Bildirim
Ne kadar güzel bi'şarkı :( :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dinlerken avatardaki gibi mi oluyorsun?
Dinlerken avatardaki gibi mi oluyorsun?
Sayılır
_____________________________ -
bir dakikamı geri istiyorum _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
bir dakikamı geri istiyorum
alamazsın.
şarkı iyidir, çok iyidir.
quote:
Serdar Ortaç : topu topu 7 nota var kaç farklı beste yapılabilir ki.
quote:
Orijinalden alıntı: AweSome!
quote:
Serdar Ortaç : topu topu 7 nota var kaç farklı beste yapılabilir ki.

AweSome!
_____________________________ Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp -
Daha önce ROCK ve Metal dinlememiş arkadaşlar lütfen dinlemeyin. Ya da acayip mesajlar atmayın. Şarkı gayet başarılı adamlar gitarı konuşturmuş resmen. Ritim gitar ezgileri çok hoşuma gitti.
_____________________________ Başlangıç Elektro Gitar Paketi (SIFIR 466TL) DÜKKANDA -
Müzik zevki olan her arkadaş beğenir öyle bi'yapısı var. Gitar konusuna katılıyorum 1.10 da karşılıklı gitar geçişleri harika.
güzelmiş
AweSome! @ Varsa böyle şarkılar bu konuda paylaş lütfen yada ö.m yolla isimlerini.
_____________________________ Başlangıç Elektro Gitar Paketi (SIFIR 466TL) DÜKKANDA -
Hiç birşey hissetmedim... ben sevmem ki böyle şarkıları neden dinletiyorsun bunları bana. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: pog
Hiç birşey hissetmedim... ben sevmem ki böyle şarkıları neden dinletiyorsun bunları bana.
zorla mı dinlettiler?_____________________________ -
harika _____________________________ -

guzel
Teşekkürler yorumlar için bu konu üzerinden giderim ya da P.M olarak :P _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler