Şimdi Ara

Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz? Ve... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
11
Favori
71.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyi kötü çirkin

    quote:

    Orijinalden alıntı: KuzuXx

    quote:

    Orijinalden alıntı: iyi kötü çirkin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Caipirinha

    Para ne sağlık verir nede mutluluk. Bizim eve her ay 40-45 bin lira giriyor, ama en yakın arkadaşım intihar etti, babam şu an hasta, hastalığı ne olduğuda belli değil. Ben desen baltaya sap olamamış bir tipim, üniversiteye ailemin isteğiyle giden birisiyim işte, hayattan fazla bir beklentisi olmayan.

    Annem desem dünyanın en iyi insanı, ama çevremizde aile dostu dediğimiz insan yok, herkes bir çıkar peşinde. Hayatta gerçek dost olarak saydığım 2 kişi var, biri kardeşim, diğeride köpeğim. Başka dostum yok.

    Şu an çok kötüyüm.

    bırak ya evime 40 -45 bin girecek huzur girmeyecek ben buna inanmıyorum. hastalık ayrı birşey geçmiş olsun fakat huzurun girmemesi mümkün değil.

    O Durumun Birazda Pisikolojik Olduğunu Düşünüyorum Ben. Çok Paran Olduğunda Otomatikmen İnsanların Çıkar Düşkünü Olduğunu Düşünüyor İnsan. O Yüzden Geliri Yüksek Olan İnsanların Pek Eşi Dostu Olmuyor. Davul Bile Dengi Dengine Derlerya

    40-45 bin para kazanayım ayda yemin ederim gidip huzuru satın alırım. 40-45 bin para kazanan adamın eş surat yapmaz zaten.

    ayda 40-45 bin kazanıyor olabilrsin...
    bir çizgi tutturmuşsun normaldir...
    karlı bir işse paylaşsan sevinirdik...




  • kayme tedavülden kalkalı 200 yıl oldu artık lira kullanıyoz:)
  • Millet kazaniyor abi. Allah daha cok versin.
  • İnşaat para alıyorum sayılmaz babam usta onun yanında amelelik yapıyoruz işte okumadık zamanında
  • Avukatım. Yukarıda bir arkadaş avukatlar iyi kazanıyor demiş ama yok öyle birşey. Hele ki benim gibi bağlı avukatlık yani başkasının ofisinde calışıyorsanız. 1 yıllık avukatım. Üzerimde 120 Hukuk, 50'ye yakın ceza dosyası var. Sabah 9 akşam 7 çalışma saatleri. Cumartesi de dahil. aldığım para ise 1.750 TL... Coğu 1-2 yıllık avukat ne yazık ki bu şekilde. Dışarısı avukat kaynıyor özel üniversiteler sağolsun. Cevreniz de yoksa ofis acacak işler zor. Yani seve seve belediye veya kurum avukatlığı düşünebilirim. En azından maaşı 2500-3000 arası. Sırf ev kirası faturalar 1000 TL tutuyor
  • LCW'de iş buldum önce belirteyim 15 Ocak'ta yazdığım mesaja göre artık sanırım iyi bir gelirim olacak Part-time ama iyisinden para kaldıracağım gibi duruyor. 3-4 ay çalışıp o parayla ya ingilizce kursuna gideceğim ya da okulu bırakırsam dershane paramı çıkarmış olacağım.


    @MeaCulpa_27 hocam size bu akşam bir PM atabilirim hukuk konusunda.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.