Şimdi Ara

Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 3Gs(43. hafta-tethered-3.1.2)
    En son 3.1.2 ye update edip blackra1n ile jb ve sonrasında yanlış hatırlamıyor isem ultrasn0w ile de unlock yapmıştım. Dün arkadaşım 3.1.3 e spirit ile geçebilirsin diyince ben de denedim fakat restore etmeyi denerken "your iphone is not eligible for restore" benzeri bir mesaj ile karşılaştım. Bunun üzerinede yine ayni arkadaşım en azından şimdi Spirit i kullan ve tethered sorunundan kurtul sonra bir çözüm buluruz dedi.
    Spirit kullanmayı denedim ve program herhangi bir hata vermeden işlem bitti fakat telefon yine iTunes ' a bağlama ekranında kaldı. Ben de restore edemediğim için tekrar blackra1n ile jb yapayım dedim fakat olmadı. Blackra1n kullanınca hata vermeden işlem bitsede telefon sadece kapanıp ayni ekrana tekrar gelmiş oluyor.
    Restore sorunu için google amcadan yardım alıp host dosyasını değiştirerek itunes'un apple a bağlanmak yerine saurik serverına bağlanmasını sağlamayı denedim ama herhangi birşey değişmedi.
    Birkaç siteden gelişmeleri takip etmeyi denedim fakat ortada çok fazla program var fakat neredeyse hiçbiri 3gs new bootrom desteklemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 10 Ekim 2010; 6:18:32 >



  • Yardım
  • Benim durumumda olan 100lerce kişi vardı ne oldu bu insanlara o_O


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.