Şimdi Ara

Neden Ban Yediğim Açıklandı Rito Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz ki oyun script ve droptan geçilmiyor.Önüne gelen kullanıyor ve ceza alan olmuyor.Geçen günlerde hesabım 2 hafta ceza aldı.Nedenini sorduğum rito aynen şu cevabı verdi
    "Merhaba,

Bilerek besleme ve olumsuz davranış durumlarını direkt olarak takip ve tespit edebilmek için özel olarak tasarlanmış bir denetim sistemimiz bulunuyor. Görünen o ki hesabın bu sistem tarafından tespit edilmiş ve ilgili disiplin işlemi uygulanmıştır. Bu tür davranışların, Sihirdar kanunu'na ve oyuna kayıt olurken kabul etmiş olduğun Kullanım Şartları'na karşıdır.

Bu davranışlarının sonucu olarak hesabın iki hafta süreyle uzaklaştırma aldı. Takdir edersin ki hesabının cezasının kaldırılması veya süresinin kısaltılması mümkün değildir. Bu konuda gösterdiğin anlayış için teşekkürler."

Denetim sistemleri deyince bir şey sanmayın biri ss yolladı öyle ban yedim.Bilerek beslediğim oyun normal oyun.Bir kaç çocuğa sinirlenip yaptım bunu.Script veya drop değilmiş.Devam edin kullanmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REİS2121419 -- 11 Ağustos 2015; 15:44:20 >

• Geçen yaz tam 1,5 ay çalınan hesabımı almak için uğraştım sonunda lucian resimli bi yetkili ile konuştum diğerlerinin 1,5ayda yapamadığını 5dkda yaptı o gün bu gündür aklımda eğer sorunun varsa lucian resimli yetkili ile görüşmek istiyorum de ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani script mi kullanıyosun?
  • Turan Türkoğlu kullanıcısına yanıt
    Görüşsemde bir çözüm bulabileceğini sanmıyorum.Olan olmuş artık.
  • niye ağlıyorsun ? ben de yedim 15 gün aynı sebepten
  • Rito kendi fişini kendi çeken bir firma

• Niye gülelim ki. Cezanı yemişsin işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç aydır görüyoruz forumda script veya droptan millet ağlıyor.Ceza almadıklarını söylüyor.Bunlar gitmiş beni banlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Kaç aydır görüyoruz forumda script veya droptan millet ağlıyor.Ceza almadıklarını söylüyor.Bunlar gitmiş beni banlıyor.

ilk feedlemende bir şey yapmıyorlar benim 20-30 olmuştu anca ban atmışlardı xd
  • quote:

Görüşsemde bir çözüm bulabileceğini sanmıyorum.Olan olmuş artık.

Sana diyorumki 1,5 ay uğraştım bu adam 5dkda halletti emeğin boşa gitmesin

• Turan Türkoğlu kullanıcısına yanıt
    Emek falan yok ki büyüleri değiştirip karşıyı besledim.
  • acilen oyunu bırakman gerekiyor
  • Acilen feedlemeyi bırakmalısın

• dropun ceza yediğini hiç görmedim var mı banlanan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Geçen yaz tam 1,5 ay çalınan hesabımı almak için uğraştım sonunda lucian resimli bi yetkili ile konuştum diğerlerinin 1,5ayda yapamadığını 5dkda yaptı o gün bu gündür aklımda eğer sorunun varsa lucian resimli yetkili ile görüşmek istiyorum de ciddiyim

Benimkini 18saatte çözmüşlerdi bi duş alsaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Khanjui

quote:

Geçen yaz tam 1,5 ay çalınan hesabımı almak için uğraştım sonunda lucian resimli bi yetkili ile konuştum diğerlerinin 1,5ayda yapamadığını 5dkda yaptı o gün bu gündür aklımda eğer sorunun varsa lucian resimli yetkili ile görüşmek istiyorum de ciddiyim

Benimkini 18saatte çözmüşlerdi bi duş alsaydın

Ekle khanjui

• yani script mi kullanıyosun?
  • Judge Magister kullanıcısına yanıt
    Hayır.Kullanan varsa kullansın sıkıntı yok dedim.
  • quote:

Hayır.Kullanan varsa kullansın sıkıntı yok dedim.

yani script mi kullanmıyosun?
  • quote:

Riot Xecthar olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymyWILL -- 11 Ağustos 2015; 16:36:05 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.