı anda oynatmaya başladım. web-dl sürümünde erdoğan ekrana yansırken, bein connect'te bir sonraki sahne beliriverdi birden. ama tebrik de ettim, öyle güzel bir şekilde kesmişler ki, orijinal sürümü izlemediysen hiç anlamıyorsun. çünkü o sahneyi kesip, ondan sonraki sahneleri ağır çekimde geçerek süreyi eşitlemişler.

    geçen sene ayda 10 lira kazanmak için, twitter'da game of thrones paylaşımı yapan herkese telif atıp ya hesaplarını kapattırıyor ya da twitlerini sildirtiyorlardı. yani hem film/dizi için para istiyorlar hem de bölümleri istedikleri şekilde size sunuyorlar.

    kısacası torrenti hâla bilmiyorsanız öğrenin ve ne istiyorsanız indirip izleyin. kim bilir daha neleri kesip biçip yayınlıyorlar böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 8 Şubat 2020; 23:30:10 >







  • Televizyonda yayinlananan film ve dizilerde sansür uygulandığı için kesinlikle televizyonda film ve dizi izlemem.

    Indirip izlemek daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp tv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptv der ve

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar...iptv panellerinin üzerinden yayın yapan türkçe dublajlı korsan filim kanalları sıfır sansürle gösterim yapıyo...!...sansüre şiddetle karşıyım...!...filimleri ve dizileri internetten indirerek ayrıca astra uydusundaki Avrupa kanallarından seyrederek ve çeşitli iptv panellerinden uydu alıcım ve televizyonum vasıtasıyla sıfır sansürle seyrediyom...!...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.