Şimdi Ara

-Necromancer Rehber-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1- Rending Claws: Hayaletimsi pençelerle düşmanını kes/doğra/biç. Düşman Vulnerability efekti yer.

2-Ghastly Claws: Düşmanını hızlı saldırılarla kesmek için hayali bir pençe çıkar. Her saldırıda can kazanırsın

3-Unholy Feast: Yakındaki düşmanlara vur ve Cripple etkisi ver. Her düşman için Retaliation kazan

4-Necrotic Slash: Düşmanını iki kere kes/doğra/biç

5-Life Siphon:Düşmanından can çek

6-Dark Pact:Düşmanını hareketsiz yapar

7-Deathly Swarm: Birçok düşmanı blindlıyarak böcek sürüsü sal. Başarılı bir atak halinde 3 efekti düşmana geçir

8-Enfeebling Blood:Hedef alandaki düşmanlara Weakness ve Bleeding bulaştır

9-Blood Curse:Düşmanını kanat

10-Grasping Dead: Düşmanına Cripple efekti vermek için iskelet bir el çıkar

11-Feast of Corruption: Düşmanının her efekti için fazladan Damage vur ve can çek.

12-Necrotic Grasp:Önündeki düşmanlara kavrayacak bir el gönder ve kendine can çek

13-Mark of Blood: Düşman tarafından tetiklendiğinde dostlarına Regeneration, düşmanlarına Bleeding veren işareti kazı.

14-Putrid Mark:Düşman tarafından tetiklendiğinde dostlarındaki efektleri düşmana veren işareti kazı.

15-Chilblains:Düşman tarafından tetiklendiğinde düşmanlarına Chill ve etrafa Poison veren işareti kazı

16-Reaper's Mark:Düşman tarafından tetiklendiğinde düşmana Fear veren işareti kazı.

17-Reaper's Touch:Tırpan sallayın, dokunan dostlara Swiftness, düşmanlara Vulnerability versin

18-Spinal Shivers:Düşmanını dondur ve 3 tane yararlı efektir ondan kaldır.

19-Wail of Doom: Ölüm çığlınızla düşmanların başını döndürün -Daze effect

20-Locust Swarm:Çekirge sürüsü çıkarın. Siz hız kazanırken düşmanlarınız Cripple efektine yakalanacak.

21-Cruel Strike:
    22-Wicked Spiral:
    23-Deadly Feast:
    24-Deadly Catch:
    25-Dark Spear:
    26-Crimson Tide:
    27-Feast:
    28-Foul Current:
    29-Sinking Tomb:
    30-Frozen Abyss:

Slot Skils
     -Necromancer Rehber-

1-Summon Blood Fiend:20 saniye cooldown Her saldırdıgında sizi healleyen bi minion çıkartır istediğiniz zaman minionu öldürebilir ve 6520 healing alabilirsiniz

2-Consume Conditions:25 saniye cooldown 5240 healing üzerinizdeki her condition için extradan healing sağlar

3-Well of Blood:40 saniye cooldown 5240 healing yere 10 saniyelik bi healing bölgesi açar içindeki dostlarınızı her saniye 152 healler

Utility Skils
     -Necromancer Rehber-

4-Well of Suffering: : 60 saniye cooldown yanınıza açılan 8 saniyelik alanda düşmanlara her 2 saniyede bi 270 damage ve 3 saniyelik weakness atar

5-Summon Bone Minions:20 saniye cooldown yanınızda savaşacak 2 adet bone minion çıkartır(yakın mesafeden saldırırlar) isterseniz minionları patlatabilirsiniz

6-Summon Bone Fiend 30 saniye cooldown yanınızda savaşacak(uzun mesafeli) bi bone fiend çıkartır,isterseniz bone fiendinize 50 saniye cooldownlu immobilize atabilirsiniz oda düşmanlarına immobilize atacaktır

7-Signet of Spite:90 aniye cooldown rakibe 5 saniyelik blind,cripple,vulnerability,weakness,485 bleeding,970 poison damage atar cooldownda olmadığı sürede passive olarak powerı arttırır
    8-Signet of the Locust:60 saniye cooldown yanınızdaki düşmanlardan 272 health çalar cooldownda olmadığı sürede passive olarak koşu hızınızı arttırır

