Şimdi Ara

Ne Yapacağım Konusunda Hiç Bir Fikrim Yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler neden bilmiyorum bu konuyu açarken sanki evime gelip aileme sığınmışım gibi hissediyorum.Dip not olması gerekiyordu ama sonuna kadar okumayan olursa diye bilin yani.

Olay şu beyler ; Şimdi bi kız var beyler kızı seviyorum ask.fm isimli saçma sapan sitede ona yavaş yavaş onu sevdiğimi falan anlattım 2 gündür anlatıyorum normal chat yapar gibi konuşuyoruz tabi kim olduğumu bilmiyor(bundan emin değilim(yani artık))(parantez içinde parantezi anlatmak için açtım bu son parantezi).Kız bugün peki dedi kabul ettim kim olduğunu söyle sevgine güveniyorum falan ama bende o cesaret kendime güven yok.Buraya kadar her şey güzeldi işte seviyorum kabul etti falan şimdi neden güven ve cesaret yok oraya gelelim ;

Kiloluyum(105),uzun değilim(1.73),daha önce hiç sevgilim olmadı(daha önce 3 kişiyi sevmiştim ama reddedilmiştim)şimdi kız benim kim olduğumu bilmeden kabul etti peki ya ben kim olduğumu söyledikten sonra vazgeçtim falan derse o zaman ne cesaret,ne güven,ne psikoloji kalır.

Son olarak da evet o sizin saçma sapan yazanları betimlemek için söylediğiniz ; Pc başından kalkmayan,şişman,sivilceli ergenlerden biriyim ama mantık olarak hiç bi zaman ergen olmadım. Her neyse tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var.

• tavsiye edecek birşey yok kimlik açıklamadan sevgi kabulmu edilir kız kimbilir ne hayaller kuruyordur beğendiği varsa o sanıp. senin çıktığını öğrenince ayy çok tatlısın ama biz sadece arkadaş olarak kalabiliriz canm cicim dicek sende kahrolcan. hiç açıklama derim.

not : bu kadar da kafaya takma kız işlerini hiçbir kız vazgeçilmez değildir hiç bir kızada öle körü körüne deli gibi aşık olunmaz. tabi sen şuan ergenlik dönemlerinde olduğun için oluyor büyü biraz hepsi gider sadece mantığınla hareket etmeye başlarsın. "hiçbir zaman ergen olmadım" diye birşey yok bunu derken bile bir ergenlik sezdiriyorsun.demekle olmaz o işler yaşıcan büyücen biraz.

• biraz fazla kilon var...bu durumdan rahatsızsın ee neden kilo verip vücudunu bir şekle sokmakla başlamıyorsun işe.kız konusuna gelince beğenmeyecektir seni bu kiloyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bjk__murat

tavsiye edecek birşey yok kimlik açıklamadan sevgi kabulmu edilir kız kimbilir ne hayaller kuruyordur beğendiği varsa o sanıp. senin çıktığını öğrenince ayy çok tatlısın ama biz sadece arkadaş olarak kalabiliriz canm cicim dicek sende kahrolcan. hiç açıklama derim.

not : bu kadar da kafaya takma kız işlerini hiçbir kız vazgeçilmez değildir hiç bir kızada öle körü körüne deli gibi aşık olunmaz. tabi sen şuan ergenlik dönemlerinde olduğun için oluyor büyü biraz hepsi gider sadece mantığınla hareket etmeye başlarsın. "hiçbir zaman ergen olmadım" diye birşey yok bunu derken bile bir ergenlik sezdiriyorsun.demekle olmaz o işler yaşıcan büyücen biraz.

Fark ettim aslında ergen değilim dediğimde birinin böyle yazacağını :) . Fakat şöyle bir şey var kız kim olduğunu biliyorum galiba dedi, ben de kimim peki dedim,o baş harfi a'mı dedi ve gerçekten A. (Samet ama Abdussamed) ve ben tipime ve kendime güvenim yok dediğimde önemli değil demişti biliyorum her kız böyle der tamam iç güzelliğe önem veren vardır ama dış güzellik hiç mi önemli bi etken değil ? Tabii ki bi fark olacak.

• canım kardeşim o zaman düşündüklerini yap gerçekten birkaç kere çakılmak gerekiyor ki tecrübeyi edinelim. içinden geleni yap ben sana burda fikir veririm ama sen biryere kadar dinlersin beni.tavsiyeye ihtiyacın olursa yaz dertleşiriz tecrübeliyim kız konusundada hayat konusundada.çok şey yaşamışlığım var. şimdi breaking bad izlicem görüşürüz. ama şu olguyu kafandan at kızlara çok değişik ulaşılmaz farklı varlık gibi yaklaşma o da senin gibi insan hatta çok daha aciz.basite indirge kızları başta onu hakediyorlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Ağustos 2012; 6:13:06 >

Ayrıca

göbeğini tepsi olarak kullanabiliyor musun?

göbeğine protez ayak yaptırmayı düşünüyor musun?

Aile fotoğraflarında neden sadece kulağın var?

arabanın ön koltuğu neden yok?

araba kullanırken direksiyonu göbeğinle mi çeviriyorsun?

Not: <Bu mesaj konu sahibinin bu yaşta ve boyda ne kadar fazla kilolu olduğunu anlaması ve sosyal hayatta kız konusu olsun başka konular olsun nasıl zorluklar çekebileceğini görmesi ve bir an önce kilo vermeye başlamasına teşvik edilmesi için atılmıştır. >

Fenerbahçe S.K

• Kardeşim biraz gerçekçi olacağım ama gerçekçi olmak lazım. Bi kere kim olduğunu söyleme çünkü reddedecek. İkinci olarak bundan 2-3 yıl önce ben de obezdim. Ne yazık ki o görünüşle sevdiğin/hoşlandığın kızları etkileyebilmen, güzel bir ilişki yaşaman çok zor. O yüzden hayatında radikal kararlar alıp, kilo verebilirsin. Buna odaklanmalısın bence.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.