Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
11
Favori
47.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • estefanik kullanıcısına yanıt
    95 ratinge ulaşınca açabileceğin bütün her şeyi açmış oluyorsun. O zaman kadar daha yükseltmen gereken ratingler var. 99 olmak için ya online oynayıp sürekli kazanman lazım, ya da offline olarak mycareerde sürekli şampiyonluk kazanarak kendini 99 yapıyorsun. 95 sonrasında her ratingin arttığında tüm özelliklerine +1 ekleniyor. Yani smaç yeteneğin 95 overallda 84 ise 99 olduğunda 88 oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna geçen hafta başladım MyTeam de herkes 95 üstü.

    Tokenleri oyuncu açmak için mi kullanmak daha mantıklı yoksa paket mi? Sanki oyuncu açmaya kalksam önümde çok uzun yol var gibi geliyor. 70 token im var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezondur Smaç Yarışması oylarında ilk 2’de gözüküyorum. Menajerden “bu bir uçak, bu bir kuş, hayır hayır bu bir Serkan” diye smaç yarışmasında olduğuma dair mesaj geliyor. Ama iki sezondur smaç yarışmasında seçilmediğimi görüyorum. Her maç 10-15 tane smaç vuruyorum, zaten slasher oynuyorum. Seçilmemek sıkıntı değil ama seçilip de seçilmedi diye göstermesi çok çok saçma bir olay.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Paket açmak daha mantıklı da onda da pek bişey gelmiyo ben 2gun once 300 tokenden fazla paket açtık düzgün bişey çıkmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir sırf ribaund kasmaya yönelik 5 numara karakterim vardı. Park'ta 7.9 gibi ribaund ortalaması yakalamıştım. Biraz sıktı ve yeni bir hesap açayım dedim, YouTube'da videolar izledim ve Scoring Machine açtım. Reytingim düşük diye şimdilik offline kariyer takılıyorum. Pistons'ta kısa eksikliği vardır diye oraya gittim ama takım kolsuz çıktı Bir ara Bucks'tan 60 sayı fark yiyorduk. Bir türlü takas da olamıyorum çünkü ilk 5'e girmem gerekliymiş. Gayet verimli oynadığım halde bir türlü giremedim ilk 5'e. Cidden orta mesafe atıp, smaç basmak çok zevkliymiş. Aylarca uzun oynayıp, milletin saçma sapan şutlarının peşinden koşmuşum boş yere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Finn Balor

    Uzun süredir sırf ribaund kasmaya yönelik 5 numara karakterim vardı. Park'ta 7.9 gibi ribaund ortalaması yakalamıştım. Biraz sıktı ve yeni bir hesap açayım dedim, YouTube'da videolar izledim ve Scoring Machine açtım. Reytingim düşük diye şimdilik offline kariyer takılıyorum. Pistons'ta kısa eksikliği vardır diye oraya gittim ama takım kolsuz çıktı Bir ara Bucks'tan 60 sayı fark yiyorduk. Bir türlü takas da olamıyorum çünkü ilk 5'e girmem gerekliymiş. Gayet verimli oynadığım halde bir türlü giremedim ilk 5'e. Cidden orta mesafe atıp, smaç basmak çok zevkliymiş. Aylarca uzun oynayıp, milletin saçma sapan şutlarının peşinden koşmuşum boş yere.
    Rast gele insanlarla giriyorsanız maalesef pivotların kıymetini bilmiyorlar. Ancak takım arkadaşlarınızla girerseniz centerlar bu sene oyunun kaderini ciddi derecede etkiliyor. Pick and roll yada pick and pop oynamak oyun kurucuya perdeye gitmek ki perdeler bu sene rakibi çok zorluyor. İyi rebound topladığınızı belirttiniz gerçekten bazı maçlar bile sırf bu özelliğinizden kazanılıyor. Tanımadığınız insanlarla girerseniz de Allah sabır versin diyorum :)




