Şimdi Ara

NBA ALL STAR 2016 TORONTO 12-14 ŞUBAT - BU GECE 03.30 YAYIN TV8 !!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aaron çıkarıp masaya vurmuş. Jüri kusura bakma biz lavine için geldik demiş. Bu kadar şov potansiyeli yüksek ve zor smaçlara hangi kafa ile 1 inciliği vermediler çok enteresan.

    Kazanan yarışmadan önce belliymiş zaten. Boşuna çıkmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uyuyakalmışım ya iyi miydi bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şutör yıldızlar yarışmasının kalkması kötü oldu özlüyor insan
  • Herkes Gordon'ın hakkıydı demiş. Doğrudur bence de Gordon daha iyi smaçlar koydu ve asıl hak eden oydu ancak puanlama sistemi en fazla 50 puan'a izin verirken LaVine'in vurduğu smaçlar da 50 puandı Gordon'ınkiler ise üstte dendiği gibi 60-70'i hak ettiği halde 50 sınır olduğu için orada kaldı. Gordon'un Son smacı ise 50 puana değer bir smaç değilken LaVine'in son smacı da 50 puan değilse bile Gordon'ın son smacından daha iyi olduğu bariz belliydi. Bana kalırsa da evet Gordon'un hakkı yendi ama jürinin yapabileceği bir şey yok vasat smaçlara bile 8-9 puan verilmişken LaVine'in attığı smaçlara da 9 puan verilmesi yanlış olacaktı. Ben de isterdim Gordon'un kazanmasını çünkü onun smaçları çok daha iyiydi ama puanlama sistemini avantaja çevirecek bir smaç serisi yapamaması sonucunda LaVine'in kazandı.
  • Gordon'ın smaçlarının yanında LaVine'inkiler çok basit gözüküyor, yazık olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maça Ası

    Herkes Gordon'ın hakkıydı demiş. Doğrudur bence de Gordon daha iyi smaçlar koydu ve asıl hak eden oydu ancak puanlama sistemi en fazla 50 puan'a izin verirken LaVine'in vurduğu smaçlar da 50 puandı Gordon'ınkiler ise üstte dendiği gibi 60-70'i hak ettiği halde 50 sınır olduğu için orada kaldı. Gordon'un Son smacı ise 50 puana değer bir smaç değilken LaVine'in son smacı da 50 puan değilse bile Gordon'ın son smacından daha iyi olduğu bariz belliydi. Bana kalırsa da evet Gordon'un hakkı yendi ama jürinin yapabileceği bir şey yok vasat smaçlara bile 8-9 puan verilmişken LaVine'in attığı smaçlara da 9 puan verilmesi yanlış olacaktı. Ben de isterdim Gordon'un kazanmasını çünkü onun smaçları çok daha iyiydi ama puanlama sistemini avantaja çevirecek bir smaç serisi yapamaması sonucunda LaVine'in kazandı.

    Bence hiç bir alakası yok. Mukayese diye bir olay var. Sen gordon a 10 veriyorsan zach e 9 vereceksin. Aralarında kafası çalışan bir Adam bunu düşünmedi demiyorum çünkü herkes zach i şampiyon yapmak için çıkmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaten şu serbest atış çizgisi smaçları çok basit geliyor artık ama Gordon'ın Hoverboard Mailman smacı ve adeta kıçından çıkartıp vurduğu smacın hakkı yendi yani LaVine'in Son smacı 50lik değildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yarışmayı youtube'dan biraz önce izledim. Gordon'a harbiden yazık olmuş. Topu kafasına kadar getirip ayaklarına indirip tekrar kaldırıp smacı vurmak çok ahım şahım görünmeyebiliyor ama yapması çok zor bir şey. Gordon bu sene gönüllerin şampiyonu oldu diyebiliriz
  • Şu kenardaki özenti yapmacık apaçi tayfasına bi kısıtlama gelmeli kesinlikle.Aaron'ın daha ilk tur ilk smacı klasik ancak kusursuzdu hiçbir tepki vermediler.Final ikinci uzatmasında hele Zack'in smacında o nasıl sahaya giriş öyle + Aaron'ın tarihe geçen smaçlarında sustu kaldı hepsi.Bu kadar tarafçılık yakışmadı, yakışmıyor da.Bunu engellemeleri gerekiyor.Çok ağır konuşasım var da işte forum kuralları.Juri ayrı bu apaçi tayfası ayrı.

    Ayrıca final turu puanlama sistemi de yenilenmeli, iki oyuncun smaçlarını izledikten sonra puanlama yapmalı juri.
  • OnrbK kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, LaVine populerliginden kazandı,ayrıca ben LaVine den çok daha iyi smaclar bekliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece 03.30 da son yıllarda bence dünyanın en boş maçlarından biri olan doğu vs batı maçı var. Zevksiz geçtiği için şahsen izlemeyecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba kayıt eden ya da TV8 kaydını bulabileceğim bir yer olacak mı ? Şimdi dün tekrar veriliyor.Kayıt etmek imkanım yok.
  • Ozet: Gordon hak etti Lavine aldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Craig Sager Kobe ile röpörtaj yaparken insan tuhaf olmuyor değil 19 yaşında ilk geldiğindede Craig Sager ile röpörtaj yapmıştı çok ilginç şimdiyse 37 yaşında ben ilk All-Star maçıma çıktığımda Curry 7 yaşındaydı galiba falan diyor
  • Tv8in allstar reklaminda steven curry mi dedi bana mi oyle geldi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi doğu
  • West alır gibi duruyor bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum katılacak mısın Kaan?
  • Kobe'nin son All-Star'i olacak ondan dolayi benim icin cok onemli bir All-Star maci olacak ve muhtemelende canli olarak izleyecegim son All-Star macida bu olur Insallah Kobe bu mac guzel bir performans sergiler ve maci West kazanip MVP odulunun sahibi olur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.