Şimdi Ara

Ne yapmam gerekiyor sizce? Kadınları anlama kılavuzu ne olabilir? Başından geçenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncellikle herkese iyi yıllar dilerim,

    27 yaşındayım. Master yeni bitti. Askerlik sorunum yok. Evim var. Aylık 3000-3500TL kazancım var. 1.84 boyundayım. Çok sportif durmasamda oturaklı bir görünüşüm var. İnsanlara karşı hiçbir zaman ön yargı beslemedim. Herkese iyi davranmaya çalışıyorum.

    Şimdi diyeceksiniz bunları neden yazdı diye. Şu yaşa kadar ilişkiler yaşadım. Birisi 4 sene idi. Üniversitede başladı. Ardından beraber mezun olduk üniversiteden. O evine döndü. Ben 5 saat yol gidip sadece yarım saat görmek için buluşuyordum. Benimde elbette hatalarım olmuştur ama gitti eski sevgisiyle görüşmeye başlamış evine dönünce. Bunu da aileler tanışmadan 1 hafta önce öğrendim. Senle çok görüşemiyordum. O bana yakın. Ara sıra taklıyorduk dedi. Özür diledi bunları rağmen aldatmadığını söyledi. Kavga ederek ayrıldık. 6 ay kendime gelemedim. Uğraştım ancak olanları unutabildim.

    Ardından birkaç kişi daha girdi hayatıma. Ama çok sürmedi birkaç haftayı geçen olmadı. Son olarak 6 ay birisiyle beraber oldum. Başlarda hakikaten uyumluyduk. Çoğu lafına davranışlarına anlayış gösteriyordum. Birazda sen aşağından almazsan karşıdakinde göremezsin diyorum. Yaşayacağı yeri göstermek için evime çağırdım. Dedim burası evin istediğin gibi mutfağın salonun olacak. Evlenince herşeyimizi hazır edeceğiz diyordum. Benimsemiş gibi duruyordu. Oda seviniyordu en azından gördüğüm kadarıyla. Ama her şeye ayrılalım demekten başka lafı yoktu. 1 hafta ayrı kaldık. Hem kafa dinleyelim hem de önümüze daha iyi bakalım diye. 1 hafta sonra mesaj attı buluşalım diye kabul ettim. Neyse barıştık. Bana 3 gün sonra eski sevgilisine gittiğini tartıştığını ve saat çok geç olduğundan kaldığını söyledi. Ama arasında bir şey geçmediğini anlattı. Tabi başından aşağı kaynar sular döküldü. Kavga ettik 2 hafta sonra dedim güvenmek zorundayım artık birine deyip affettim. Hem de kendimce eğer büyüklük yaparsam eski davranışlarını tekrarlamaz diye düşündüm.

    Ama yanılmam çok sürmedi. Kafasına göre sosyal hesaplarından erkeklerle konuşuyordu. Sonra gelip bana anlatıyordu. Yapma aramızı açacaksın dememe ancak konuşmayı seviyorum diyordu sadece. Zaten arkadaş olarak konuşuyorum diyordu. Hiç seni aldatır mıyım gibi laflar ediyordu. Bende kondurmak istemiyordum birazda. Son olarak gene kafasına göre erkekle konuştuğunu söyledi. Şu gün buluşacağız üçümüz dedi. Bende kırılmasın diye kabul ettim. Ama buluşmadan önceki gün benim halim yok gelemeyeceğim dedim. Sende gidip buluşmazsın herhalde diye mesaj attım. Ki aynan şu cevabı aldım. Gelmezsen ben tek buluşurum. Kocam mısın bana karışacaksın dediği anda ağzıma geleni saydım ve ayrıldım.

    Şimdi düşünüyorum yaşıtlarımın çoğunluğu evlendi ve ben sadece onların düğününde bulunuyorum. Kötü birisi değilim. Aldatma gibi kırıcı laflar etme gibi bir olay yapmadım. Türkiye'de aklı başında olan birisi yok mu ben mi rastlayamadım. Artık garipsemeye başladım durumu. Benimde elbette hatalarım olmuştur ama birisini aldatmak gibi bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Gerçekten bu durumdan sıkıldım artık.

    Başta kendim için verdiğim bilgiler şunun içindi. Yani en azından benim dış görünüşüm olarak bu hareketleri yapmadıklarını biliyorum.

    Tavsiyenizi sadece istiyorum. Ne yapayım karşımdakini azarlayım mı ilişkide? Bundan mı anlıyor kızlar? İtip kakayım mı? Sürpriz mi yapmayım? Ciddi düşünmeyip sadece eğlenip bırakayım mı? Kadınları anlama kılavuzu elbette yok da sorun bende mi biraz bunu öğrenmek istiyorum. Geçen arkadaşlarla buluştum konuyu açtım ama onlarda işin içinden çıkamadılar. Ne kadar anlayış göstermeliyiz mesela?

