Şimdi Ara

NBA 2K22 ; (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
6
Favori
13.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya beyler, surekli parkta maca girerken oyundan atiliyorum. Biktim bu gerizekali Nba serverlarindan da oyununun da Allah belasini ya. Arka arkaya 3-4 kere atar mi bir oyun. 56d85bb8 error code aliyorum maca girerken beni atiyor tum istatistigimdi oydu buydu yalan oluyo biktim ya. 8 kere goata cikacakken siyahin en dibinden basliyorum yok mu bunun cozumu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Rheme kullanıcısına yanıt

    Var hocam, 2K18'den beri yaşadım bu sorunu. PS5 alınca düzelecek diye umdum, cihazla alakalı diye düşünüyordum. Yine düzelmedi.


    Hatanın sebebi internetin kaynaklı. Ben statik ip aldım ve port açtım. Port açınca düzeldi, bu illetten kurtuldum. İlk defa bu yıl kendi istatistiklerime kavuşacağım diyordum, bu sefer de oyunun başında bug oldu. Bazı maça girişlerde ya da maç sonlarında atma sorunu oldu. Ama çok şükür düzelttiler onu da.


    NBA 2K22 ;
    NBA 2K22 ;xbox & play games
    NBA 2K21: How to Fix Error Code 56d85bb8
    https://xboxplay.games/nba-2k21/-how-to-fix-error-code-56d85bb8-10584

    Bu linkte sorunun çözümü anlatılıyor. Her modem arayüzüne göre değişiklik gösterdiğinden tarif etmem zor. Ama özetle modem arayüzüne gireceksin. Buradaki ayarlar gibi port açacaksın. Statik IP almadan deneyebilirsin, ben statik ipye ayda 30 lira veriyorum NBA oynarken sorun yaşamayayım diye. Ama sadece port açmak da çözer diye düşünüyorum.


    Linkte PS4 için yazan şu ayarları kullanacaksın :


    Playstation 4


    • TCP: 1935,3478-3480
    • UDP: 3074,3478-3479


    Nasıl port açılır videolarına ayrıca bakman gerekebilir. Benim modemim Asus, onu biliyorum artık ama diğer markalar için ayarları izlemen lazım. Sorunun kesin olarak çözülecek.





  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Ben de ayni sekilde yillardir oynarim kurtulamadim bu illetten nefret ettirdi soguttu oyundan. Cok tesekkur ediyorum detayli anlatiminiz icin, vakit ayirdiginiz icin. Cok cok sag olun. Deneyecegim hemen ama sunu sormak istiyorum; evdeki wifi ile modeme baglanan cihazlari da etkiliyor mu bu IP muhabbeti ve eksisi var mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Rheme kullanıcısına yanıt

    Yok hocam hiçbir şeyi etkilemiyor. Sen sadece port açacaksın, statik ip şimdilik almana gerek yok. Modemin arayüzü ve port açma işi önemli. İki kişiye daha anlatmaya çalıştım, yapamadılar. 2K Support'a ticket açtım, çözemediler. En son bu linkteki ayarlarla ben çözdüm.

  • Park oynayan, oyun bilgisi olan arkadaslar eklerse oynayalim. 6’8 2 Way 3 Level Scorer hesabim var. %60 win var malum surekli kopmalardan anca bu kadar oldu. Parkta center gorevinde oynuyorum 3 numarada. Uclugum 78 ribaud 99 sorun yasamayiz pozisyonlarda. İso ya da perde oyunu farketmez oyun bilgisi olan arkadaslar eklesin, oynayalim. Psn: BerkOzilhan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bu sene anormal derecede zorlaşmış çözemedim! 2K21' de superstar seviyesinde beni çokta zorlamazken 22'de Allstarda kolay kolay maç alamıyorum :)) acemiside değiliz ki yıllardır oynarım 2K'yı... her seferinde kafanıza blok yiyosunuz bu kadar da kasılır mı oyun:D

    illaki vardır bi püf noktası ama heralde kontrollere ve atışlara bol bol zaman ayırıp tamamen kavramak gerekecek, yada ideal sliders ayarları bulmak lazım başka çare yok gibi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay yine muthiş,player id her zamanki gibi on numara,yalniz bu sene bu blok isini çok abartmişlar myteam de blok yemekden başım döndü,önceden arkadan bloklarin çoğunda faul çalınırdi bu sene bu da yok,insâllah güncelleme ile düzeltirler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA 2K22 Beginner's Guide - Badge Swag & Style Tips | PS CC