  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    Oynayan tanıdığım yoktu maalesef hocam, Fifa'dan bunalınca giriyordum genelde. Uzun cidden zevkliydi ama şutum yoktu maalesef. Oyuncuyu tam araştırmadan dümdüz açmıştım. Sırf savunma üzerine bir oyuncuydu. Ben de öyle oynadım haliyle. Ama bencil oynayan yüzlerce oyuncu olduğu için onların kaçan şutlarını toplamak ve 99'luk uzunları savunmak çok zevkliydi. 83 reytingim vardı ama rozet bitmişti sanırım. Ben de atletik bir oyuncu açtım sırf zevkine. Offline kariyer modu da zevkliymiş, onu oynamaya çalışıyorum boş zamanlarda.
  • wall of fame için deadline var mıydı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finn Balor kullanıcısına yanıt
    Hocam sen benim 2K18'de yaptığım acemiliği yapmışsın. Park'tan keyif almak istiyorsan takım arkadaşı ve rakiplerini özenerek seçeceksin. Yoksa adamı oyundan soğutuyorlar. Sövecek oluyorsun 12-13 yaşında çocuk çıkıyor.

    Takıma girerken takım arkadaşlarının galibiyet yüzdesine bak.
    Rakibin seviyesine bak. Overall her şey değil bu arada. Atıyorum sen Pro 3'sen Pro 3 ve aşağsına girmeye çalış.
    Ya da sen uzunsan, karşıda üç kısa olan eşleşmelere girersen maçı domine edebilirsin. Ayrıca uzunların avantajları var. Örneğin sen Pro 1 PG karakterinle Allstarların yanına girersen onlar muhtemelen senin seviyeni beğenmeyip çıkarlar. Ama uzunlarda sadece ribaund alacaksın gözüyle bakıp çıkmıyorlar. Hele ki karşıda uzun yoksa. Karşıda 97 Superstar Center varsa çıkarlar anca.
  • park, the-rec, pro-am oynayan arkadaşlara katılabilirim.

    97 pg ve 82 glass-cleaning lockdown center.
    pgden sıkıldım center ile oynamayı tercih ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro am rec takım arıyorum. Defansif PF. Grup varsa WhatsApp telegram haberleşelim. Savunmada çok iyi sayılırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, rec ve proam sorunu yaşayan var mı? Ne yaparsam yapayım giremiyorum şu lanet yerlere. Sürekli atıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar oyunu ilk defa oynuyorum. Özellikle all star 3 point yarışmasını denemek istiyorum kızımla ama bulamadım hangi menüde acaba :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Kariyerde iyi yüzde tutturup seçilmelisiniz hocam. Öyle sadece onu oynamak olmuyor diye biliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok sanırım yanlış anlaşıldım, izlediğim videolarda yaşayan oyunculardan seçiliyordu oyuncular. Menüde baya aradım ama bulamadım acaba all star haftası etkinliği falanmıydı bilemedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynamak istediğim tam olarak bu videodaki kısım.
    https://www.youtube.com/watch?v=V1px_2LpYPo&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jarkaman

    Oynamak istediğim tam olarak bu videodaki kısım.
    https://www.youtube.com/watch?v=V1px_2LpYPo&feature=youtu.be
    Saçma bir şekilde direk menüden giremiyorsunuz hocam. Aşağıdaki gibi girebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=dMCL6KsBKdo




  • Bir ben değilmişim videonun izlenme sayısını görünce rahatladım :) ciddi ciddi tarif edilse de bulamazmışım ^^

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba cd'm hep aynı yerde sorun çıkarıyor ilk kurulumda kopyalama yaparken, sorunun çözümü nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • My League’de Lakers ile oynuyordum. Bugün girdiğimde oyunda sadece Lebron’u kontrol edebiliyordum.Takımın kalanı kendi oynuyor.Nedenini bir türlü çözemedim.Ayarlara vs de baktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.