9-Spectral Armor:90 saniye cooldown kendinizi 8 saniyelik ruhani bi zırhlar kaplarsınız bu sürede %33 daha az damage yersiniz ve biri size vurdugunda life force kazanırsınız

10-Corrosive Poison Cloud 40 saniye cooldown belirli bölgeye 15 saniyelik zehirli bi duman yayar 3 saniye 582 poison damage(-%33healing) ve 8 saniyelik -30 defans dogru anladıysam bundan sizde etkileniyorsunuz

11-Epidemic 15 saniye cooldown 6 saniye boyunca vulnerable olursunuz(-30 def) rakipteki tüm conditionları yakınındaki tüm rakiplere kopyalar

12-Pain inverter

13-Well of Corruption:60 saniye cooldown yanınıza bu 8 saniyelik alan açıldığında düşmanlara 1125 damage atar ve her 2 saniyede bi düşmanların boonlarını conditiona çevirir

14-Well of Power:60 saniye cooldown yanınıza açılan bu 8 saniyelik alan her 2 saniyede bir bölge içindeki tüm müttefiklerin conditionlarını boona çevirir

15-Summon Shadow Fiend:30 saniye cooldown yanınızda savaşacak bi Shadow fiend çıkartır isterseniz shadow fiendin bi düşmana teleport olup ona blind atmasını
    sağlayabilirsiniz(20 saniye cooldown)

16-Plague Signet:60 saniye cooldown passive olarak yanınızdaki dostlarınızın conditionlarını size aktarır kullanıldığında üzerinizdeki conditionları düşmana aktarır

17-Spectral Grasp: 40 sanieye cooldown rakibi kendinize çekersiniz ve 4 saniyelik chill atarsınız

18-Corrupt Boon 25 saniye cooldown kendinize 1164 poison(-%33 healing) damage atarsınız düşmanın ise tüm boonlarını conditiona çevirirsiniz

19-Radiation Field

20-Well of Darkness:60 saniye cooldown yanınıza açılan bu 8 saniyelik alan her 2 saniyede bi düşmanlarına blind atar

21-Summon Flesh Wurm40 saniye cooldown yerinden kıpırdayamayan bi flesh wurm çıkartmanızı sağlar isterseniz flesh wurmu yok ederek onun yanına ışınlanıp yanındaki düşmanlara poison atabilirsiniz

22-Signet of Undeath :60 saniye cooldown passive olarak her 3 saniyede %3 lifeforce verir kullanıldığında yanınızdaki ölmüş yada downed durumundaki dostlarınızı canlandırır(inanılmaz faydalı bi signet gerçi necromancerın signetleri zaten şahane)

23-Spectral Wall:40 saniye cooldown yere ruhani bi duvar açarsınız içinden geçen müttefiklere 5 saniyelik protection düşmanlara ise 10 saniyelik vulnerability atar yerde kaç saniye durduguyla ilgili bi açıklama göremedim

24-Spectral Walk:60 saniye cooldown bulunduğunuz bölgeye bi iz bırakır spectral walk bittiginde bu ize ışınlanırsınız.Biraz assasin tarzı olmuş

25-Blood is Power 30 saniye cooldown 222 damage %30 lifeforce kazanırsınız(F1) size 5 düşmana ise 10 saniye olmak üzere 1940 bleed damage atar

26-Technobabble

Elite Skils
     -Necromancer Rehber-

27-Plague:180 saniye cooldown 20 saniyeliğine form değiştirirsiniz control effectlerine immune olursunuz bu formdaki skillerin cooldownu yoktur yakınınızdaki düşmalara 1 saniyeligine blind,poison,cripple,weakness,bleeding atar

28-Summon Flesh Golem:60 saniye cooldown yanınızda savaşacak bi golem çağırırsınız düşmana vurduğunda 1 saniyelik cripple atar 40 saniye cooldownla goleminize birine charge atmasını emredebilirsiniz düşmanı yakalamak için çok işe yarar