    Herkes iyi kötü fark etmez tavsiyede bulunmasını rica ediyorum. En azından başından böyle olaylarda geçen varsa tecrübelerini paylaşabilirler. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.







  • "27"den sonrasını okumadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım kendine uyan kişiyi bul
  • "Kadınlar" onları çözemezsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öldü.

    "Kadınlar" onları çözemezsin

    En azından ne istiyorlar. Böyle kimseye yaranamadım. Ciddi düşündüğünü belli mi etmemek gerekiyor. Belirli bir zaman beraner olup, olursa mı ciddi düşüneceksin.
  • pspez P kullanıcısına yanıt
    Kitaplarla olacak iş degil abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öldü.

    Kitaplarla olacak iş degil abi

    Kitap değil zaten. Tecrübeli arkadaşlarda paylaşabilirler. Nasıl evlendiklerini, karşısındakine anlayışı ne kadar gösterdi gibi. Bende bir hata olduğunu düşünüyorum. Bütün kızlar aynı davranışları yapmazlar herhalde.
  • Yaranmak için hiç uğraşma yaranamazsın. Onun için salla gitsin ciddi düşünene ciddi birlikteliğin olur düşünmeyen le de sen dalganı geç en azından ayrıldık diye üzülme. Ben şahsen öyle idim bekar iken. Baktım bunda ciddiyet yok fazla sallamıyordum ün okurken biri vardı hayatımda baktım tanıdıkça manyaklaşıyor ilk tanıştığımda hanım hanımcıktı. Baktım zıvanadan çıkıyor senin dediğin gibi ben erkeklerin evine giderim kalırım arkadaşım onlar falan diyor. Cidden erkeklerle fazla içki dışlı oldu sonradan. Birgün çağırdım konuştum ama ayrılmayı kafaya koydum ona dedim ki o erkek arkadaşlarına fazla güvenme birgün atarlar seni eve sabaha kadar zıplatırlar sonra satarlar. bu havan cihan da kalmaz dedim. Bayağı bozulmuştu. Ayrıldık ı konuşmadan sonra. Başka bir hatunla çıktım ardından o zaman kendi geldi konuşmaya ne düşünüyorsun dedi bu kızla evleneceğim dedim suratı bayağı kötü olmuştu. Atara atar gidere gider yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Yaranmak için hiç uğraşma yaranamazsın. Onun için salla gitsin ciddi düşünene ciddi birlikteliğin olur düşünmeyen le de sen dalganı geç en azından ayrıldık diye üzülme. Ben şahsen öyle idim bekar iken. Baktım bunda ciddiyet yok fazla sallamıyordum ün okurken biri vardı hayatımda baktım tanıdıkça manyaklaşıyor ilk tanıştığımda hanım hanımcıktı. Baktım zıvanadan çıkıyor senin dediğin gibi ben erkeklerin evine giderim kalırım arkadaşım onlar falan diyor. Cidden erkeklerle fazla içki dışlı oldu sonradan. Birgün çağırdım konuştum ama ayrılmayı kafaya koydum ona dedim ki o erkek arkadaşlarına fazla güvenme birgün atarlar seni eve sabaha kadar zıplatırlar sonra satarlar. bu havan cihan da kalmaz dedim. Bayağı bozulmuştu. Ayrıldık ı konuşmadan sonra. Başka bir hatunla çıktım ardından o zaman kendi geldi konuşmaya ne düşünüyorsun dedi bu kızla evleneceğim dedim suratı bayağı kötü olmuştu. Atara atar gidere gider yaparım.

    Erkekler olarak mı biz çok ince düşünüyoruz. Kızlar mı çok geniş yoksa biz mi geri kafalıyız anlamadım artık. Gidip burası evim olacak diye mobilya bakar ama erkek arkadaşlarından da eksik kalmazlar. Bir de evlensek bile sen ayrı onlar ayrı oldu demişti. Bunları nedense yutuyordum lafları. Bende de sorun var fazla anlayışlı da olmamak lazım sanırım.




  • Kadın kısmında şöyle bir anlayış var. Bana erkek mi yok havasındalar biri olmazsa diğeri diyorlar. Ama bu erkek tecrübelerinin sonunda dağıtıyorlar sonuçta her tanıştığı kişi bir iz bırakıyor. Sıra sana geldiğinde abla çok deneyimli sen çırak kalıyorsun yanında böylesini gördüğünde arkana bakmadan kaçacaksın. Fazla üzülmeye de gerek yok. Ama sana sen olduğun için değer verip seven birine rastlarsan peşini bırakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Kadın kısmında şöyle bir anlayış var. Bana erkek mi yok havasındalar biri olmazsa diğeri diyorlar. Ama bu erkek tecrübelerinin sonunda dağıtıyorlar sonuçta her tanıştığı kişi bir iz bırakıyor. Sıra sana geldiğinde abla çok deneyimli sen çırak kalıyorsun yanında böylesini gördüğünde arkana bakmadan kaçacaksın. Fazla üzülmeye de gerek yok. Ama sana sen olduğun için değer verip seven birine rastlarsan peşini bırakma.

