Şimdi Ara

Ne adammış be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mehmet topalı fener aldı herkes aaa uuu diyo ben oynadığı futbolu hiç beğenmezdim ve her maç küfür ederdim kendisine şahsen.. bizde oynayıp fenere gidince birden değerlendi mi ne oldu anlamadım ki? sürekli saçma sapan uzaktan şut çeken ve yan pas yapan bi adamdı benim bildiğim..



  • melo yerine topal alınsaydı yönetim istifa diye açılan konular olurdu mutlaka
  • şimdi aklıma geldi, yan pas yazmışım.. öyle yapsa yine iyi.. topu alıp geriye dönüyodu sürekli.. atağa çıkamıyoduk onun yüzünden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bdurmus

    Mehmet topalı fener aldı herkes aaa uuu diyo ben oynadığı futbolu hiç beğenmezdim ve her maç küfür ederdim kendisine şahsen.. bizde oynayıp fenere gidince birden değerlendi mi ne oldu anlamadım ki? sürekli saçma sapan uzaktan şut çeken ve yan pas yapan bi adamdı benim bildiğim..

    Aynı fikirdeyim Mehmet Topal bizden gittiğinde çok sevinmiştim
  • çok defansif oynuyor, neredeyse stoperlerle yan yana oynuyor. İyi bir top kesici ama oyunu tek yönlü oynuyor. Topal ne bi emre, ne de bi Melo seviyesinde değil.
  • Evet işin birde bu yönü var Topal hiç bir zaman bizde veya Valenciada kalbur üstü oyuncu olmadı sadece görev adamıdır ve karakteri düzgündür.. Şuan bize gelse istenilen şekilde yararlı olamazdı... Kendisi için hayırlı olsun tabiki ezeli rakibe gittiği için başarılar diyemiyorum
  • Emre mi mehmet mi diye sorsalar hiç düşünmeden emre derdim... Bu saçma transfer politikasıyla fenerden

    bir cacık olmaz. Ayrıca belli bir bonservis parasıda verdiler ...



    Fenerde para var ama sistemli şekilde belli bir proje koyupta ilerlemiyorlar ... Para var ama bunu özellikle futbolda hiç bir zaman


    ciddi başarıya dönüştüremeyecekler... Bu yönetimleri kaldığı sürece tabi
  • Ustalardan inciler adam Euro 2008 en iyi ön liberolarindan biriydi.
    Sonraki dönemde agir sakatlik ve kosmayan yildizlar ile bogustu durdu bir halt bilmeden sallamaniz yokmu.
  • Mehmet Topal Galatasaray transfer olduğunda yani 2006-2007 sezonunda [ o zamanlar 20-21 yaşında] kötü bir performans gösteriyordu. O sezon fazla forma şansı da bulamadı zaten.
    Bir sonraki sezon bir anda müthiş bir form yakaladı. 2007-2008 sezonunda yaklaşık 50 maçta forma giydi. Çok iyi bir performans göstermeye başlamıştı ve örümcek lakabını aldı. O sezon Galatasaray ligi şampiyon bitirdi. Tam 79 puan topladık. En yakın rakibimize 6 puan fark attık. 34 maçta sadece 23 gol yedik. Yanılmıyorsam o sezon tam 19 maçta gol yemedik.

    Hemen ardından Avrupa Şampiyonası başladı. Galatasaray ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mehmet te kadroya alındı. 4 yada 5 maçta forma şansı buldu. Son anlarda yediğimiz golle Almanya ya elenmiştik yarı finalde. O maçta stoper olarak oynamıştı. Performansı da fena sayılmazdı.

    Mehmet Topal Galatasaray daki son senesinde gerçekten kötü performans sergiliyordu. Bu doğru. Fakat kesinlikle kötü oyuncu değildi. 1.000.000 € bedelle aldığımız oyuncuyu 5.500.000 € bedelle sattık. Bu takıma hizmet etti. Adı hiçbir zaman futbol dışında anılmadı.
    En sonunda da bu takıma para kazandırarak gitti.

    Şuan milli takımın ön liberosu. Ön libero denince yerli olarak akla gelen ilk isim Mehmet Topal. Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı. Bizde alabilirdik. Felipe Melo varken ne gerek var diyeceksiniz fakat Melo nun da durumu net değilki.
    Ayrıca Melo olsa bile alınabilirdi. Mehmet stoperde de oynayabiliyor. Valencia da birçok maçta stoper olarak oynadı.

    Bazen Mehmet i ön liberoda oynatıp Melo yu daha ofansif olarak kullanabilirdik. Şuan Alper in adı geçiyor bizimle. Onun fiyatı da 4.000.000 € - 5.000.000 € arası. O paralara Mehmet Topal ı almak çok daha mantıklı olabilirdi. İlgilenseydik eminim bizi tercih ederdi. İlgilenmedik, o da kendini ısrarla isteyen Fenerbahçe yi seçti.




  • çekememezlik hat safhada. Fenerlilerden çok siz konuşuyosunuz. Gittiyse gitti ne olacak. karaktersizliğe gerek yok
  • Ayrıca Mehmet Topal az da olsa kendini geliştirdi. Emin olun eskisinden daha iyi durumda. İyi bir takımda hiç sırıtmadan oynar. Tam bir görev adamı.
  • Valla niye olay oldu ben de anlamadım. Adam Fenerbahçe maçlarında Alex'i iyi marke ediyordu başka da bir yararı yoktu pek. Hep potansiyeli var ama gösteremiyor kendini diyordum ben, potansiyelin üstüne çıkamadı Galatasaray'da hiç bir zaman.
  • Mehmet Topal Emre degildir, Arda degildir...

    O yüzden üzülmedim...
  • Valencia'ya iyi kakalamıştık, onlarda Fenere kakaladı
    Bomb has been planed.
  • Mehmet Topal aşırı defansif bir oyuncu.Pas yapmasını bilmez,top sürmesini bilmez,ama duvar gibidir maşallah.Fenerbahçe Akhisar Bld. karşısında savunma yağmayacağına göre lig için gereksiz bir oyuncu.Valencia'da faydalı oluyordu çünkü takım defansif bir oyun oynuyordu.Gökhan İnler gibi biri daha yararlı olurdu Fenerbahçe'ye ama bize laf söylemek düşmez hayırlı olsun diyelim

    Fenerbahçe'de Fatih Terim gibi bir teknik direktör olsaydı Türkiye'de rekabet diye bir şey olmazdı.Her ne kadar sevmesemde Aziz Yıldırım çağ atlattı Fenerbahçe'ye.
  • Son cümlede istediği ama gereksiz oyuncuları almasından ve geçtiğimiz yıllarda bizden çok daha üstün bütçesi olmasından bahsettim şimdi okudum da gereksiz durmuş
  • http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/04/turk-orumcegi-mehmet-topal.html

    alttaki yorumlara bakın , 2010 yılından kalma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bdurmus

    Mehmet topalı fener aldı herkes aaa uuu diyo ben oynadığı futbolu hiç beğenmezdim ve her maç küfür ederdim kendisine şahsen.. bizde oynayıp fenere gidince birden değerlendi mi ne oldu anlamadım ki? sürekli saçma sapan uzaktan şut çeken ve yan pas yapan bi adamdı benim bildiğim..

    adam sandığın kadar salak olsaydı valencia alırmıydı? Demekki salak olan mehmet topal değil
  • ne kadar garip ...


    mehmet topal fenere gittiği için mustafa sarp tan farkı kalmamış cık cık
    objektif olamazsak nasıl büyük bir kulüb olduğumuzu iddia edebiliriz ?


    umut ve dany transferlerini övenler göklere çıkaran arkadaşlar burda mehmet topal a laf atıyor ?

    eminim bize gelseydi herkes şunu derdi melo ya o kadar para vermektense mehmet i aldık türk hem seneye 5 yabancı olacak falan ..
  • Mehmet topaldan cacık olmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.