Şimdi Ara

Ne olduda bu hale düştün TÜRKNET?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 32mbps hızım var şu an 1mbps hız alıyorum akşam sabah farketmez günün çoğu böyle. Taşıma başvurusu yaptım tel no eksik diye reddettiniz lütfen düzeltin artık yoksa komple iptal edicem. Düzgün müşterilerinizi kaybedeceksiniz boyle giderse.

    Ne olduda bu hale düştün TÜRKNET?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 3 Mart 2019; 17:55:13 >



  • An itibari ile boş modemde download 0.10 sabit, uoload 12 YAPA.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3-4 saattir kanser olacağım. 51/4MBPS TürkNet ve 88/4MBPS Millenicom kullanıyorum.
    TürkNet ile hemen hemen her hafta İstanbul'da ya santral çalışması, ya planlı bakım çalışması yada POP Noktalarında bakım çalışmaları yapılıyor.
    Ben şuan 0-50KBPS arası hız alabiliyorum, 5MB program indirmek istedim 15 dakika boyunca 400KB anca indi, sık sık bağlantı hatası veriyor.
    Hat değerlerim gayet iyi, SNR Margine 33DB dolayında seyrediyor. Milleni ile hiç bir sorunum olmamasına karşın, TürkNet tam bir Allah'ın belası konumunda.
    Daha önce Vodafone ile 76MBPS kullandım, Vodafone, Milleni, DsmartNet, Superoline ve Türk Telekom ile ortalama 3-4 ayda 1 defa belki bir çalışma nedeniyle 1-2 saat bağlantım giderdi, TürkNet'de her hafta muhakkak bir bahane ile internet hızları patatese bağlıyor, ben şuan 56K hızlarındayım. Kaç defa kayıt açtım ama bunlar nato mermer, nato kafa.
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    hocam vodafone bunlardan kat kat daha iyi ben kullandım arıza oldugu zaman bile otomatik sistem söylüyordu telefonda. türkiyedeki hızlar falan alakası yok bunlar mahvetti interneti ya çalışma var ya da bi işler ceviriyorlar. milleniye başvuru yaptım son aşamada türknet reddetmiş sebep telefon numarasını yazmam lazımmmış.

    Fırıldak gibisin türknet çatlasanda patlasanda kurtulacam senden
  • dünkü kaydıma dönüş yapmışlar hız sorunum çözdüldü umarım bir daha olmaz
  • yav bende 30mbit hız gözüküyor ama instagram sayfa yenilemiyor geç videolar zor yükleniyor. Bu nasıl iş çözemedim
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Facebook gruplarında gördüğüm kadarıyla Facebook ve Instagram da genel bir yavaşlık mevcut imiş. Nedeni için bir bilgi yok şimdilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    Facebook gruplarında gördüğüm kadarıyla Facebook ve Instagram da genel bir yavaşlık mevcut imiş. Nedeni için bir bilgi yok şimdilik
    valal hocam 1-2 haftadır böyle. Bi de mobil veriye geçince sorun kalmıyor wifiye geçince sorun oluyor. bizim netten olduğu belli yani. başka wifide de sorun yok
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Selamlar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yaşamış olduğunuz bu sorununuzu bize OİM, MOİM veya IVR üzerinden bir destek kaydı açarak iletirseniz hizmetinizi detaylı olarak kontrol edip size geri dönüş yapabiliriz. İsterseniz bana PM üzerinden de ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadarıyla size yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    TurkNet ile Facebook un bir şirket aracılığı ile ara bağlantısı vardı sanırım, tracert de Facebook peering gibi bir şey gördüm diye hatırlıyorum sanki. Facebook ile Instagram zaten aynı yerin malı. Sanırım o kapasitede de bir sıkıntı olabilir. İkisini de pek kullanmadığım için :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Selamlar, sorununuzun çözülmesine sevindik. Tekrar bir sorun yaşamanız durumunda bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi kullanımlar dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dm kontrol eder misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Online işlemlerden 5-6 dan fazla kayıt oluşturdum 1 kere bile adam akıllı ilgilenmediler. Şuan hastanede nöbetteyim eve geçtiğimde en kısa sürede sizinle paylaşacağım. Verdikleri cevap şu şekilde ya sorun görmüyoruz diyorlar ya da 3 farklı hız testi atın diyorlar. 3 farklı hız tesinde anlamadıkları nokta şu internet sabahtan aksama kadar yavaş demiyorum mesela yavaşladığı an 4-5mbit hız çıkıyor sonraki testte 20mbit çıkıyor. 33mbit çıkması da sorun yok olduğu anlamına gelmiyor 4-5mbit hız anlık düşmeler oluyor, bana o sıra internetinizi yoğun kullanmışsınızdır diyorlar. Ve 20mbit çıkıyor ama internet hala yavaş. Yani tek bir cihazda sorun yok tel,bilgisayar vs hepsinde bariz sorun yaşıyoruz. Özellikle akşam saatlerinde internet çok yavaşlıyor, twitch platformunda 360p , 480p yayın kalitesini geçemiyorum. Instagram videoları açarken bariz bekliyoruz, sayfa yenilemeler çok ağır. Faturaları geciktirmeden yatırıyoruz ama karşılığını alamıyorsam neden devam edeyim sizlerle.

    Ne olduda bu hale düştün TÜRKNET?

    Destek no: 23494025

    Evime gelip bağlantı kontrol testini nasıl sağlayabiliyoruz, hiçbir türlü ikna edemedim internette sıkını yaşadığıma. En son ki şikayetimde böyle devam ederse kapattıracağımı dile getirdim zaten, şuanlık bir düzelme de olmadı yine ilgilenmediler. Son demleri oynuyoruz gibi.




  • TurkNet'den 35 mbitten geçen sene sorunsuz kullanıyordum, son dönemde 8 - 10 civarında geziniyor paketi 100 mbit çıkarttım bu seferde 20mbit görüyorum bariz kısıtlama var. Hat değeri olarak 145mbps çıkıyor ve daha önce 50-60mbps de görmüştüm. Çok çözüm odaklı yaklaşmıyor TurkNet ben Netspeed'e geçicem sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.