29-Summon 7 Series Golem

30-Summon Power Suit

31-Mistfire Wolf

32-Lich Form:180 saniye cooldown belirli bi süre boyunca inanılmaz güçlü bi forma girersiniz skilleriniz ve şekliniz değişir,kötü yanı ise downed durumundaki düşmanları F e basarak öldüremezsiniz

33-Summon D seris Golem

F1 Bastiginizda Girdiginiz Formdaki Skiller

Life power:life force unuzun ufak bi kısmını kullanarak rakibe damage atar ne kadar life force unuz varsa damage de o kadar artar

Dark path:15 saniye cooldown rakibe bi pençe gönderir eger rakibe vurursa sizi onun yanına ışınlar ve ışınlandığınız yerdeki düşmanlara chill atar

Doom:20 saniye cooldown düşmana fear atar

Life transfer:40 saniye cooldown yanınızdaki düşmanlara damage atarak life force unuzu doldurur

End Death shroud:Normal formunuza dönmenizi sağlar

Sadece Ceviriler Alıntıdır geri kalan bana ait.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spite > Her puanda +10 Power +1 Expertise

Minor
    Adept
    Parasitic Bond — Herhangi bir şey öldürdüğünde HP kazan.
    Master
    Death into Life — Gücünün %5'i Healingi artırır.
    Grandmaster
    Siphoned Power — Saldırı aldığında yada HP %25'in altında iken Might kazan.

Major
    Axe Training — Axe skilleri ile ekstra hasar.
    Chill of Death — Rakibinin HP'si %25in altında iken Spinal Shivers skillini kullan.
    Death's Embrace — Downedmode'da iken daha fazla hasar ver.
    Death Shiver — Death Shroud kullanırken rakiplerine Spinal Shivers uygula.
    Reaper's Blast — Life Blast daha fazla hasar verir.
    Signet Mastery — Signet yükleme süresi %20 oranında azaldı.
    Signet Power — Signet uygulamak sana Might kazandırır.
    Spiteful Marks — Mark skillerinle daha fazla hasar uygula.
    Spiteful Return — Rally konumunda Unholy Feast skillini kullan.
    Spiteful Spirit — Death Shroud kullanırken retaliation kazan.
    Spiteful Talisman — Focus menzili yükseltildi.
    Spiteful Vigor — Healing ile retaliation kazan.

Curses > Her puanda +10 Precision +10 Malice
    Minor
    Adept
    Barbed Precision — Kritik saldırılar bleeding uygular.
    Master
    Furious Demise — Death Shroud kullanırken Fury kazan.
    Grandmaster
    Target the Weak — Rakibiniz üzerindeki her condition daha fazla hasar verir.

Major
    Deep Breath — Warhorn skilleri yükleme süresi %15 oranında azaldı.
    Focused Rituals — Well skilleri yerde kullanılabilir.
    Hemophilia — %20 daha uzun bleeding süresi.
    Lingering Curse — Scepter ile uygulanan condition süreleri uzar.
    Master of Corruption — Corruption yükleme süresi %20 oranında düştü.
    Pitch Black — Bir rakibi kör ettiğinde onu ayrıca şaşırtırsın. (Confusion)
    Reaper's Precision — Kritik saldırı yaptığında Life force kazan.
    Spectral Attunement — Spectral skilleri daha uzun sürer.
    Terror — Fear skilli hasar verir.
    Toxic Landing — Düşerken Poison Cloud uygula.
    Weakening Shroud — Death Shroud kullanırken Enfeeble skillini uygula.
    Withering Precision — Kritik saldırılarda Weakness uygulama şansı kazanırsın.

Death Magic > Her puanda +10 Toughness +1 Concentration
    Minor
    Adept
    Reanimator — Herhangi bir rakibi öldürdüğünde Jagged Horror yaratma şansı kazanırsın.
    Master
    Protection of the Horde — Yarattığın her minion için 20 Toughness kazanırsın.
    Grandmaster
    Deadly Strength — %10 Toughness bonus olarak Power'a dönüşür.

Major
    Close to Death — HP %50nin altında iken %10 daha fazla hasar verirsin.
    Dark Armor —Channeling uygularken armor kazan.
    Death Nova — Ölen minionların etraflarına zehir saçar. (Poison)
    Fateful Marks —Mark skillerin engellenemez. (Block)
    Flesh of the Master — Minionlarının %60 daha fazla HP'leri olur.
    Greater Marks — Mark skillerinin alanı artar.
    Minion Master — Minion skillerinin yükleme zamanı %20 oranında düşer.
    Necromatic Corruption — Minionlar saldırdıklarında %10 oranında boon silme şansı kazanırlar.
    Ritual of Protection —Well skilleri kullanıldıklarında korunma sağlar. (Protection)
    Shrouded Removal — Death Shroud kullandığında tüm conditionlar silinir.
    Staff Mastery — Staff skilleri yükleme zamanı %15 oranında düşer.
    Training of the Master — Minionlar %30 oranında daha fazla hasar verirler.

Blood Magic > Her puanda +10 Vitality +10 Compassion
    Minor
    Adept
    Full of Life — HP %90 altına indiğinde Regeneration efekti kazan.
    Master
    Vampiric — Yaptığın her saldırıda HP çalarsın.
    Grandmaster
    Blood to Power — HP %90 üzerindeyken +90 güç kazanırsın.

Major
    Bloodthirst — HP çalma özelliği daha etkili olur.
    Dagger Mastery — Dagger skill yükleme süresi %15 oranında düşer.
    Deathly Invigoration — Death Shroud'dan ayrıldığında alan heal(area heal) uygularsın.
    Fetid Consumption — Minionlar condition siler.
    Mark of Evasion — Bir saldırıyı savurduğunda Mark of Blood uygula.
    Quickening Thirst — Dagger kullanırken daha hızlı hareket et.
    Ritual Mastery — Well skilleri %20 daha hızlı yüklenir.
    Ritual of Life —Bir dostu kaldırdığında(revive) Well of Blood uygula.
    Transfusion — Life Transfer skilli dostlarını iyileştirir. (Heal)
    Vampiric Master — Minionlar rakipten HP çalıp sana verirler.
    Vampiric Precision — Kritik vuruşların HP çalar.
    Vampiric Rituals — Well skillerin ayrıca HP çalar.

Soul Reaping > Her puanda +10 Prowess +1 Hunger
    Minor
    Adept
    Gluttony — Life Force daha hızlı dolar.
    Master
    Last Gasp — HP %50'de iken Spectral armor kazan.
    Grandmaster
    Strength of Undeath — Sahip olduğun Life Force kadar güç kazan. En fazla +100.

Major
    Decaying Swarm — HP %25'de iken etrafın Locust Swarm ile kaplanır.
    Fear of Death — Downedmode'da iken rakiplerine Fear uygularsın.
    Foot in the Grave — Death Shroud kullandığında Stability kazan.
    Mark of Revival — Downedmode'dan kalktığında Reaper's Mark uygula.
    Master of Terror — Uyguladığın Fear daha uzun sürer.
    Near to Death — Death Shroud yükleme zamanı %50 oranında düşer.
    Path of Midnight — Dark Path yükleme zamanı %25 oranında hızlanır.
    Soul Marks — Mark'lar etkileşildiğinde life force kazandırır.
    Spectral Mastery — Spectral skilleri yükleme zamanı %20 oranında düşer.
    Speed of Shadows — Death Shroud kullanırken daha hızlı hareket et.
    Unyielding Blast — Life Blast pierce(delme) etkisi yaratır.
    Vital Persistence — Death Shroud kullanırken Life Force kullanımı yavaşlar.

Trait rehberi alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 2 Eylül 2012; 23:32:43 >

• BU arada her ırkın da utility ağacında kendine ait skilleri var, arkadaşın koyduğu resimler Asura ırkından bir necromancera ait. Norn necromancer açarsanız radiation field yerine başka bir skill geliyor, bir kaç skillde de farklılıklar vardı , ama hatırlayamadım şu an.
  • Bende diyorum o robotlar bende niye yok :D benim merak ettigim traitler onlarida eklersen cok guzel olur. Bide resimleri ayri ayri koyup altina aciklamalarinida yazarsan necro ana basligi olur. Bende necro ile basladim ama nerflendigini ogrenince biraktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Bende diyorum o robotlar bende niye yok :D benim merak ettigim traitler onlarida eklersen cok guzel olur. Bide resimleri ayri ayri koyup altina aciklamalarinida yazarsan necro ana basligi olur. Bende necro ile basladim ama nerflendigini ogrenince biraktim.

