Şimdi Ara

Ne zaman açıklanır? ( Anket )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Ne zaman açıklanır? ( Anket )

(En Son Oy Tarihi: 11.7.2024)
Giriş
  • 10 Temmuz lobisi patladığına göre bir daha tahminleri alabiliriz.Bir önceki ankette %38' lik oranla 10 temmuz lobisi başı çekiyordu.

Son 6 yılın sınav sonuç tarihi ve bu tarihler arasındaki gün sayısı -> Ne zaman açıklanır? ( Anket )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memo for money -- 10 Temmuz 2024; 10:30:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam hatırladığım kadarıyla 2022 senesinde tam 1 ay sonra yani 18 temmuzda açıklanmıştı. Bu sene ise bu hafta açıklanırsa cuma günü yani 12'sinde, haftaya açıklanırsa da 16 veya 17 temmuzda açıklanır diye düşünüyorum 15 temmuz tatil olduğu için o gün açıklanmaz bence. Oy olarak 12 temmuz dedim bakalım teyakkuzdayız Ne zaman açıklanır? ( Anket ) 

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Hocam tabloyu GPT çizdi yanlışlık olabilir, şimdiden affola.

Ben de 12 temmuzda açıklanacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memo for money -- 10 Temmuz 2024; 10:48:25 >
  • Memo for money kullanıcısına yanıt

Hiç sıkıntı değil hocam benim de girdiğim sene olduğu için aklımda kalmıştı ondan dedim ben de :D 12 temmuz 4 oyla önde gidiyor bakalım ne zaman açıklanacak

• Up beyler!

• 12 temmuz da 33 gün geçmis olur bu da rekor olur ais takvimine baktım 10 u için 3 4 tane işlem varmış ama 11 i için herhangi bir işlem yazmıyor üstelik son 5 yılda 3 kez 32. gün açıklanmış yarından ümitliyim

• Hala görmeyenler için ufak bir up.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.