Şimdi Ara

Neden Apple’dan Vazgeçemiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neden Apple’dan Vazgeçemiyoruz?




    Şüphesiz ki Apple dünya üzerinde geniş bir hayran kitlesine sahip bir marka. Bir üst modelini heyecan içinde bekleyen insanlar da marka sadakatinin en somut örneklerinden birini oluşturmakta. Peki belirli bir hedef kitle üzerinde Apppl’ı bu kadar vazgeçilmez kılan şey ne?

    Aslında bu sorunun tek bir cevabı yok. Çünkü insanların Apple tercih etme nedenleri ihtiyaçları doğrultusunda şekilleniyor. Fotoğraf ve video ya ilgisi olan kişiler yüksek çözünürlükte kaliteli işler tercih ediyorlar. Apple ile çekilen kısa filimler de bu özelliği destekler nitelikte. Apple herkes için standart bir ürün üretmeye çalışmaktansa, belirli bir kitleye kaliteli bir kullanıcı tecrübesi sunmaya çalışıyor. Bu da kullanışlılığa önem veren kişileri etkilemeyi başarıyor.

    Güvenliği ön planda tutan insanlar açık kaynak kodlu android bir işletim sistemine sahip olması nedeni ile tercih ediyorlar. Böylelikle casus yazılımların kurulması ve virüs sızması da engellenmiş oluyor. Apple’ın cezbeden bir diğer özelliği ise birçok oyunun mevcut olması ve yeni oyunların direkt yüklenebilmesi oyun severlerin dikkatini Apple’a çekmektedir. Apple ‘ın bu özelliklerinin yanında tasarımından bahsetmesek olmazdı. Diğer telefonlardan farklı olarak çelik bir gövde yapısına, darbelere karşı dayanıklı olması ise onu rakiplerinden bir adım öteye taşıyor.

    Apple‘ın vazgeçilmezliği sadece donanım ve yazılım olarak kaliteli bir tecrübe sunması değil, prestij için tercih eden kişilerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazladır. Telefon hiçbir donanım ve yazılım özelliğini bilmeden sadece Apple olduğu için alan insanlar, aslında belli bir hayat tarzı ve toplumsal bir statü aldıklarını düşünürler. Böylelikle kendilerini mutlu hissederler. Apple‘ı Apple yapan şeyde beklide budur.







  • Estetik yarı yolda bırakmama. ama bunları artık android tarafı da sağlıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışmış kudurmuştan beterdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple eskiden vazgeçilmezdi, artık değil, o konu çoktan kapandı bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 11 Ocak 2019; 16:59:23 >
  • yeni üye olmuş birinin ilk mesaj ve ilk konusuna bakın
  • Konu neden Android bölümünde açılmış..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.