< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay05 -- 16 Mart 2022; 23:21:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
....
-
-
O kızdan olabildiğince uzak dur seni yeterince kullanmış zaten.
Ne kadar düşünürsen o kadar üzüleceksin, üstüne sakın düşme eğer sen üstüne düşersen bu sefer egosunu tavan yaptıracaksın.
Kız yüzüne değil de yapılacak en kötü şey olan dedikoduyu yapmış ve seni elaleme o benim hayalimdeki erkek değil demiş.
Sana böyle şeyler söyleyen bir insan için üzülmeye değmez.
Bas tekmeyi kiminle ne yapıyorsa yapsın.
-
sen onlardan uzak dur,gerisini boşver
-
Ona iyilik değil çıkar alışverişi denir.
-
Hocam o kızdan sana hayır falan gelmez.
Bir an önce onu düşünmeyi bırak yoksa daha çok üzüleceksin.
Kız başka zenginle gönül eğlendiriyor işte bırak gitsin.
-
O kızdan hayır gelmez, kendini daha fazla yormana değmez
Bırak başkalarıda onu kullansın zamanına emeğine yazık ilerde afedersin hocam yanlış anlama ama ne salakmışım dersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ilişkiyi istemediği çok belli maddiyata da fazla düşkün pişman olursunuz benden söylemesi ciddi bir şeyler olsa bile ileride çok sağlıklı bir ilişki olacağını düşünmüyorum
Ben düşünme diyorum sen yan yana çalışıyoruz diyorsun hocam.
Bak böyle düşündüğün sürece daha çok üzüleceksin, bakma görmezden gel çocuğu. Bırak kız mı yok başka, o karakterde bir kız ile yapılmaz zaten, senin dedikodunu yapmış falan filan.
-
uzak dur bence
-
Kız senle evlenmeyecek işte neyini zorluyorsun. Belli yaştan sonra belli yeterlilikleri sağlayamıyorsan ev araba vs. işin çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz gururlu olalım be kardeşim, istemiyorsa keyfi bilir yahuu .. :)
-
Kız açıkça söylemiş istemediğini, sen gidip ciddi düşünüyorum diyorsun objektif olarak kendine dışarıdan bir bak nasıl saçma bir durum anlarsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kesinlikle uzak durun kızdan,zaten aileside baya cinsmiş kız iyi olsaydı bile ailesi yüzünden evlenilmez.Size kız mı yok hocam,böyle birinin sizi kabul etmemesi daha iyi olmuş.
Uzaklaşmak en iyi seçenek görmezden gelmeye başla hatta.
Bu arada ne işle uğraşıyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O kızdan olabildiğince uzak dur seni yeterince kullanmış zaten. Ne kadar düşünürsen o kadar üzüleceksin, üstüne sakın düşme eğer sen üstüne düşersen bu sefer egosunu tavan yaptıracaksın. Kız yüzüne değil de yapılacak en kötü şey olan dedikoduyu yapmış ve seni elaleme o benim hayalimdeki erkek değil demiş. Sana böyle şeyler söyleyen bir insan için üzülmeye değmez. Bas tekmeyi kiminle ne yapıyorsa yapsın. |
Benzer içerikler
- amuda kalkmanın faydaları
- doktor yazısı okuma
- gençliğe hitabe ezberleme
- en iyi clear şampuan hangisi
- en iyi ketçap markası
- black friday ne zaman 2024
- vtouch nedir
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X