Şimdi Ara

ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan yaklaşık 2 hafta önce 1 fizik yazılısı olduk hoca bu yazılımızda Tavsiye ettiği bir kitaptan yaklaşık 14 soru sormuştu bende hocaya gidip bunun doğru olmadığını bu kitabı alanların yüksek yapacağını söylemiştim ama bu olay laf arasında geçmişti.hoca bana bunu açıklamıştı ben de haklısınız deyip gitmiştim. bundan 1hafta önce de birisi okul ziyaretçi defterine hocam sizin bu yaptığınız yanlış öğrencilere parayla soru sattınız yazmış müdür de bu yazıyı hoca göstermiş hoca da bu yaziyi benim yazdığımı düşünmüş hoca bana 3 4 derstir soğuk davranıyordu arkadaşlara sordum bir olay mı oldu diye diye onlar da bana bu olayı söylediler ben de direk benden şüphelendiğini anladım hocayla konuştum hoca ısrarla benim yaptığımı söyledi bana not düşkünü dedi bunu herkese benim yaydığımı söyledi.halbuki hoca okulda en sevdiğim hocaydı geçen sene onla birlikte proje Bile yapmıştık.o da beni çok severdi niye böyle bişey yaptı anlamadım.çok gücüme gitti ne yapmalıyım? Tavir mi alayim yoksa alttan mi alayim? Anlatimda problem olabilir mobilden yazdim teşekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz karışık oldu ama :) yine de yardım eder misiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.