Resimleri ayri ayri yapmak cok zor zaten bundan başka konu olmayacagı icin seve seve bu ana konu olur kimsenin rehber hazirlayacani dusunmuyorum Traitleri ekledim.
  • Bu oyundaki en taktiksel class necro. Digerleri cok siradan. Ornegin ranger. 3 skilli var cunku 1.si autoattack 5.si vs atarken kullanilmaz kaldi 3 skill peh. Necronun feari var neguzel sonra basiyon f1 e coşturuyosun form degistirip ayni sekilde yardiriyosun daha sonra silah degisip onun combolarini uyguluyosun yaratiklarini ustune salip patlatiyosun yere dusunce fear aciyosun. Bayagi guzel class ama agir nerf yedi :) gecende mesmer actim. Acmamla silmem bir oldu. Ben saniyodumki klonlarda damage yapiyo. Oyle degilmis hep 0 vuruyolar. İyide butun skillerin klon cikariyo ne anladik ozaman mesmerden. Elementalist desen vs atarken kacmaktan skill atamiyo surekli bi kacis politikasi uygulayarak oynuyo. Boss keserken onu koruyacak bi minionu yok. Guardian engineer denemedim ama engineerla vs attim heryere mayin turret koydu bende kactim ordan gelmedi pesimden cunku butun skillerini oraya atti :D thief beni gafil avladi ama yanima yaklasamadigi icin damage yapamadi( ben rangerim)

Kisacasi pvpde ranger cok iyi, taktik cok az ama yinede cok rahat vs de aliyo. Kasmasi cok sıkıcı.

Necro ise pvpde taktigini iyi ayarlarsan adami cildirtabilirsin az canla 2-3 kisi kesebilirsin. Ornegin ranger 2-3 kisi kesemez. Ama necro kasarken sıkıcı cunku yaratiklara taktik uygulamiyosun hep autoattack atiyosun minionlarin kesiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Bu oyundaki en taktiksel class necro. Digerleri cok siradan. Ornegin ranger. 3 skilli var cunku 1.si autoattack 5.si vs atarken kullanilmaz kaldi 3 skill peh. Necronun feari var neguzel sonra basiyon f1 e coşturuyosun form degistirip ayni sekilde yardiriyosun daha sonra silah degisip onun combolarini uyguluyosun yaratiklarini ustune salip patlatiyosun yere dusunce fear aciyosun. Bayagi guzel class ama agir nerf yedi :) gecende mesmer actim. Acmamla silmem bir oldu. Ben saniyodumki klonlarda damage yapiyo. Oyle degilmis hep 0 vuruyolar. İyide butun skillerin klon cikariyo ne anladik ozaman mesmerden. Elementalist desen vs atarken kacmaktan skill atamiyo surekli bi kacis politikasi uygulayarak oynuyo. Boss keserken onu koruyacak bi minionu yok. Guardian engineer denemedim ama engineerla vs attim heryere mayin turret koydu bende kactim ordan gelmedi pesimden cunku butun skillerini oraya atti :D thief beni gafil avladi ama yanima yaklasamadigi icin damage yapamadi( ben rangerim)

Kisacasi pvpde ranger cok iyi, taktik cok az ama yinede cok rahat vs de aliyo. Kasmasi cok sıkıcı.

Necro ise pvpde taktigini iyi ayarlarsan adami cildirtabilirsin az canla 2-3 kisi kesebilirsin. Ornegin ranger 2-3 kisi kesemez. Ama necro kasarken sıkıcı cunku yaratiklara taktik uygulamiyosun hep autoattack atiyosun minionlarin kesiyo.

