Şimdi Ara

NBA Genel Sohbet Konusu (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.218
Cevap
28
Favori
85.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde takımlar üzerinden oyuncular konuşulur ama Dallas Mavericks bu sene yok, onun yerine Luka Doncicspor var Daha 20 yaşında 30 sayı ortalama ile oynuyor. Asistleri biraz daha fazla olsa triple double ortalaması var. Fiziği LeBron kadar güçlü değil ama onun dışında her konuda mükemmel bir oyuncu. Bu çocuk bu sene MVP yarışında ilk üçe girer. Mavericks'e 50+ galibiyet aldırırsa MVP bile olabilir.


  • Adamın (ne adamı be ) neredeyse eksiği yok.Bu takım 2 yıla kalmaz finallere cıkacak.Kadrosunu korur biraz sağlam takviye yaparsa 1 değil 2-3 şampiyonluk gelecek.Porzingis gitse bile şampiyon olacak temeli var Dallas’ın. Diğer parçalarıda çok etkili çünkü.
    Porzingis gitse bile yazdım cunku sanki yakın zamanda takas için kullanılacak düşüncesindeyim.Umarım olmaz tabi ama sanki bir tutukluk var adamda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    1.5 sene oynamadı normaldir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    1.5 sene oynamadı normaldir.
    Zaman olacak elbet .

    Bu arada Doncic dün kötü oynamış.7 ribaund yapmış sadece ,triple double yapamamış yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 23 Kasım 2019; 11:48:8 >
  • Bu West gittiği takımı batırıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Westbrook sıkıntılısı gibi takıntı haline getirmiyor.
  • Hıc takıntısı yok zaten.Ama demek ıstedıgım artık bazı şeyleri normalleştirdi Doncıc.Sabah bakıyoruz 20-10-10 yapmış en az, aman ya neyse diye geçiyoruz bunu yapmazsa sankı kötüymüş gibi şaşırıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Üstelik bunları 25-35 dakika arası oynayarak yapıyor.
  • 23.30'da Texas derbisi var. Luka Doncicten de şöyle 30-35 sayı bekliyorum. Bakalım bu performansını play-offlara da taşıyabilecek mi? Mavericks bu gidişle kesin play-off yapar gibi görünüyor. 2014'den beri hasret kalmıştık. Luka Doncic'in de liderlik yapıp bu takımı daha üst düzeye çıkarması lazım. 10 sene içinde 1-2 şampiyonluk alırsa Avrupa'nın goat'u olur. Fakat şampiyonluk için yanına bir süper yıldız şart gibi. Porzingis ile o sinerjiyi sağlayamadılar.
  • Dallas giderek komple takıma dönüşüyor.Şampiyon olunan sezondan daha iyi takım olacaklar görüntüsünde.
    Son 2 maçı bilerek yorumlamadım cunku pek ölçü olacak rakipler değildi ama bu maçı yine 3 çeyrekte kapatırlarsa artık bir şeyler olmaya başladı demektir.Yine de bu sene Play off macerası 2 turdan fazla sürmeyecektir diye düşünüyorum.Daha uzun zaman vermek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sahaya adım atmadan 10 sayı 5 asist 5 ribaund yapıyor

    Liderlik maçlari/dönemi daha gelmedi.Yani öyle bir ortamda değil henüz ne Doncic ne Dallas.Doncic’n düzeltmesi gereken şeyler var ( biraz şut tercihleri ,daha çok serbest atışlar ) gerektiğinde zor anlarında altından kalkıyor ama şu anda Porzingis ile uyumunu artırsalar yeterli olacaktır zaten.Her şeyden önce Porzingis ‘in 2 yıl önce Mvp seviyesinde oynadığını unutmamak lazım.Doncic diyoruz ama Porzingis ‘in henüz “yardımcı adam “ olacak zamanı değil.Cok cok cok erken bu rol onun kalıtesınde biri için.

    Bu yüzden takas dönemıni cok merak ediyorum.Şu ana kadar bana takas olacak gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Doncic değil ama Porzingis üçleme yapacak görüntüsünde.Doncic 9 ribaund cok zor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son yıllarda savunma anlamında bir şey kalmadı. herkes istatistik kasıyor. özellikle sayı anlamında. özellikle süper star diye tabir edilen oyuncular.


    Dallas son 3 maç sayı ortalaması 140 civarı.

    Seri maçlar gelse de keyif alarak izleyebilsek
  • Campeón kullanıcısına yanıt
    O ortalama sağlıklı değil yalnız. 2 rakip seviye düşük idi dün ise zaten Rockets'in savunma ile işi yok.
    Ayrıca istastik kasma değil tam olarak neden.(bireysel olarak kasan oyuncular var elbet.)Artık hücum bile tam sahaya yayıldı.Son 3 yılda gelinen noktaya bakarsak şutları neredeyse yarı sahadan atmaya başladılar.Oyun 4-5 yıl içinde çok değişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 25 Kasım 2019; 13:4:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Clippers hem bu maç Dallas için test oluyor.Bu aralar hücumdaki enerjileri azalmış görünüyor.Bir yorgunluk var ama bunlar normal şeyler.Zaten sürekli akıcı olan takım ve sürekli yüzdeli oynayan bir oyuncu olmadı şu dünya üzerinde Doncic zaman aldıkça tecrübe kazandıkça idareli gitmeyi öğrenecektir.
  • Teksas’ın şerifi Luka Doncic önderliğinde lig birincisini de yenerek ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik.

    Mavericks açısından güzel bir maç olsa da Anthony Davis, Lakers’a seviye atlatmış durumda. Çok iyi savunma yapıyor. Doncic’i de baya zorladı. Ama Luka’nın durdurulmuş hali bile 25 sayı olduğu için sıkıntı olmuyor. Porzingis’den de Knicks’deki son sezonu gibi bir performans istiyorum ama bir türlü o haline dönemiyor. Bu sene all-star olamaz gibi. Seneye bakalım toparlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clippers baya sağlam takım görünen o Lakers daha Dallas'ta böyle ise şuanki fikstürde çok sıkıntı çekecek

    o belli savunma ve sıkıntılı zamanlarda sayı çıkarabilecek ekstra bir oyuncu lazım.

    Dün neydi o öyle kaç üçlük denemesi yapıldı 16 da 1 mi nedir o nasıl berbat yüzde.
  • NBA 2K20'de oyuncu güçlerine güncelleme gelmiş. Luka Doncic +3 alarak 96 oldu. 2K ile Dallas Mavericksli olan çok olur bununla birlikte

    Lakers da çok iyi gidiyor. Anthony Davis ve LeBron ikilisi 70 sayı attı. Ligin en iyi ikilisi oldular. LeBron kendine iyi bakarsa 2 sene daha buna benzer performansta oynayabilir.

    Bir de Jimmy Butler reisi atlamadan geçmeyelim. Gittiği her takıma seviye atlattı şimdi de Miami Heat'e atlatıyor. Bu sene all-star olacak. Umarım MVP yarışında da yeri olur. Bu adam bu iş ahlakı ile bir şampiyonluğu hak ediyor. Çok büyük karakter.
  • Dün Bucks çok fena yenmiş Lac'ı 50 ye kadar çıkmış fark 3.per gerçekten ilginç boston denver maçınıda zor geçmesini beklerdim ama çok rahat kazanmış boston gerçekten çok dengesiz bir lig sezonu var gsw tanking sezonuna geçince ortalık bomboş kaldı playofflar sanırım son zamanların en keyiflisi olacak sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.