    Üzülmeyi unutturdular sağolsunlar artık. Başlarda iyi başlıyorda sonrası gelmiyor. Pek kimse evlenmek istemiyor sanırım. Bir de evlensek bile karışamazsın muhabbeti. Ben bunları babamda bile görmedim lafları. Her kızda bunu gördüm. Görende saraydan çıkma hepsi.
  • Evlenmediğin iyi olmuş evle sen daha kötü olurdu kavga dövüş boşanırdın bazen kötü gibi görünse de uzun vadede iyiki ayrılmışım dersin tabi bunu ileriki dönemde sevdiğin ve seni seven biriyle beraber olduğunda anlarsın. Şimdi sen her ayrılıkta parça parça üzülüyorsun o hiç üzülmüyor ama şu var o şahsiyet yıllar sonra dönüp ardına baktığında toplu bir yıkımla karşılaşıyor yıllar geçmiş üstünden geçilmiş pişmanlık oluyor sonra. Bizzat tanıdığım bayan arkadaşlarım var şimdi sap sap geziyprlar. Hep bu yüzden. Zamanında çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmekten. Yaş 35 olmuş halen bekar 5 sene daha evlenmese çocuğunun olacağı bile şüpheli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Evlenmediğin iyi olmuş evle sen daha kötü olurdu kavga dövüş boşanırdın bazen kötü gibi görünse de uzun vadede iyiki ayrılmışım dersin tabi bunu ileriki dönemde sevdiğin ve seni seven biriyle beraber olduğunda anlarsın. Şimdi sen her ayrılıkta parça parça üzülüyorsun o hiç üzülmüyor ama şu var o şahsiyet yıllar sonra dönüp ardına baktığında toplu bir yıkımla karşılaşıyor yıllar geçmiş üstünden geçilmiş pişmanlık oluyor sonra. Bizzat tanıdığım bayan arkadaşlarım var şimdi sap sap geziyprlar. Hep bu yüzden. Zamanında çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmekten. Yaş 35 olmuş halen bekar 5 sene daha evlenmese çocuğunun olacağı bile şüpheli

    Benim bir kız arkadaşım anlatmıştı arada dertleştiğim. Sen üzülürsün kızlar 1 hafta sonra çoktan başkasıyla konuşmaya başlamıştır diye. Çok boşlukta kalıyorlarmış unutmak içinmiş. Bunlar nasıl evlenecek anlamıyorum. Her tartıştığında düşünsene başka erkeklerle konuşmaya başladığını.

    Benim tek çıkardığım sonuç. Hiç kimseye tam güvenme. Hep şüphe et.




  • Neden kadınlar seni anlamaya çalışmasın?
    Farklılığını göster dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altıpatlar

    Neden kadınlar seni anlamaya çalışmasın?
    Farklılığını göster dostum

    Ben anlamaya çalışanı bulamadım. Her şeyi senden bekliyorlar artı olarak da beğenmiyorlar yaptıklarını. Ben kızım hassasım. Ben kızım yürütme beni. Ben kızımla başlayan onlarca cümleleri var.
  • Haketmeyen kızlarla zaman kaybetmişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede yaşıyorsunuz yahu bu ne böyle önüne gelen kız yollu çıkıyor.
    Bence annenize söyleyin köyden kız bulsun gerçi artık onlarında aşağı kalır yanı yok ya...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarı tutturamıyorsun demek ki. Sana tavsiyem gereğinden fazla değer verme. Evlilik düşünen biri Baska erkeklere chatlesmez. Sen o kadar anlayışlı olursan kız gevşer. Ciddiyetin ile gevşekligin net olsun. Direk irtibatı keserim değerini anlar ve o tek şansını da kaybetmiş olur. Teorik olarak ikinci şansı vermek hatadır. Umarım doğru kişiye ulaşırsın. Sorun olursa yardım ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeGerekVar.

    "27"den sonrasını okumadım.

    Yine zorladım okudum ama 184 den sonra ben de koptum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MFSU

    Ağabeyim,benden yaşça büyüksün ama sana diyeceğim tek şey (okudum) kendinden taviz verme.Bak hep başkaları üzülmesin kırılmasın diye bir şeyler yapmışsın kendin yazdın e ne oldu?

    Kendi hayallerini,isteklerini ikinci plana atmayıp karşındakine "benim kurallarım bu" diyebilmelisin,o zamN sıkıysa bıraksın.Bırakırsa da 2 gün sonra geri döner.

    Teseskurler cevap veren herkese. Bu devirde daha zor bu isler bunu anladim artik. Kizlar eskisi gibi degil. Erkekten daha erkekler her yonden. Sanki sevgili degilde ulke yonecekler havalarindalar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.