Şimdi Ara

NEDEN ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Lafı uzatmadan konuya gireyim. BUrası bir forum sitesi herkes biliyor malum, Oyunla ilgili bilgi paylaşımı haritalar, görevler, meslek seçimleri, buildler, guild alımları v.b gibi paylaşımlar göze çarpacağı yerde bakıyorum herkes satılık account vs. gibi konular açmış.. Tamam oyunu beğenmemiş olabilirsin, senin tarzına hitap etmemişte olabilir. Ama burası oyunun forumu bilgi paylaşımı için var.. Birkaç konu var ne kadar güzel anlatmaya çalışmış arkadaşlar, Guildwars neden alınmalı ya da artıları eksileri gibilerinden.. En azından beta sürümünü dahi deneme fırsatı olmayanlar için bir ön bilgi vermiş oluyorlar.. Sizlerin satılık account başlıklı konularınızı gördükçe belki de onlar için oynayabilecekleri güzel bir oyun olmasına rağmen bu tarz başlıklarla daha oyunu denemeden bilgilenmeden oyundan soğumalarına vesile olduğunuzun farkında mısınız? Şimdi birkaç kişi içinden diyecek: "Yahu videolarını açsın izlesin bilgi sahibi olmak istiyorsa. Açtığımız konularla ne alakası var?" diye.. Böyle düşünenlere cevabım ise; hepimiz de biliyoruz ki videolar oyunun tam anlamıyla yansıtmamaktadır. Belli kesitlerde kaydedilerek bizim görselimize sunulduğu için pek de tatminkar olmamaktadır. Benim ricam şu, oyunla ilgili daha detaylı unsurları bilgilendirme maksatlı paylaşırsak daha faydalı olacağımız kanaatindeyim.. Mesela Classlar hakkında bilgiler, skill dağılımı, traitler, pvp alanıyla ilgili görüşler katkı sağlayıcı bilgiler vermek gibi... Kısacası her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Lütfen yoğurda ekşi deyipte yoğurttan soğutmayın kişileri.. Saygılar...

• +10000
  • Bu tarz oyunların konularında genelde account alım satımıyla ilgili üst konu oluyor ve bütün satışlar o başlık altında yapılıyor. Eğer o konu dışında bir satış konusu görürseniz şikayet etmeniz durumunda hemen kaldırılıyor.

Normalde her bölümde bir tane admin olup bu tarz şeylere bakması gerekiyor ama bu forumda oyun konularına nedense admin koymuyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Bu tarz oyunların konularında genelde account alım satımıyla ilgili üst konu oluyor ve bütün satışlar o başlık altında yapılıyor. Eğer o konu dışında bir satış konusu görürseniz şikayet etmeniz durumunda hemen kaldırılıyor.

Normalde her bölümde bir tane admin olup bu tarz şeylere bakması gerekiyor ama bu forumda oyun konularına nedense admin koymuyorlar....

Tamam üst konular var lakin kullanan yok.. Sitemkar oluşum da bundan kaynaklanıyor.. Admin olması tabiki gerekli. Ama illa ki başımızda bir çoban olması mı gerekiyor??? Bilinçli davrandıktan sonra admine bile gerek yok aslında... Umarım bilgi paylaşımı artar bu konuyu görenler ve "ALGILAYABİLENLER" olursa.. Çünkü herkesin ingilizcesi yok oyunun offical forumundan traitleri vb. öğrenmesi için..

• quote:

Orijinalden alıntı: Montenegro

Merhaba arkadaşlar... Lafı uzatmadan konuya gireyim. BUrası bir forum sitesi herkes biliyor malum, Oyunla ilgili bilgi paylaşımı haritalar, görevler, meslek seçimleri, buildler, guild alımları v.b gibi paylaşımlar göze çarpacağı yerde bakıyorum herkes satılık account vs. gibi konular açmış.. Tamam oyunu beğenmemiş olabilirsin, senin tarzına hitap etmemişte olabilir. Ama burası oyunun forumu bilgi paylaşımı için var.. Birkaç konu var ne kadar güzel anlatmaya çalışmış arkadaşlar, Guildwars neden alınmalı ya da artıları eksileri gibilerinden.. En azından beta sürümünü dahi deneme fırsatı olmayanlar için bir ön bilgi vermiş oluyorlar.. Sizlerin satılık account başlıklı konularınızı gördükçe belki de onlar için oynayabilecekleri güzel bir oyun olmasına rağmen bu tarz başlıklarla daha oyunu denemeden bilgilenmeden oyundan soğumalarına vesile olduğunuzun farkında mısınız? Şimdi birkaç kişi içinden diyecek: "Yahu videolarını açsın izlesin bilgi sahibi olmak istiyorsa. Açtığımız konularla ne alakası var?" diye.. Böyle düşünenlere cevabım ise; hepimiz de biliyoruz ki videolar oyunun tam anlamıyla yansıtmamaktadır. Belli kesitlerde kaydedilerek bizim görselimize sunulduğu için pek de tatminkar olmamaktadır. Benim ricam şu, oyunla ilgili daha detaylı unsurları bilgilendirme maksatlı paylaşırsak daha faydalı olacağımız kanaatindeyim.. Mesela Classlar hakkında bilgiler, skill dağılımı, traitler, pvp alanıyla ilgili görüşler katkı sağlayıcı bilgiler vermek gibi... Kısacası her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Lütfen yoğurda ekşi deyipte yoğurttan soğutmayın kişileri.. Saygılar...

+10000000000000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 'Forum kimin umrunda,ben konumu açar geçerim ' düşüncesindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

'Forum kimin umrunda,ben konumu açar geçerim ' düşüncesindeler.

Burası ticaret alanı değil ki.. idrak edemeyenler var.. Ben Satış konuları açılmasın da demiyorum.. Tabi ki açılabilir, ama bilgi paylaşımı neredeyse %5 varla yok arası.. Nasıl bir mantıkla MMORPG oynuyorlar anlam veremiyorum..
  • Şuan için üst konu mevcut. Açılan konular uyarılmadan silinir veya kilitlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Şuan için üst konu mevcut. Açılan konular uyarılmadan silinir veya kilitlenir.

Dün gece itibarı ile Konu açıp uyarıda bulunduğunuz başlığı gördüm.. Benim konuyu açtığımda ise konuların hiçbirisi kilitli değildi.. Şu anda hepsi kilitli durumda.. Geç de olsa müdahele ettiğiniz için teşekkür ederim... Gerçekten konu kirliliğinden öte birşey değil bu çünkü.. Oyun bilgisinden çok ticaret alanı hissi veriyor foruma girip bilgi almak isteyene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montenegro

Merhaba arkadaşlar... Lafı uzatmadan konuya gireyim. BUrası bir forum sitesi herkes biliyor malum, Oyunla ilgili bilgi paylaşımı haritalar, görevler, meslek seçimleri, buildler, guild alımları v.b gibi paylaşımlar göze çarpacağı yerde bakıyorum herkes satılık account vs. gibi konular açmış.. Tamam oyunu beğenmemiş olabilirsin, senin tarzına hitap etmemişte olabilir. Ama burası oyunun forumu bilgi paylaşımı için var.. Birkaç konu var ne kadar güzel anlatmaya çalışmış arkadaşlar, Guildwars neden alınmalı ya da artıları eksileri gibilerinden.. En azından beta sürümünü dahi deneme fırsatı olmayanlar için bir ön bilgi vermiş oluyorlar.. Sizlerin satılık account başlıklı konularınızı gördükçe belki de onlar için oynayabilecekleri güzel bir oyun olmasına rağmen bu tarz başlıklarla daha oyunu denemeden bilgilenmeden oyundan soğumalarına vesile olduğunuzun farkında mısınız? Şimdi birkaç kişi içinden diyecek: "Yahu videolarını açsın izlesin bilgi sahibi olmak istiyorsa. Açtığımız konularla ne alakası var?" diye.. Böyle düşünenlere cevabım ise; hepimiz de biliyoruz ki videolar oyunun tam anlamıyla yansıtmamaktadır. Belli kesitlerde kaydedilerek bizim görselimize sunulduğu için pek de tatminkar olmamaktadır. Benim ricam şu, oyunla ilgili daha detaylı unsurları bilgilendirme maksatlı paylaşırsak daha faydalı olacağımız kanaatindeyim.. Mesela Classlar hakkında bilgiler, skill dağılımı, traitler, pvp alanıyla ilgili görüşler katkı sağlayıcı bilgiler vermek gibi... Kısacası her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Lütfen yoğurda ekşi deyipte yoğurttan soğutmayın kişileri.. Saygılar...

aynen +100000

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.