Şimdi Ara

NBA Genel Sohbet Konusu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.218
Cevap
28
Favori
85.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lebron houstona giderse ve topu üçlük çizgisinde alıp oyun kurmak yerine,post oynamaya,içeri penetrelere,orta mesafe şutlara dayanan bir oyun oynarsa gsw nin şansı olmaz.Adamlar cp3 olmadan eliyordu goldeni ,lebronla perişan eder.Durant efsane olmak yerine 73-9 luk takıma katılmayı seçti.Westbrook aptalından ayrılmakla doğru yaptı ama gsw yerine bostona gitmeliydi bence.Şu an bostonda olsa gene şampiyonluklar yaşardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuda kalmak istiyorsa Boston Batı'ya geçmek istiyorsa Houston başka seçeneği yok.
  • Boston'da cap boşluğu olacağını zannetmiyorum. Hayward-Kyrie-Horford 3lüsü ve yanlarında Tatum ve Jaylen gibi muazzam iki yeteneğin olduğun bir takıma giderse, şu an kızdığımız Durant'ten ne farkı kalır?

    Olur da bir şekilde Boston'a giderse seneye muazzam bir final olur. Ben ihtimal vermiyorum.

    Houston'a da ihtimal vermiyorum. Şahsi fikrimce Harden - Lebron iyi bir ikili olmaz.

    Benim iki tahminim var. 1ncisi Phila ki en kuvvetli ihtimal bu (King-Simmons-Embiid). 2ncisi Pistons (King-Griffin-Drummond).
  • Paul max istiyor diyolar ama fedakarlık yaparsa ryan andersondan kurtulup capelayıda salarlarsa Lebrona yer açılıyor. Cp3 ve lebron çok sıkı arkadaşlar ve lebronun meşhur fantezi kadrosunda cp3 de vardı. Gm leride bu konularda çok başarılı. Olmayacak şey değil yani. Yoksa paul e max verip capelayı max ın biraz altına ikna etmeye çalışacaklar.

    Aslında durum çok karışık geçen seneden sonra boston a gitmesi tuhaf olur irving in istemediği söyleniyor. Aynı tip olan simmons ın üzerine kurulu philly e giderse nasıl olur o da şüpheli. Şuan batıya gitmesine karşı çıkabilirler ama en mantıklı takımlar orda. Ben sıfırdan bi kadro kurulmasını isterim açıkçası. Bostona giderse çok gülerim ama bi irving bide thomas ne çekti lebrondan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Outlaw-E

    Kral denilen amca Miami’ye kaçmıştı yüzük için. Şimdi feci eziyorlar. Gsw nin rakibi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır finallere gelen takım bir tane iyi adam getiremedi şu takıma yazık... Golden yıldızlarının yanında savunmada sadece Lebron'a odaklı bir takım. Kevin-Green-David-Javale-Iguodala hepsi oyuncu değiştikten sonra Lebron'a kalıyor ve hangi biriyle baş edebilsin bu adam? Golden sadece yıldızları ile değil beyin olarak da üstün. Klay gibi bir adam kaç tane BOŞ üçlük attı bu seride. Ama Golden Kyle Korver'a neredeyse hiç boş üçlük şansı vermedi. Kaç kere ikili sıkıştırma sonrası boş smaç yedi Cleveland ben sayamadım. Her seferinde de mola alınıyor ne konuşuyorlar acaba molada Kevin her değişim sonrası kendinden 20 cm kısa adamlara en sevdiği post up atışını yapıyor. Golden kazanmayı hak ediyor orası ayrı ama Cleveland yenilmeyi daha çok hak ediyor. Böyle rezil yönetim olamaz.




  • Loser

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golden state çatur çutur kadro kurdu 4 senede her finalde farklı adamlar geliyor peki ya cleveland?
    Arkadaş nasıl bi yönetimi var bu takımın anlamadım ki, jr smith ve tristana verilen paralar yüzünden cap açığı yok. Ulan fedakarlık yapsınlar da 2-3 adam al doğru düzgün.
    Finale çıkan kadroya bak
    lebron-kevin love-george hill-kyle korver-rodney hood-tristan-jr smith

    bide diğer kadroya bak
    curry-durant-klay-green-igouadala..
  • atsız1925 kullanıcısına yanıt
    Celtics, cap'i birazcık aşmış bile olabilir diye hatırlıyorum. LeBron'un kontratı için Hayward'ı yollamaları lazım. Şahsen ben LeBron'a ne kadar saygı duysam da 5 sene verim alabileceğim Hayward'ı yollamazdım.

    Rockets seneye iki ismi kaybedebilir. Capela da CP3 de max kontrat istiyor. Çok ilginç bir teori okudum geçen. CP3 veya Capela'ya max kontrat verirlerse Harden'ı takasta kullanabilirler. CP3 giderse bu isim Westbrook olabilir diyorlar. LeBron-Westbrook-Capela ilginç bir üçlü olurdu.