Hocam siz mesmeri tam kavramadan silmişsiniz, aslında eniyi PvP ve GvG classlarındandır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pandaria Boss Taktikleri Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha 1 ay bile oynamadan claslar hakkında fazla atip tutmussun ben kendimi yorumum degil ama senin yazdıklarının tersini okudum ve konuslanlar o yönde. daha 10gun oynamadan o bunu yapar bu bunu yapar yada butun utiliy skilleri acmadan böyle olur demek bence yanlıs wow da bile 100 dudunun 100ü birmi her arena her pvp baska geciyor bu yuzden onuyapar bunu yapar demek icin biraz erken. mesmer konusunda hekresin agladıgı bir clas genellikle klon cıkartgı icin paso aglıyordu herkes ama ben okuduklaımı yazdım öyle cok pvp yapmadım daha spvp den bahsediyosan ozaten wowdaki bg yani pvp olarak konusalcak yani yok.
  • yorum yapmak için 1 ay oynamaya gerek yok çünkü bütün skilleri 3 levelda açmış oluyosun. oyüzden wow örneğide uymuyo çünkü wowda evet 85 olmadan yorum yapamassın. zaten ben burda ciddi bişey söylemedim yüzeysel değindim. zaten necronun neden daha taktiksel olduğunuda yazdım. dedimki 5 skilli var üstüne f1 e basıncada 5 skill bide 0 slotuna da güzel bi form koyarsan ordanda 5 skill ve bu skillerin can çalma gibi özellikleri olduğundan çok taktiği var dedim. mesmere yorumum pve üzerinden oldu pvpde klonlar elbet işe yarıyo ama yaratıklara klon çıkarmanın bi esprisi yok. farkındaysanız thief ve warrior a da değinmedim pek incelemedğimden.

kısacası diğer klasslara yorumum necro yu anlatmak içindi. oyüzden kısaca en belirgin özelliklerini yazıp geçtim. ayrıntıya inersek zaten her klassın utility skilleri var traitlerden gelen ekstra özellikler vs onlara hiç girmedim zaten.

• Öncelikle skilleri 3 levelda acma gibi bir durum yok oyunda farklılık yaratan şeyler wepon skilleri degil. Skil pointlerle actgimiz Slot,utiliy ve elite + traitlerdir. Eskiden wow da oynadınmı bilmiyorumda ilk cıktıgında öyle her wep eline alip dalamıyordum onu alınca wep skil kasıyordun oyle mis gecmesi geciyorudu misal 200 se bar staf aldın vurdukca skil geliyor o fulleniyordu burdada mantık o sadece normal vuruslar oldugu icin erkenden acılıyor yani onlar skil i ile wowdaki skiller ayni degil. gw deki slotlar neyse wowdaki skiller o. slotlarinda hepsini 3günde acman imkansız. bu yuzden bunları nhepsini acip hepsini deneyip oynamak en az 1 ay alır.

5skili var diye birşey yok pvp de necro slih degiştirir. 5 skil 1.silahda gelir 5 skil 2.silahda gelir. 5 skil slotlar acılır 15 skil bunları dogru kullanmak nezaman neye geccegin de 3 günde imkansız. Bütün mesajın pvp icerikli oldugu icin yukadaki yazan arkadasda bende pvp olarak algılandırk. 3.sü elemantlst videoalrini izlersen necro mesmere 2vs1 atio. yani senin acip 10dk oynaman la olacak iş degil oyunu fazla kucumsemişsin.
    Yani sadece 3 levelda acilan skilleri acip rangerda taktik yok sunda bu yok bunda yok dersen olmaz. zaten seni farklı kılacak ustunde taktik yapcagin şeyler toplamda yaklasık 150 200 skil point istiyor bunuda kasamanzsın 3levelda anlatmak istedigim buydu yani seni farklı yapacak olan şey charı acan herkesin 3-5 levelda ulastıgı şeyler degil. necro actın 33 tane farklı skilin var buda sana birton farklı taktik demek. wow da öyle degil her clas ayni skillere sahip pvp rog oynaan adam sadece sub oynuyor gerisi yok. hep ayni skiller. burda necro sen farklı 5 alırsın yanina o farklı 5 alır bunları denemk icinde cok buyuk zaman lazım demek istedigim buydu.

