Şimdi Ara

neden daha ucuza foverin +2 almak varken herkez rol +1 alıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kabataslak bi pazar araştırmasında karşıma şu çıktı +1 rol 30gb +2 foverin 18gb
    şimdi itemleri kıyaslayalım

rolün üstünlükleri 75 hp mp 6 def 12light res 32 curse res
    foverinin üstünlükleri 12gb kâr +10 str 10flame 10glcr res 25poison res

AKARADA MAGE BOL HERKEZ BİLİYO BENİM GİBİ DEX 16 VEYA EME KULLANANLAR VE İRON SET GİYENLERDE RES VERCEK TEK TAKI KALIYO YÜZÜK ROL KULLANINCA FLAME VE GLACİER RES 0 OLUYOR MAGELERE YATIYORUM HEP BEN Mİ YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUM YOKSA BENİM İTEMLERİME FOVERİN DAHA MI MANTIKLI

• Öncelikle fahiş fiyat farkının olmasının yegane sebebi, foverinin daha cok düşmesi. Bunun yanısıra 75 hp rogue karakter icin onemlidir fakat mage dolu bir serverda foverin kullanmak çok daha mantıklı olabilir. Ayni seyi roc+1 ve foverin +2 ile de yapabiliriz. Warriorun bir numaralı ihtiyacı defanstır. Foverin +2 neredeyse Rof defansı veriyor. Bunun yanında kitlenmesi ve ya yavaşlamasına karşı light ve glacier resist veren bir ring kullanıyor. Rol konusunda bütçeye göre seçilmesi gerekir derim. Ama +1 roc mu +2 foverin mi denirse kesinlikle Warrior için foverin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southgate -- 9 Eylül 2012; 4:59:49 >
    ''Bizi yokedecekler şunlardır: İlkesiz siyaset; vicdanı sollayan eğlence; çalışmadan zenginlik; bilgili ama karaktersiz insanlar; ahlâktan yoksun bir iş dünyası; insan sevgisini alt plana itmiş bilim; özveriden yoksun bir din anlayışı...'' Mohandas Karamçand Gandhi
  • Rogue'nin özellikle ardreamde takacağı bu fiyatlarında altında olan Shio Tears +3 ' tür.Defansı az olmasına rağmen verdiği ice resist ile roguenin pk zevkini arttıracağı kanaatindeyim.Flame ve light resist de fazla.Dex'te fazla ...

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • akarada shio pahalı foverinden ne yazık ki.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.