    NBA 2K22 ;PlayStationyoutube
    Play, Watch, Learn: https://compete.playstation.com/ OneWildWalnut explains how to make the most of your custom player through badges and animations. #OneWildWalnut #NBA2K #NBA #2K22 #2kgames #playstationtournaments #esports #basketball #ps4 #ps5 #sony #playstation #customplayer #myplayer #gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=f1OOLO8Ux28
  • leş gibi rengarenk desenli parklar yapıyorlar 2-3 yıldır epilepsi biri oynasa ölür adam. 2k16 daki gerçekçi courtlar ve 2k18 deki parkta kendi formamızı tasarlama olayını özledim


    NBA 2K22 ;


    NBA 2K22 ;




  • Online oynayan varsa eklesin beyler. Javie_1981

    Center

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forma, tişört tasarım olayı gerçekten çok güzeldi. Ama çok çer çöp yükleniyordu. Muhtemelen bu yüzden kaldırmışlardır. Belli kriterlerde böyle bir özellik geri gelse bence de çok güzel olur.


    Level 40 yolunda ilerliyorum bu arada, 29 oldum :) Kalan sürede 40 olmaya kasacağım, 17-18 gün var sanırım.

  • Arkadaşlar bana mycareer konusunda yardım edebilecek olan var mı?

    Özelden yazabilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alvinnn A kullanıcısına yanıt

    Konu nedir ?

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sorun ingilizcem yok bu çok sorun değil onu bir türlü hallettim

    Level nasıl kasılıyor onu anlamadım

    Görevlerde ne yapmak gerekiyor onu anlamıyorum yapamıyorum

    Vc kasmak zaten apayrı bir konu vc kazandığım için gelisemeyip onlinede zevk alamıyorum offline oynarken de pek bir şey yapamıyorum


    Sorun bunlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alvinnn A kullanıcısına yanıt

    Level kasmak için bol bol online maç yapmanız lazım. Ufak tefek görevlerden de xp geliyor ama çok az, online oynamadan level kasamazsınız. Park daha çok xp veriyor. Old Gym, Factory vs. çok az xp veriyor.


    Görevler sürekli değişiyor. Günlük görevler var, haftalık görevler var. Hiç İngilizce yoksa Translate kullanarak anlamaya çalışın. Örneğin her gün moda görevi, müzik görevi, fotoğraf görevi oluyor. Bunları yapmak lazım. Online maçlarda da günlük şu kadar ribaund al, haftalık şu kadar sayı at gibi görevler oluyor.


    VC kasmak için ise bol bol offline oynamak gerekiyor. Bazı görevler VC de veriyor.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ama gelişmediğim için online de de keyif alamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvinnn -- 16 Kasım 2021; 11:16:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NBA 2K22 - "The Search" Duyurusu | PS5, PS4


    NBA 2K22 ;PlayStationyoutube
    Want to be on the NBA 2K22 in-game soundtrack? NBA 2K are partnering with Soundcloud to bring the latest music to NBA 2K22. Join The Search and get your music in NBA 2K22.
    https://www.youtube.com/watch?v=5RUN7Myhc3I
  • Oyun PS5’te 299 liraya düştü.
    PS4’te 265 TL.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps4'de oyun aynı o yüzden nba 2k20 oynuyorum 22'ye gerek yok diyen varsa yanlış düşünüyor. Oyun ps4 de olması gereken son halini almış. Animasyonlar biraz daha tatlandırılmış slider ayarlarıyla oyunun hızıyla oynamaya gerek kalmamış. Aslında 5,6 yıl önce ps4 de oynamamız gereken oyun buymuş baya bir geç olmuş.

  • NBA 2K22 - Apparel Trailer | PS5, PS4


    NBA 2K22 ;PlayStationyoutube
    There's no excuse not to keep your MyPLAYER looking fresh in NBA 2K22. Whether you're roaming the decks of Cancha Del Mar or running the streets of The City, do it in style with the latest brands, including Just Don, Union LA, Market and more.
    https://www.youtube.com/watch?v=-FjRrpKSXeA


    NBA 2K22 Beginner's Guide - OneWildWalnut's Badge Review | PS CC


    NBA 2K22 ;PlayStationyoutube
    Play, Watch, Learn: https://compete.playstation.com/ OneWildWalnut explains which badges excel depending on your player, preferences, and position. #OneWildWalnut #badges #2k22 #nba #esports #basketball #2k #nba2k22 #playstationtournaments #playstation #sony #ps4 #ps5 #competitvegaming #block #triplethreat #dunk #tips #defense #jump #rebound #hustler #reboundchaser #worm
    https://www.youtube.com/watch?v=gpnpmltCZSk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Kasım 2021; 10:59:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.