Misal " Ama necro kasarken sıkıcı cunku yaratiklara taktik uygulamiyosun" yahu ne taktigi wow da taktimi uyguluyorsun sen moblara :) moba taktik falan olmaz mobları acarsın gidersin onlar tanklar sen kesersin en az yatan char guardian ve necro. suan 50 leve a geldim nerdeyse kasmasi aşiri rahat cok zevkli ve hiç baymıyor. spvp giriyorsun 5 mob u cıkar adamlar yanıan gelmeye korkuyor ordadacok zevkli.

Bunlar hep kişisel şeyler oyunu genellemek lazım. yani sana necro sıkıcı bana cok zevkli sana ranger süper bana kötü bunlar hepimize göre deişir. Yada rangerda taktik gibi şeyler bunlar mümkün degil hepsinde cok fazla taktik var .Deginmedin isabet olmus cunku 3-5gün oynanip bütün bir clası degerlendirmen imkansız ne wow da ne gw de hiç bi oyunda. 1 charı degerlendirmen icin bütün ne varsa gerekli gereksiz herşeyini acip son level a ulasip artık skil vs herşeyin bitmiş olması lazımki incele. sen daha oyunun basındaki wep skilleriyle clas yorumlaıssın. yada spvp girip orda herşeyi acıkken karambolde oynadın oyunu.

Tekrar yaziyorum WOw da bg nasıl önemsiz arena gercek pvp alani sayılıyorsa gw dede spvp = bg WWW=arena dir pvp konusurken. www de de o skillerin acık olmuyor yani kasman gerekiyor

• sen yorumunda haklısın çünkü ben doğru düzgün anlatamadım demek istediğimi. anlatamadığım içinde diğer arkadaşta yorumunda haklıydı.

ozaman şöyle söylim ben çok basit bir yorum yapıyorum yani şöyle düşün her klassın 1 silahından yola çıkarak yorum yapıyorum. örneğin necro nun staffı rangerın long bow u. yani utility leri hiç hesaba katmadım. dediğin gibi 3 günde bir class a yorum yapacak seviyeye gelemessin. bende buyüzden sadece 5 skillden yola çıkarak yorum yaptım öyle diyelim. böyle düşününce necronun rangerdan ve diğer classlardan daha taktiksel olduğuna karar verdim. demişsin silah değiştirince ve utilityelri açınca 15 skill oluyo. ama necronun 2 silahtan 10 skilli f1den 5 skilli utilitlerden 5 skill ve 0 slotundaki formdan 5 skill geliyo oluyo 25 skill. yani en başından demek istediğim buydu. nekadar çok skill okadar kombinasyon. çünkü bunda wowdaki gibi gereksiz skiller yok. 25 skillin varsa hepsi gerekli. ama wowda 100 skillin olsa anca 20si ni kullanırsın. ben en başta bunu kastettim necro taktiksel diye. kasarken taktik uygulanmadığı içinde necro sıkıcı dedim bunun garip bi tarafı yok. çünkü ben necroda veteran mobları keserken çok zevk alıyodum acayip kombinasyonlarla bossu hiç canım gitmeden kesiyodum. ama sıradan moblara aynı taktikleri uygulamadığımdan necro sıkıcı geliyo. yani taktik uygulamıyoruz derken bunu kastediyodum. sen mesajında haklısın ona itirazım yok. çünkü ben beceremedim anlatmak istediğimi. önemsiz bi mesaj olarak yazdığımdan yorum geleceğini bile düşünmemiştim

• Nie önemsemiyim canım gorusunu bu son mesajını yazsan kimsenin itirazi olmazdı zaten
  • Yok necro böyle, ranger böyle, elementalist böyle demek saçma, oyun 1v1 oyunu değil, takımda kapışınca her class önemli hale geliyor. Thief ve warrior varsa takıma stealth verebiliyorsun, mesmer ve engineerin varsa condition silebiliyorsun toplu halde, ne biliyim necro ve warrior varsa alan confusion atabiliyorsun vs.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.