    76ers onun için çok uygun. Genç kadro var. Kendisi abilik yapar o kadroya. Benim isteğim de Spurs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durant bu sene gidecek mi?
    Bell'in potansiyeli nedir?
    Brown Dallas'a gönderilip , yerine MO Mamba için draft hakkı alacak diyorlar. Mantıklı mı?
    DeMarcus nereye gidecek?
    Draftta potansiyeli en yüksek oyuncu kim?(Doncic hariç)
    Önümüzdeki sene NOP ve Utah bu seneki başarılarını ilerletir mi?
    KAT yönetimle olan sorunlarını halletti mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • önümüzdeki sezon böyle olur umarım
  • Finale kadar san antonio spurs'un 1, new orleans'ın 1, houston'ın 3 kez yendiği bir takımı yenilmez, efsane bir performans sergileyen bir takım gibi yansıtıp mağlubiyetleri normalleştirmeye çalışmak zavallı bir tutum. bu sene bu takım iyi falan oynamıyor. ona rağmen cleveland'ı üst üste 3 kez yenip en zevksiz nba final serilerinden birini izletiyor bize.

    bu sene ilk turda leş pacers'ı hakem katliamı ile ancak 4-3 gibi bir skorla nasıl yendiğini, doğu'nun çöp durumu nedeniyle senelerdir finallere nasıl çıkarıldığını bilmesek ilk turda elenme dolmasını afiyetle yerdik sanırım.

    ama artık bu çöp muhabbeti çok baydı. yahu tamam anladık cavs çöp de bu kadroyu kendisi kurdu arkadaş. koçu bile kendi seçiyor, sonra lue'ya "molamız var mı" demiş de lue "evet" demiş, yıkılmış cart curt. hikaye abi hepsi. smith'i de kendi istedi de kontrat yapıldı. hiç ağlamasın. bu kadar vasıfsız bi koçu istersen, her şeyi ben yöneteceğim dersen olacağı bu.

    Neyse ben size daha da çöpünü söyleyeyim. 2001 nba finalleri ilk maçı. staples center'da maç. lakers maç kaybetmeden finale gelmiş. kobe ile shaq'ın en iyi sezonu. dışarıdan horry ile fox destekliyor. peki 76ers'ın kadrosu ne? eric snow, aaron mckee, jumain jones, tyrone hill. eric snow ile aaron mckee üçlük nedir bilmez (mckee çok zor da kalırsa atar), orta mesafe bile sınırlı, lakers resmen boş bırakıp iverson'a sıkıştırmaya gidiyor, mutombo'nun görevi shaq'ı durdurmak, hill de orta mesafe sokarsa iyidir. takım bu. bu 76ers ilk maçta staples center'da hiç playoff'da yenilmemiş o ünlü lakers'ı hem de uzatma sonunda yeniyor. meşhur iverson'ın lue'nun üstünden atladığı maç. hatta bugün yıldönümüymüş. ben hayatımda ondan daha çöp bir takım görmemiştim. james'de en azından love, korver falan var. böyle nostalji övmeyi pek sevmem fakat lebron'un yaptığı çoğu şey daha önce yapıldı. bunlar bilinsin.

    "neden kaybettiğine dair futboldan bir örnek vereyim: barcelona başkanı, guardiola barcelonadan gitsin mi kalsın mı diye messi'ye soruyor, messi de fark etmez diyor. yani kendine o kadar güveniyor ki hangi t. d. gelse başarılı olacağını düşünüyor. ama o iş öyle değil. lebron'un da tam olarak hatası bu, sen sahaya çıkan 5 oyuncudan birisin, daha fazlası değil." Güzel örnek ekşiden alıntı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 7 Haziran 2018; 17:30:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başarılar güçlü yönetim ve hamleler ile olur GSW bir anda bu hale gelmedi draft başarısı ile geldi ve allstar kurulu bir takımda değildi.Üstüne koya koya bu şekle büründüler.Bir başarısızlık varsa bu diğer takımların başarısızlığı ve kötü yönetimleri sonucudur.Beş para etmez oyunculara tonla para veriyorlar mesela carmelo anthony basketten kopmuş.Böyle çok boş beleş hamle var.
  • YETER KRAL

    CLEVELAND ÇÖPLÜĞÜNU BİRAK ARTİK

    GİT LOS ANGELESA NEW YORKA HAYATİNİ YAŞA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    Başarılar güçlü yönetim ve hamleler ile olur GSW bir anda bu hale gelmedi draft başarısı ile geldi ve allstar kurulu bir takımda değildi.Üstüne koya koya bu şekle büründüler.Bir başarısızlık varsa bu diğer takımların başarısızlığı ve kötü yönetimleri sonucudur.Beş para etmez oyunculara tonla para veriyorlar mesela carmelo anthony basketten kopmuş.Böyle çok boş beleş hamle var.

    Cleveland zaten amerikanın bitlisi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatimda ilk defa basketbola ilgi duydum NBA oda tabi ki..tr liginden 1 tane basketci ismi bilmem futbol sever olarak .bir daha asla nba den kopmam rüya gibi geldi bana ..CAVS taraftarı oldum sezon basindan beri ama sunu anladim ki yanlisim varsa duzeltin LEBRON yeter ben ne yapim artık durumunda kendi takımında .ondan baska sayı atacak kimse yok .nasil finale kalıyor CAVS 3 sezondur ilginç.GSW öyle degil her mac biri ön plana cikabiliyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeBron Lakers’a gelmez diyenler , sanırım Paul George %100 Lakers’ta olduğunu bilmiyorlar ve genç oyuncularının iyi olduğunu yanına gelecek superstarlarla seviye atlayacaklarını göremiyorlar . Bu gençlerin kontratları da düşük olduğundan gerekli salary cap boşluğu mevcut . Luol Deng gereksizin iki yıllık 36 MD kontratı da elden çıkarılacak ya takasla ya da 5’e bölerek yıllık 7 MD olacak şekilde salary’de yer kaplayacak şekilde olacak . Böylece LeBron ve George’un yanında Randle’ı da takımda tutabiliyoruz . Lopez’de yüzük düşünüp makul bir kontratı kabul ederse takım gayet iyi oluyor . Rondo LA’i kadro iddaalı olunca gelecektir bu söylenti uzun zamandır var yüzük için o da gelir .



    Ball-George-LeBron-Randle-Lopez / Rondo-İngram-Kuzma-Hart-Zubac-x-x-x



    Bu kadro gayette şampiyon olabilecek bir kadro oluyor . Yani kimse Lakers’a gelmez demesin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DisArt5k

    abim anlamadigin islere bu kadar keskin, sacma yorumlarda bulunma, anime izlemeye benzemez nba ;)



    Bak simdi anlamani saglayayim. Cavs ve warriors 2015 ten beri finaldeler. 2 takimda 3 er all stardan kuruluydu ve maclar inanilmaz keyifliydi. yeaa yeaa diye ankaragucune benzettigin o cleveland, warriorsi 3-1 geriden gelip eze eze sampiyon olmus bi takim.



    Derkeeen bir korkak cikagelir... Konferans yari finallerinde 3-1 one gecip, 3 kere kazanma sansi yakalayip 1 kere bile bu geceki oyununu oynamayip kaybeden bir soytari...



    Diger tarafta da egosuna yenik dusen, yuzugumu aldim artik kendi takimima sahip olayim diyen ve cavstan ayrilan kyrie... ( o donem warriorsta onunla ilgileniyordu, en azindan durant gibi korkak biri degil istese warriorstaydi)



    kisacasi bu 2 denk takimdan birine durant eklenmis, birinden kyrie eksilmis. zamaninda cp3 nin takasini veto eden nba yonetimi de buna ses cikaramamis. dogu ve bati arasinda zannedildigi kadar ucurum yok, warriors ve 29 takim arasinda ucurum var. bu oyunu bozabilecek tek kisi kraldir. houston veya spursa katilarak lakin kral karakteri geregi en tepedeki takima degil de dususteki organizasyonlara gidecektir lakers vb. umarim kawhi ile bir takimda bulusurlar.

    Alıntıları Göster
    Irwing i gömmüşsün de adam keyfinden ayrılmadı.Cleveland adamı kaçırmak için her şeyi yaptı.Adam dizinden sakatken bile düzgün ilgilenmediler.Boston olayın ciddiyetini iyileşmeyeceğini görünce Plyofllardan önce Irving in sağlığını önemsedi ve ameliyat olmasını uygun gördü.

    Takım olarak sen oyuncuna sahip çıkmazsan oyuncu da ayrılır.Irwing in ayrılması Durant gibi çıkardan kaynaklandığını veya egosal bir olay olduğunu düşünmüyorum.

    Cleveland kadar kötü yönetilen bir takım yok.Resmen Ali Baba nın çiftliği gibi Le Bron un çiftliğine döndü.Kısa vadede başarı planları üzerine gidiyor.Ve Irwing ten sonra finallerde 2 yıldır patlıyorlar.James dışında takımı sırtlayacak Irwing gibi bir oyuncu da olmayınca Warriors a başa baş gitselerde sonlarda saçmalayıp kazanamıyorlar.

    Bu arada 2016 da da kritik anlarda İrwing in basketleriyle şampiyonluğu kazanmıştı CLeveland.Le Bron ve Cleveland İrwing i kaçırdığına, kıymetini bilmemesine yansın.Yanlış anlaşılmasın Le Bron hala üstün performans gösteriyor ama ona destek olan 2. bir süperstar olmayınca kritik anlarda İrwing gibi topu alıp takım arkadaşlarını oyuna sokamayınca ya da skora katkı sağlayamayınca Warriors karşısında kaybediyorlar.




  • durant yargi dagitti. ne kadar hateri varsa cikin karsima dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lebron için celticsinde devreye gireceği söylentileri var kyrie ile tekrar oynamak istemeside celticsi 1 adım öne çıkarabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.